VW Golf 8  v ŽIVO iz Vienna Autoshow 2020!

VW Golf 8 v ŽIVO iz Vienna Autoshow 2020!

Osma generacija prodajne uspešnice: digitalizirana, pove­zana, inovativna, elektrificirana in zasnovana za enostavno upravljanje. Najnaprednejši Golf doslej!

Avtor: Jan Gregorin

Odprta prednaočila za novi VW Golf 8!

Sedaj si ga lahko rezervirate - že od 19.974 € in bonus 1.000 €!


AKCIJA - 1.000 € v času predprodaje in bon za financiranje!
Novi VW Golf 8 je do konca meseca marca 2020 vključen v akcijo »VW All Inclusive«, kjer naše stranke v primeru financiranja prejmejo 1.000 € popusta ter vzdrževanje vozila za 4-leta oziroma do 60.000 km za 1 € na mesec. Več o ugodnostih v naši novici All Inclusive ali na www.porscheleasing.si. 

Želite rezervirati svojega? Pokličite našo sodelavko Martino na tel.: + 386 31 616 918, z veseljem vam pripravimo ponudbo.

VW Golf 8 cenik - modeli z bencinskim TSI motorjem

Motor Moč (kW, KM) Menjalnik Golf  Golf Life Golf Style
1.0 TSI* 81 (110) 6-st.ročni 19.974 €    
1.5 TSI 96 (130) 6-st.ročni   22.558 € 24.018 €
1.5 TSI 110 (150) 6-st.ročni     24.608 €
1.5 eTSI Avt. 110 (150) 7-st. DSG     26.574 €

* možnost naročanja različice v mesecu marcu.

VW Golf 8 cenik - modeli z dizelskim TDI motorjem

Motor Moč (kW, KM) Menjalnik Golf  Golf Life Golf Style
2.0 TDI 85 (115) 6-st.ročni   24.219 €  
2.0 TDI Avt. 110 (150) 7-st. DSG     30.068 €

* 1.6 TDI motor ni več na voljo.

VW Golf 8 2020 - konfigurator
VW Golf 8 2020 - konfigurator Avtor: Volkswagen

 

VW Golf 8 - sprednji dej
VW Golf 8 - sprednji dej Avtor: Jan Gregorin

Pri novi generaciji modela Golf je veliko sprememb

Osnovni avtomobil se preprosto imenuje Golf in nadomestil je dosedanji paket opreme Golf Trendline, medtem ko je bil prej srednji paket opreme poznan kot Golf Comfortline, je ta sedaj izpuščen in zamenjan s paketom opreme Golf Life. Poleg paketa opreme Style pa je sedaj na voljo tudi paket opreme R-Line.

Novi Golf 8 - katere so poglavitne novosti?

 

  •  Pri novem modelu Golf 8 kraljuje popolnoma digitalizirana notranjost.
  •  Drzen zunanji dizajn, ki ohranja zgodovino modela Golf.
  •  Najrazličnejši pogonski sklopi, 5 hibridnih različic e TSI, elektronska prestavna ročica.
  •  Polni LED žarometi in digitalni kokpit na voljo že serijsko!
  •  VW Golf 8 je prvi serijski avto z naprednim ključem in Car-2-X tehnologijo, ki omogoča komunikacijo z drugimi vozili ter infrastrukturo.
Novi VW Golf 8 2020 - zadnji del
Novi VW Golf 8 2020 - zadnji del Avtor: Jan Gregorin

Golf osme generacije predstavlja najnovejšo tehnologijo v razredu

Novi VW Golf 8 je v notranjosti precej bolj prostoren. Tukaj je recimo USB-C vmesnik, indukcijski polnilnik prenosnih naprav, brezžična povezava s storitvijo Apple Car play in Android Auto. Multimedijski in navigacijski sistem je izjemno tehnološko dovršen in najbolj napreden v razredu, saj med drugim omogoča tudi glasovno upravljanje - ''vklopiti'' ga bo mogoče preprosto z izgovorjavo besede ''Hello Volkswagen''. Vgrajena bo storitev Amazon Alexa, za zabavo pa bo tukaj tudi Harman Kardon ozvočenje s 12 zvočniki. VW Golf 8 omogoča nadgradnjo različnih storitev vozila kar preko aplikacije WE Upgrade!

 

Vas zanimva novi Golf 8? Prednaročila začnemo sprejemati v začetku februarja 2020!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Kmalu Golf 8 GTI, GTD, TCR, R, Golf 8 GTE že predstavljen!

Proti koncu leta 2020 se bo ponudba modela VW Golf zelo razširila in bo vključevala štiri športne različice - GTI, GTI TCR, GTD, v ponudbi pa bo tudi mogočni VW Golf R. Karavanski model VW Golf Variant bo predvidoma premierno predstavljen v sredini leta 2020, na trgu ga pa pričakujemo konec leta 2020. Karavanski Golf Variant bo ostajal prva izbira kupcev, ki si želijo kompaktnega vozila z veliko prostora v notranjosti. Različica, ki ne bo dobila naslednje generacije, je VW e-Golf, vendar je to razumljivo, saj je takim kupcem od sedaj naprej na voljo popolnoma novi model, posbej razvit za električno mobilnost VW ID.3. (1)

Golf 8 2020 notranjost
Golf 8 2020 notranjost Avtor: Jan Gregorin

Zmagovit na pdročju aistenčnih sistemov

Novi Volkswagen Golf 8 veliko poudarka namenja tudi najnaprednejšim asistenčnim sistemom tega razreda. Tukaj je sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC (pametni radarski tempomat), sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči Light Assist, preprečevanje nesreč pri zavijanju levo v križiščih, Travel Assist je izpopolnjen, velik korak naprej v smislu avtonomne vožnje, Car2X komunikacija med avtomobili (prometne informacije). We Connect omogoča odklepanje in zaklepanje z digitalnim ključem na vašem pametnem telefonu. (2)

 

Golf 8 2020 matrični žarometi IQ.LIGHT
Golf 8 2020 matrični žarometi IQ.LIGHT Avtor: Jan Gregorin

Volkswagen na dunajskem avtosalonu predstavlja več novosti!

Volkswagen na dunajskem avtomobilskem salonu sicer predstavlja več posebnosti! Golf 8, ID.3 in e-up! bodo na Dunaju doživeli sejemsko premiero. Golf osme generacije, nov in inovativno oblikovan, predstavlja inovacijski mejnik za razred kompaktnih vozil. Golf 8 je Golf digitalne dobe, vrhunec tehničnega razvoja, povezan, inteligenten, pripravljen na sedanje in prihodnje izzive, a kljub temu še vedno tipični Golf. Novi Golf kot praktično vozilo za vse generacije še naprej postavlja merila v svojem razredu. ID.3 je Golf električne mobilnosti. Design, tehnika in povezljivost so v novem modelu VW ID.3 združeni na inovativen, prikupen način.

Golf 8 2020 zadnji odbijač
Golf 8 2020 zadnji odbijač Avtor: Jan Gregorin
Prepoznaven obraz - novi VW Golf 8
Prepoznaven obraz - novi VW Golf 8 Avtor: Jan Gregorin
Novi VW Golf 8
Novi VW Golf 8 Avtor: Jan Gregorin
VW Golf 8 Atlantic Blue
VW Golf 8 Atlantic Blue Avtor: Jan Gregorin
VW Golf 8 LED luči
VW Golf 8 LED luči Avtor: Jan Gregorin
VW Golf 8 ALU platišča
VW Golf 8 ALU platišča Avtor: Jan Gregorin
VW Golf 8 prtljažni prostor
VW Golf 8 prtljažni prostor Avtor: Jan Gregorin

 

Vas zanimva novi Golf 8? Prednaročila začnemo sprejemati konec februarja 2020!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Golf 8 cena in tehnični podatki - že od 19.974 EUR

2020 Novi Golf 8 že znane cene in vsi tehnični podatki


Akcijska ponudba v času predprodaje in bon za financiranje:
Novi VW Golf 8 je do konca meseca marca 2020 vključen v akcijo »VW All Inclusive«, kjer naše stranke v primeru financiranja prejmejo 1.000 EUR popusta ter vzdrževanje vozila za 4-leta oziroma do 60.000 km za 1 EUR na mesec. Več o ugodnostih si lahko preberete v naši novici All Inclusive ali na www.porscheleasing.si. Želite ponudbo za naročilo? Izpolnite obrazec ali pa nam pišite [email protected] ali pokličete + 386 31 616 918. Z veseljem smo vam na voljo!

 

 

Želite PREDNAROČITI novi VW Golf 8?

Izpolnite obrazec in obveščali vas bomo o vseh novostih in o začetku prodaje!

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

VW Arteon in VW Arteon Shooting Brake - prva vozila že pri Porsche Inter Auto!

VW Arteon cena VW Arteon tehnični podatki VW Arteon eHybrid ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.