INFO telefon 01 5825 400. Ne zamudite super popuste v predsezoni. Preveri ponudbo za ZIMSKE GUME in ZIMSKE KOMPLETE KOLES

Novi VW Caddy 2021 – pripravljen na vse razmere!

Novi VW Caddy 2021 – pripravljen na vse razmere!

Novi Volkswagen Caddy 2021 – že v salonu pri Porsche Ljubljana, Koper in Maribor! Izkoristite posebno ponudbo.

Avtor: Jan Gregorin

Zagotovite si novi Caddy!

Naj vas navduši vsestranskost.

Novi VW Caddy 2021 – preverite v salonu!

VW Caddy je izjemno priljubljen v segmentu dostavnikov, družinskih enoprostorcev, kombijev za prevoz in celo bivalnikov. Pomembno je predvsem to, da so jih do sedaj izdelali že več kot tri milijone. Sedaj je na voljo že povsem novi uspešni model VW Caddy.

Novi VW Caddy – izvedben, ki so že v prodaji:

 • VW Caddy Kombi/Life – kombi z zastekljenim potniškim delom
 • VW Caddy Cargo furgon z zaprto nadgradnjo
 • VW Caddy Maxi - podaljšanja izvedba
 • VW Caddy Krpan - za vsakodnevno prilagodljivost
 • VW Caddy California - praktičen majhen avtodom
   

Preverite:

Novi VW Caddy – tehnični podatki, dizelski TDI-motor

Različica Moč (kW/KM) Menjalnik Poraba (l/100km)
Caddy 5 2.0 TDI 55/75 6-stopenjski ročni menjalnik 4,5
Caddy 5 Cargo Entry 2.0 TDI 55/75 6-stopenjski ročni menjalnik 4,5
Caddy 5 Maxi 1.5 TSI 84/114 6-stopenjski ročni menjalnik 7,3
Cadyy 5 Krpan 2.0 TDI 55/75 6-stopenjski ročni menjalnik 4,5

Zagotovite si novi Caddy!

Začetek prodaje v Sloveniji.

Novi Caddy 4MOTION že na voljo za naročila

Zdaj je novi Caddy na voljo tudi s štirikolesnim pogonom 4MOTION, ki je tudi pri nas zelo priljubljen. Caddy Cargo, Caddy kot osebno vozilo in Caddy California, vsi tudi v izvedbi Maxi, so torej odslej lahko gnani tudi na vsa štiri kolesa. Novi Caddy s štirikolesnim pogonom 4MOTION je mogoče naročiti izključno z motorjem TDI z močjo 90 kW (123 KM) in 6‑stopenjskim ročnim menjalnikom. (1)

VW Caddy 4MOTION
VW Caddy 4MOTION Avtor: Volkswagen

Novi VW Caddy Life

Za družinske podvige.

Serijska oprema novega modela VW Caddy Life:

 • večfunkcijski usnjeni volan
 • različni kromirani dekorativni elementi
 • strešne letve črne barve
 • električno nastavljiva, ogrevana in zložljiva ogledala 
 • lahka aluminijasta platišča briljantne barve
 • zložljive mizice z držali za skodelice
 • žepi za zemljevide na sprednjih sedežih
 • "Composition Media", 8,25" zaslon na dotik
   

Slike so simbolične.

Novi VW Caddy Cargo

Mojster za vse!

Serijska oprema novega modela VW Caddy Cargo:

 • 12-voltna vtičnica na armaturni plošči
 • električni pomik sprednjih stekel
 • klimatska naprava
 • nastavljanje višine voznikovega sedeža
 • okna na krilnih vratih zadaj
 • predelna stena s fiksnim oknom.
 • "Composition Audio", 6,5" zaslon na dotik
 • priprava za telefon
   

Slike so simbolične.

Volkswagen Caddy – razlogi, zakaj ga izbrati!

Ena izmed ključnih novosti je vsekakor povsem nova prečna modularna platforma MQB, ki omogoča uporabo najsodobnejših tehnologij ter asistenčnih in multimedijskih sistemov. Obenem pa zagotavlja tudi splošno varnost, udobje, digitalizacijo in še veliko več. Volkswagen Gospodarska vozila (VW GV) z novo tehnologijo dvojnega vbrizgavanja, imenovano twindosing, omogoča, da so turbodizelski motorji TDI čisti, kot še nikoli poprej. 

Novi VW Caddy – najpomembnejše novosti:

 • zasnovan na novi platformi MQB
 • kompaktna zunanjost, prostorna notranjost 
 • v Caddyju Maxi je prostora za dve euro paleti
 • nova tehnologija TDI twindosing
 • popolnoma digitalna notranjost Innovision Cockpit
 • 19 novih ali izboljšanih asistenčnih sistemov

Novi VW Caddy - dimenzije, mere

Dimenzije, mere Dolžina (mm) Višina (mm) Širina (mm) Prtljažnik (l)
Caddy 5 Life/Cargo 2.0 TDI 4500 1856 1614 /

Naše sodelavce je novi Caddy navdušil, saj je izjemno prilagodljiv in omogoča enostaven prevoz tovora.

Odlična prilagodljivost

Tovorni prostor novega Caddyja Cargo je pripravljen za skoraj vse. Nova zadnja krilna vrata brez oken so še posebno odporna. Novosti, kot sta električna zapiralna asistenca za zadnja dvižna vrata, drsna vrata ali posebno široka maksi drsna vrata ter izboljšana LED-osvetlitev tovornega prostora, vam olajšajo natovarjanje ne glede na to, koliko je ura.

Za varnost bodo poskrbeli različni elementi za pritrditev tovora, poleg tega pa tudi ločena ključavnica za tovorni prostor. Ta vam omogoča, da vrata vozniške kabine ostanejo zaklenjena, medtem ko se ukvarjate z natovarjanjem ali raztovarjanjem tovora. Tisto, česar ne morete zložiti v prilagodljivi tovorni prostor, pa preprosto naložite na streho: na njej lahko prevažate dodaten tovor z maso do 100 kg.

VW Caddy 2020 - konfigurator
VW Caddy 2020 - konfigurator Avtor: Volkswagen

Prepoznavna in karizmatična zunanjost

Zunanjost nove generacije modela Volkswagen Caddy je bila zasnovana povsem na novo – na karoseriji opazimo dinamične športne linije. Zahvaljujoč novi platformi MQB se je močno povečala prostornost v notranjosti. Izjemen je tudi podatek, da so s tem količnik zračnega upora (cX) z 0,33 uspeli zmanjšati na 0,30, kar je merilo v segmentu tega avtomobilskega razreda. VW Caddy je lahko opremljen z do sedmimi sedeži. Med dodatno opremo pa najdemo kar nekaj povsem novih tehnologij: električna zapiralna asistenca za drsna vrata in zadnji dvižni pokrov ter panoramska streha z 1,4 m2 veliko stekleno površino nad prvo in drugo sedežno vrsto. Marsikomu bodo všeč tudi do 18-palčna aluminijasta platišča ter novi popolnoma LED-žarometi in zadnje luči, ki so prav tako opremljene z LED-tehnologijo. Caddy je prvič opremljen s sistemom Keyless Access za odpiranje in zagon brez ključa ter z digitalnimi merilniki, imenovanimi Digital Cockpit. (2)

VW Caddy 2020
VW Caddy 2020 Avtor: Volkswagen
VW Caddy 2020 notranjost
VW Caddy 2020 notranjost Avtor: Volkswagen
VW Caddy Cargo
VW Caddy Cargo Avtor: Volkswagen

Popolnoma novi paketi opreme – Caddy, Life in Style

Novi VW Caddy pete generacije bo na trg spet prišel v komercialnih izvedbah Cargo (furgon z zaprto nadgradnjo) in Kombi (z zastekljenim potniški delom) ter v različnih izvedbah kot praktični enoprostorec s homologacijo za osebna vozila. Tukaj pa so tudi povsem novi paketi opreme pri osebni različici: v prihodnje se bo osnovna izvedba imenovala Caddy, sledila ji bo linija Caddy Life, najbolj eleganten pa bo Caddy Style. Ob tem sporočamo, da je serijska oprema modela Caddy precej bogatejša že v osnovi! (3)

VW Caddy

Digitalni kombinirani instrument – novo poglavje armaturne plošče

Volkswagen Caddy pete generacije vas bo zagotovo prepričal z novimi visokotehnološkimi rešitvami in precej večjo praktičnostjo v notranjosti. Podaljšana izvedba, imenovana Caddy Maxi, zagotavlja dovolj prostora za kar dve euro paleti, ki sta na sredini in zadaj lahko obrnjeni počez ali pa na sredini počez in zadaj po dolžini vozila. Navdušeni boste nad novim digitalnim kombiniranim instrumentom Digital Cockpit in multimedijskim sistemom z zaslonom z velikostjo med 6,5 in 10,0 palca.

Z največjim zaslonom je na voljo povsem dovršeno digitalno okolje Innovision Cockpit. Prek enote OCU (Online Connectivity Unit) z integrirano eSIM-kartico lahko multimedijski sistemi dostopajo do mobilnih spletnih storitev in funkcij iz ponudbe Volkswagen We. Novi Caddy je tako več čas povezan s spletom.

VW Caddy California - veliko novosti

VW Caddy California za brezskrbno kampiranje! VW že desetletja proizvaja ekskluzivne avtodome California. Caddy California je izjemno priljubljen tudi v Sloveniji. Na podlagi prejšnje generacije, je sedaj na voljo naslednja generacija Caddya, ki je seveda še veliko boljša kot prejšnja. 

Novi VW Caddy California - prednosti:

 •  zložljiva postelja velikosti 198 x 107 cm
 • patenirane vzmetnice in žepkaste vzmeti
 • vgrajena majhna kuhinja
 • velika panoramska streha
 • osvetlitveni sistem LED
 • dva stola in kamp miza
 • prostostoječi šotor
 • na voljo sta dva motorja TDI
VW Caddy prostornost
VW Caddy prostornost Avtor: Volkswagen

VW Caddy – napredni asistenčni sistemi

Kar šest od 19 asistenčnih sistemov je v novi generaciji modela VW Caddy povsem novih. Mednje spada Travel Assist, ki – prvič v gospodarskem vozilu Volkswagen – omogoča asistirano vožnjo v celotnem hitrostnem območju. V kombinaciji s sistemom Travel Assist je novo zasnovani večfunkcijski volan za Caddy opremljen s kapacitivnimi senzorji, ki zagotavljajo precizno zaznavanje dotika brez sile, tako da ne prihaja do napačnih opozoril. Novost v modelu Caddy sta tudi sistem Trailer Assist, ki ga poznamo iz modela VW Crafter in skrbi za bistveno lažje vzvratno manevriranje s prikolico, ter asistenca za menjavo voznega pasu, vklj. z asistenco za odparkiranje. Prav vsi ostali asistenčni sistemi za Caddy so nadgrajeni in posodobljeni z novimi funkcijami. 

VW Caddy – novi motorji TDI twindosing, TSI in TGI

VW Caddy nove generacije se lahko pohvali z naprednimi štirivaljnimi dizelskimi TDI-motorji. Gre za povsem nove motorje naslednje generacije. Že sedaj namreč izpolnjujejo emisijske standarde Euro 6 za leto 2021 in prav vsi so opremljeni s filtri za trdne delce DPF. Za TDI-motorje z močjo med 55 kW (75 KM) in 90 kW (122 KM) se prvič uporablja nova tehnologija twindosing: s pomočjo dveh katalizatorjev SCR in s tem realiziranega dvojnega vbrizgavanja aditiva AdBlue so se emisije dušikovih oksidov (NOx) v primerjavi z motorji iz prejšnje generacije modela VW Caddy zmanjšale.

Novi TDI-motorji za novi Volkswagen Caddy se tako uvrščajo med najčistejše dizelske motorje na svetu. Enako učinkovita in trajnostno zasnovana sta tudi turbobencinski motor TSI z močjo 84 kW (116 KM) in prisilno polnjeni motor na zemeljski plin TGI. Nove pogonske tehnologije prinašajo pozitivne učinke v ekološkem in ekonomskem smislu: glede na izbrani motor je predvidena poraba novega Caddyja v primerjavi s prejšnjim modelom nižja za kar do 12 %.

Novi VW Caddy – pogosta vprašanja

Novi VW Caddy – katere izvedbe so na voljo?

Novi VW Caddy – izvedbe, ki so že v prodaji:

 • VW Caddy Kombi/Life – kombi z zastekljenim potniškim delom
 • VW Caddy Cargo – furgon z zaprto nadgradnjo

Novi VW Caddy Life – oprema

Novi VW Caddy Life – oprema: večfunkcijski usnjeni volan, različni kromirani dekorativni elementi, strešne letve črne barve, električno nastavljiva, ogrevana in zložljiva ogledala, lahka aluminijasta platišča briljantne barve, zložljive mizice z držali za skodelice, žepi za zemljevide na sprednjih sedežih, "Composition Media", 8,25" zaslon na dotik.

Novi VW Caddy Cargo – oprema

Novi VW Caddy Cargo – oprema: 12-voltna vtičnica na armaturni plošči, električni pomik sprednjih stekel, klimatska naprava, nastavljanje višine voznikovega sedeža, okna na krilnih vratih zadaj, predelna stena s fiksnim oknom, "Composition Audio", 6,5" zaslon na dotik, priprava za telefon.

VW Caddy 2020 in 2019 – primerjava

V primerjavi s prejšnjo generacijo so najnovejše novosti pri povsem novi generaciji zagotovo naslednje: zasnovan je na novi platformi MQB, predstavlja še veliko bolj kompaktno zunanjost in prostorno notranjost, v Caddyju Maxi je prostora za dve euro paleti, uporabljena je nova tehnologija TDI twindosing. V notranjosti boste opazili popolnoma digitalno notranjost Innovision Cockpit ter 19 novih oz. izpopolnjenih asistenčnih sistemov. 

VW Caddy 2020 – mere in dimenzije

Novi VW Caddy v dolžino meri 4500 mm, v višino 1856 mm in v širino 1614 mm. 

Pokličite nas - za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

VW Caddy naše stranke navdušuje v vseh generacijah!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

VW Passat in Passat Variant - najvišja raven udobja

VW Passat cena VW Passat zaloga VW Passat motorji ...

Novi VW Tiguan 2021 – še bolj dinamičen SUV

VW Tiguan cena VW Tiguan TSI, ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.