Novi VW T-Cross 2024 - že v salonih!

Novi Volkswagen T-Cross - cena, motorji, paketi opreme. Že v salonih pri Porsche Inter Auto!

Naročite svojega T-Crossa!

Bodite med prvimi.

VW T-Cross - najnovejša tehnologija

Znamka Volkswagen je konkretno prenovila enega izmed najbolj priljubljenih športnih terencev na svetu in hkrati enega od najbolj zanimivih modelov znamke. To je seveda novi VW T-Cross, ki je od sedaj naprej na voljo z najsodobnejšo opremo in svežim dizajnom. Na fotografijah lahko vidite tudi različico T-Cross R-Line, ki je še bolj športna kot do sedaj.

NAJNOVEJŠE NOVICE - ŽE V NAŠIH SALONIH!
Povsem novi Volkswagen T-Cross 2024 je že možno naročiti - izkoristite ugodnosti: VW BON -1.000 € za fin.* in dodatni popust 1.000 € - velja do 30.6.2024!* Prva vozila so že v naših salonih pri Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper. Testne vožnje z novim Tiguanom niso možne. Dobavni rok za novo naročilo znaša približno 4 - 5 mesecev.

VW T-Cross 2024 - največje novosti:

 • do 9,2'' zaslon multimedijskega sistema
 • Digital Cockpit digitalni merilniki
 • IQ.Light LED Matrix žarometi
 • prtljažni prostor do 455 litrov
 • LED grafika v obliki črke X
 • T-Cross R-Line različica
 • Air Care Climatronic
 • nova paleta barv

Novi T-Cross konfigurator

Novi T-Cross 2024 cena

Povsem novi Volkswagen T-Cross 2024 je že možno naročiti - izkoristite ugodnosti ob nakupu: VW BON -1.000 € za financiranje in zavarovanje in dodatni popust -1.000 €*.

VW T-Cross Life 1.0 TSI (70 kW, 95 KM) - akcija:

 • 22.027 €*: MPC redna cena
 • -1.000 €*: VW BON financiranje/zavarovanje
 • -1.000 €*: dodaten popust
 • 20.027 €*: akcijska cena z VW BON financiranjem

T-Cross R-Line

Več športnosti

Volkswagen T-Cross R-Line vas bo prepričal s številnimi športnimi dodatki, bolj športnimi odbijači in novo zasnovano notranjostjo. Športni pridih boste lahko dodatno začinili z novimi svežimi barvami: Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).

Več serijske opreme

Style, R-Line paketi

Bistveno več serijske opreme: LED žarometi (namesto halogenskih), nove LED zadnje luči, kamera, dinamični prikaz prometnih znakov, digitalni merilniki in novi multimedijski zaslon. Paketi opreme so: T-Cross, T-Cross Style in T-Cross R-Line. Vsi paketi opreme bodo močno nadgrajeni in tehnološko bolj napredni.

VW T-Cross tehnični podatki - motorji TSI

Različica Menjalnik Moč kW (KM)
VW T-Cross 1.0 TSI 5-st. ročni 70 (95)
VW T-Cross 1.0 TSI 6-st. ročni 85 (115)
VW T-Cross 1.0 TSI 7-st. DSG 85 (115)
VW T-Cross 1.5 TSI 7-st. DSG 110 (150)

Novi VW T-Cross 2024 - tehnologije

Volkswagnove povezljivostne rešitve Android Auto in Apple CarPlay prinašajo več udobja in dodatne možnosti za razvedrilo. Internetna povezava, ki je vzpostavljena med vašim T-Crossom in vašim pametnim telefonom, vam pomaga, da na cilj prispete bolj sproščeni - le voziti morate še vedno sami. Storitve povezljivosti Volkswagen povezujejo vaše vozilo z internetom, vam zagotavljajo več udobja in zabave ter vam lahko pomagajo v nujnih primerih. Tako dobite v primeru okvare dobite hitro pomoč, prometne informacije skoraj v realnem času, boljšo zabavo zahvaljujoč pretakanju in spletnemu radiu ali, če želite, opomnik za naslednji servis. Prek pametnega telefona imate pod nadzorom številne pomembne storitve in informacije o vašem vozilu.

Nov zanimiv zunanji videz - T-Cross

Moderna zunanja oblika in sveže nove barve. Od zunaj je posodobljeni T-Cross takoj prepoznaven po novi zasnovi sprednjega in zadnjega dela z novimi vgrajenimi žarometi LED, dnevnimi lučmi LED in sklopi zadnjih luči LED. Matrični žarometi IQ.LIGHT LED so popolnoma nov Volkswagnov razvoj in so prvič na voljo pri T-Crossu. Modelski ponudbi so bile dodane tri nove, sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).

T-Cross 2024 - notranjost

Nova generacija informacijsko-razvedrilnega sistema in visokokakovostna notranjost. Osrednji element v notranjosti novega T-Crossa je prostostoječi zaslon multimedijskega zaslona. Standardni zaslon na dotik meri po diagonali 8'', najvišja različica ima 9,2'' zaslon. Poleg tega bodo vse različice opreme zdaj standardno opremljene z digitalnimi merilniki. Tudi armaturna plošča v T-Crossu je bila popolnoma preoblikovana: tako kot pri večjih modelih VW ima armaturna plošča mehko oblazinjeno in bistveno bolj kakovostne površinske materiale. Enako velja za obloge prednjih vrat različic Style in R-Line. Ročna klimatska naprava je serijsko vgrajena, samodejna klimatska naprava Air Care Climatronic z osvetljenimi drsniki na dotik pa je na voljo kot dodatna oprema.

Travel Assist - novi T-Cross

Novi T-Cross je eden izmed edinih vozil v svojem razredu na svetu, ki so opcijsko opremljeni s sistemom Travel Assist. Odvisno od prometa pred vami in dovoljene hitrosti lahko T-Cross avtomatsko nadzoruje hitrost vozila, pospeševanje in zaviranje. Lane Assist lahko pomaga obdržati vozilo na voznem pasu. Novi T-Cross lahko samodejno, če je opremljen z avtomatskim menjalnikom DSG, izvaja začetek in konec poti (pospeševanje in zaviranje).

VW T-Cross dimenzije in mere


Mere in dimenzije
VW T-Cross 2024 dimenzije
Dolžina 4127 mm
Višina 1584 mm
Širina 1760 mm
Prtljažnik 385 l (možnost povečanja)

VW T-Cross - pogosta vprašanja

Novi VW T-Cross kdaj bo v Sloveniji?

Novi VW T-Cross bo predvidoma v Sloveniji spomladi leta 2024.

VW T-Cross 2024 - katere so največje novosti?

VW T-Cross 2024 - največje novosti:

 • do 9,2'' zaslon multimedijskega sistema
 • Digital Cockpit digitalni merilniki
 • IQ.Light LED Matrix žarometi
 • prtljažni prostor do 455 litrov
 • ED grafika v obliki črke X
 • T-Cross R-line različica
 • nova oblika notranjosti
 • Air Care Climatronic
 • nova platišča do 17''
 • nova paleta barv

T-Cross - novosti na zunanjosti

Od zunaj je posodobljeni T-Cross takoj prepoznaven po novi zasnovi sprednjega in zadnjega dela z novimi vgrajenimi žarometi LED, dnevnimi lučmi LED in sklopi zadnjih luči LED. Dodane tri nove, sveže barve: enobarvna Grape Yellow (ostra, športno rumena), Clear Blue Metallic (elegantna in prijazna svetlo modra) in Kings Red Metallic (živa, vpadljiva rdeča).

VW T-Cross 2024 serijska oprema

Bistveno več serijske opreme: LED žarometi (namesto halogenskih), nove LED zadnje luči, kamera, dinamični prikaz prometnih znakov, digitalni merilniki in novi multimedijski zaslon.Paketi opreme bodo: T-Cross, T-Cross Style in T-Cross R-Line. Vsi paketi opreme bodo močno nadgrajeni in tehnološko bolj napredni.

Novi VW T-Cross multimedijska tehnologija

Osrednji element v notranjosti novega T-Crossa je prostostoječi zaslon multimedijskega zaslona. Standardni zaslon na dotik meri po diagonali 8'', najvišja različica ima 9,2'' zaslon. Poleg tega bodo vse različice opreme zdaj standardno opremljene z digitalnimi merilniki.

Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
Novi VW T-Cross
Novi VW T-Cross Avtor: Volkswagen
5

Volkswagen vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 30.6.2024 oz. do razprodaje zalog. Preverite veljavnost akcije in podrobnosti pri Porsche Inter Auto. *Višina bona je odvisna od modela in se razlikuje. Več o pogojih akcije lahko preberete na spletni strani https://www.porscheleasing.si/ponudba/financiranje/paketi-financiranja/ oziroma povprašate pri prodajnih svetovalcih. Pogoj je sklenjena pogodba o financiranju ter sklenjeno zavarovanje vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. *Leasingojemalec je opravičen do bona za financiranja v obliki znižanja maloprodajne cene v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. Več na www.porscheleasing.si. *Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti. Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 9,1-4,1 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂ Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Več na www.porscheleasing.si.