2020 Audi RS6 Avant: 600 konjskih moči za vrhunske zmogljivosti #foto #video

2020 Audi RS6 Avant: 600 konjskih moči za vrhunske zmogljivosti #foto #video

Za zabavo poskrbi 600 konjskih moči in 800 nevtonmetrov navora!

Avtor: Jan Gregorin

Audi RS6 Avant: Visokozmogljivi karavani so nekaj, v čemer Audi blesti že vrsto let. Tudi tokrat nas niso razočarali - prav nasprotno, z novim modelom Audi RS6 Avant nove generacije so nas naravnost osupnili. (1)

Si želite novi Audi RS6 Avant med prvimi v Sloveniji? Kontaktirajte naše prodajne svetovalce!

Audi RS6 Avant 2020 - kakšna je končna hitrost in pospešek?

Novi Audi RS6 Avant 2020 bo premierno predstavljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu. Pod pokrovom ima nameščen ogromen 4,0-litrski V8 bi-turbo bencinski motor, ki proizvede neverjetnih 441 kilovatov in 600 konjskih moči in kar 800 nevtonmetrov navora. Pogonski sklop sestavlja osemstopenjski samodejni menjalnik, prisoten pa je tudi štirikolesni sistem quattro s pogonom na vsa kolesa. Novi Audi RS6 Avant do sto kilometrov na uro pospeši v 3,6 sekunde, serijsko doseže največjo hitrost 250 kilometrov na uro. 

  • dodatni paket Dynamic zagotavlja 280 km/h in  
  • dodatni paket Dynamic Plus zagotavlja kar 305 km/h.

 

Novi Audi RS6 Avant
Novi Audi RS6 Avant Avtor: Audi

Tehnološki naprednosti kar ni konca

Katere so še dodatne športne značilnosti novega modela Audi RS6 Avant 2020? Le-ta je opremljen z tehnološko izjemno naprednim prilagodljivim zračnim vzmetenjem in športnim diferencialom. Med drugim športni diferencial poskrbi za to, da aktivno razdeli navor med zadnjima kolesoma.  

VIDEO: Izjemna zvočna kulisa Audi RS6 Avant

Audi RS6 optimiziran sistem krmiljenja

Po novem je v Audi RS6 Avant nove generacije vgrajen tudi optimiziran sistem krmiljenja, ki omogoča bolj suvereno vodljivost v zavojih, prav tako pa zagotavlja natančne povratne informacije o krmiljenju. Kupci bodo lahko naročili tudi športno vzmetenje RS z dinamičnim upravljanjem.

 

Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant Avtor: Audi

Audi RS6 z RS Mode sistemom

Audi RS6 Avant ima šest različnih voznih profilov: samodejni, udobni, dinamični in učinkoviti način. Takih voznih profilov smo vajeni, toda novi Audi RS6 Avant 2020 ima dva edinstvena načina, ki sta poimenovana RS1 in RS2. Slednja omogočata povsem personlizirane nastavitve po želji voznika in se aktivirata ob pritisku tipke RS Mode na volanu.

Športno začinjena zunanjost

Novi Audi RS6 Avant 2020 se vsekakor močno navezuje na modela A6 in S6 Avant. Vendar pa obstaja kar nekaj športnih dodatkov, ki zagotovijo razlike. Novi Audi RS6 Avant se ponaša s sprednjo masko imenovano Singleframe z dodatki v sijajni črni barvi. Opazimo lahko tudi izbočen komplet odbijačev, izrazite pragove in izstopajoč zadnji difuzor. Vse to so edinstveni dodatki za novi Audi RS6 Avant 2020. 

Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant Avtor: Audi

Športni karakter je viden povsod

Športni karakter se nadaljuje, saj ima Audi RS6 Avant agresivne boke in spojler, nameščen na prtljažna vrata. Za velikimi aluminijastimi platišči se skriva keramični zavorni sistem. Druge pomembne lastnosti vključujejo dvojni izpuh in edinstven zadnji odbijač z integriranim difuzorjem.

Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant Avtor: Audi

Audi S6 2019 - Pri Porsche Inter Auto

Za več informacij kliknite tukaj.

Audi RS6 notranjost s športnimi dodatki

Zaenkrat še ni veliko znano, a kabina pri novem Audi RS6 Avant se v veliki meri navezuje na prejšnji model. Tako bodo kupci našli 12,3-palčne digitalne merilnike, 10,1-palčni multimedijski sistem in 8,6-palčni spodnji zaslon.

Kateri so tisti najbolj izraziti dodatki?

Medtem, ko je kabina takoj prepoznavna, je v modelu Audi RS6 Avant nekaj specifičnih dodatkov, vključno s športnimi sedeži RS in volanom z ravnim dnom. Audi je med drugim potrdil, da imajo digitalni merilniki značilne RS zaslone, ki zagotavljajo informacije o tlaku v pnevmatikah, navoru, moči motorja, temperaturi motornega olja, tlaku ostrenja, časih krogov, meritvah pospeška in g silah.

Audi RS6 Avant
Audi RS6 Avant Avtor: Audi

Audi RS6 cena - o vseh novostih vas bomo obveščali v živo iz Frankfurta!

Audi RS6 cena trenutno še ni znana, o vseh novostih vas bomo obveščali sproti, tudi v živo iz avtomobilskega salona v Frankfurtu.

Za vse dodatne informacije o novem Audi RS6 Avant so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 67
5
         
12. julij 2019
Nives P. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A6 2.0 TDI ultra Business
         
Spoštovani, glede na to, da nas je veliko ljudi prišlo iskati vozilo na enkrat ( od 16.15 do 16. 45 ) / sedem/ so se vsi ostali zaposleni potrudili, da nam je bilo čakanje čim bolj prijetno.
10. junij 2019
Rony P. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A6 Avant 2.0 TDI Business
         
Kot vedno, je bilo vse super in skladno z dogovorom (ura, storitve, obseg,...)
20. maj 2019
Zorica I. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A6 Avant 3.0 TDI quattro
         
Bili smo prezadovoljni.Partner je zelo zelo pogresal avto,ker je zelo vezan na njega.Navdusilo nas je to da glede na to kaj je bilo potrebno na avtu urediti,so na Vašem servisu to uredili zelo zelo hitro.
20. maj 2019
Simon M. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A6 2.0 TDI ultra
         
Zelo lepo organizirano, brez čakanja in predvsem lepo ker smo se držali dogovorjenih časovnih rokov!
8. maj 2019
Bojan D. , stranka Porsche Maribor
AUDI A6 Limuzina 2.0 TDI
         
Vedno prijazno osebje,fleksibilno,poskuša vedno najti najboljšo rešitev za stranko.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena Menjava olja Ljubljana, Maribor, Koper Servisni intervali - kdaj menjati olje? Oljni filter Menjava olja in filtra ...

Novi Audi A3 Sportback 2020 - vozila že v salonu, vse kar morate vedeti!

Naročite novi Audi A3 med prvimi! Izkoristite 2.600 € bonusa za prednaročila! ZAHTEVAJ PONUDBO   Naročite novi Audi A3 med prvimi! Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo. Ime ...

AUDI AKCIJSKA PONUDBA: posebna ponudba vozil Audi A3, A4, Q2, Q3 in Q5!

Audi A4 akcija Audi Q2 akcija Audi Q3 akcija Audi Q3 Sportback akcija Audi Q5 akcija Zanimivo - Novi Audi A3 akcija Zanimivo - Audi e-tron akcija AKCIJA: Obarvajte svoj slog   Pri Porsche ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.