Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Volkswagen 2023 - razkrite vse letošnje novosti!

Volkswagen bo 2023 predstavil novi električni ID.3 in ID.7, obeta se pa še veliko drugih novosti.

Doživite električna vozila VW!

Prihodnost je tukaj.

Volkswagen znamka 2023 - obeta se veliko novosti!

Znamka Volkswagen bo prihodnjo pomlad javnosti predstavila veliko novosti: povsem novi električni model ID.7 - limuzino, ki ji bo sledil tudi karavan. Z drugo generacijo modela ID.3 Volkswagen nadaljuje zgodbo o uspehu družine ID. - do danes je bilo po vsem svetu dobavljenih že več kot pol milijona modelov ID., ki jih izdelujejo na osnovi modularne platforme za električna vozila (MEB). Poleg teh dveh novosti pa pričakujemo tudi veliko drugih popolnoma novih VW modelov, seveda predvsem električnih.

VW novosti 2023:

 • junija bo v Sloveniji novi VW ID.3
 • julija bo v Sloveniji novi VW Touareg
 • septembra bo v Sloveniji novi VW ID.7 Fast Back
 • oktobra bo Sloveniji novi VW T-Cross
 • novembra bo predstavljen novi VW Tiguan (v Sloveniji bo 2024)
 • decembra bo predstavljen novi ID.7 Shooting Brake - Variant (v Sloveniji bo 2024)

VW Gospodarska vozila novosti 2023:

 • konec pomladi bo v Sloveniji novi Amarok
 • konec leta bo v Sloveniji ID. Buzz z dolgo medosno razdaljo

Kontakt:

 • Pokličite nas 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo.

VW ID.7 - novi član družine ID.!

Spoznajte novega člana popolnoma električne družine ID., to je seveda popolnoma nova električna limuzina imenovana ID.7. Kljub temu, da je zunanjost vozila prekrita s kamuflažo, so vse novosti in izgled novega vozila povsem razvidne. Vidite lahko notranjost in najnvejše tehnične značilnosti. Z vidika zunanjega videza in notranjosti je novi VW ID.7 videti zelo podoben konceptu ID. Aero 2022, pri čemer je ohranil svojo aerodinamično silhueto. Opazimo tudi vrhunske LED žaromete in luči, rahlo preoblikovane odbijače in dinamična aluminijasta platišča.

Novi VW ID.7 2023
Novi VW ID.7 2023 Avtor: Volkswagen

Izjemna digitalna notranjost - VW ID.7

Notranjost je že v celoti razkrita in razkriva končni videz. Velik 15-palčni samostoječi zaslon na dotik v obliki tabličnega računalnika za multimedijski sistem je kombiniran z digitalnimi merilniki. Drsniki na dotik pod zaslonom, ki upravljajo klimatsko napravo in multimedijski sistem, so zdaj v celoti osvetljeni. Volan ohranja tipke na dotik, ki naj bi jih še prilagodili. VW ID.7 temelji na arhitekturi MEB, ki je bila nadgrajena na MEB+ za daljši doseg in hitrejše polnjenje. Čeprav še nimamo podrobnih specifikacij, pričakujemo, da bo model na voljo v konfiguracijah z enim in dvojnim električnim motorjem, z velikim baterijskim paketom. Učinkovita električna limuzina naj bi dosegala doseg do 700 km (WLTP).

Novi VW ID.3 2023
Novi VW ID.3 2023 Avtor: Volkswagen
Novi VW ID.3 2023
Novi VW ID.3 2023 Avtor: Volkswagen

Novi VW ID.3 - največje novosti

Novi VW ID.3 bo opremljen z najnovejšo generacijo programske opreme. Ta izboljšuje sistemsko zmogljivost in omogoča brezžično prejemanje posodobitev. Poleg tega bo serijska oprema bogatejša: po novem bodo serijski zaslon z 12-palčno (30,5 cm) diagonalo ter variabilno prtljažno dno in sredinska konzola z dvema držaloma za pijačo.

Funkcije, kot sta Plug & Charge in inteligentni e-načrtovalnik poti, bodo omogočale še enostavnejše in udobnejše polnjenje novega ID.3. VW bo v ID.3 vgrajeval popolnoma povezane asistenčne sisteme najnovejše generacije. Najboljša primera sta opcijska sistema Travel Assist z množicami podatkov in Park Assist Plus s pomnilniško funkcijo. (1)

VW ID.3 2022 - največje novosti:

 • novi materiali v kakovosti
 • obogatena serijska oprema
 • nova generacija programske opreme
 • Plug & Charge tehnologija
 • inteligentni e-načrtovalnik poti
 • več dosega

Obogatena oprema in več dosega - novi ID.3

"Novi ID.3 izpolnjuje naše ambicije po kakovosti, oblikovanju in trajnosti. Njegova oblika bo bolj odrasla, materiali v notranjosti pa kakovostnejši," je povedala Imelda Labbé, članica Volkswagnovega upravnega odbora, odgovorna za prodajo, marketing in poprodajo. Upoštevali so številne predloge strank ter jih realizirali kot produktne izboljšave in obogatitev serijske opreme: "Pri nas se osredotočamo na potrebe naših strank. Zato jim pozorno prisluhnemo in naš produktni porfelj prilagajamo njihovim zahtevam," je dodala Labbéjeva. Ob dobavi imajo vozila nevtralno bilanco CO2, notranjost vozil je opremljena brez materialov živalskega izvora.

"ID.3 dokazuje, kako uresničujemo Volkswagnove ambicije, da ponudimo visoko­kakovostne tehnologije in inovacije tudi v vozilih kompaktnega razreda. To se nenazadnje odraža tudi v novih komfortnih in asistenčnih sistemih: uporaba množic podatkov v najnovejšem sistemu Travel Assist pomeni naslednji korak v smeri visoko avtomatizirane vožnje," je razložil Kai Grünitz, član upravnega odbora znamke Volks­wagen, odgovoren za poslovno področje tehničnega razvoja.

Novi VW ID. AERO koncept
Novi VW ID. AERO koncept Avtor: Volkswagen

Z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

VW vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja