Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

Najbolj iskana rabljena vozila ponovno na zalogi!

Odlično ohranjena mlada rabljena vozila, do 20.000 prevoženih km, stara do enega leta.

Najbolj iskana rabljena vozila ponovno na zalogi!

Seznam mladih rabljenih vozil

Preveri ponudbo

Rabljena vozila - najbolj iskana v Sloveniji

Trenutno na trgu rabljenih vozil v Sloveniji zaradi aktualnih situacij najbolj primanjkuje novejših vozil, starih do enega leta in z do 20.000 prevoženimi kilometri. Po podatkih Automobilwoche od začetka leta prihaja na trg manj mladih rabljenih vozil, to pa zato, ker je bilo v času pandemije covid-19 izdelanih manj novih avtomobilov, po drugi strani pa se lizinške pogodbe podaljšujejo, ker je novih avtomobilov še vedno premalo. Poleg tega pa se kupci, ki bi si dejansko želeli kupiti nove avtomobile, zdaj pogosto odločijo za rabljene avtomobile, ker so se tudi novi avtomobili podražili in imajo lahko tudi zelo dolge dobavne roke. (Vir: 1)

Odlično novico za kupce rabljenih vozil imamo za vas pri nas! Uspelo nam je izpopolniti ponudbo rabljenih vozil, v vseh cenovnih razredih. Sedaj imamo na zalogi že več kot 770 rabljenih vozil – takoj dobavljivih. Z našimi številnimi partnerji nam je uspelo z dodatno kvoto mladih rabljenih vozil s starostjo do enega leta in z do 20.000 kilometri zapolniti in močno povečati zalogo. Gre za količinsko omejeno zalogo. Večina mladih rabljenih vozil je že na zalogi in takoj dobavljiva, preostala vozla iz kvote pa bodo vsa na voljo do konca leta.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,
 • do 700 evrov popusta ob financiranju,
 • natančna video predstavitev vozil,
 • servisni bon do 100 evrov.

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

Ugodnosti staro za novo

Dodatni prihranek ob financiranju in bonus staro za novo:*

 • do 2.000 € BON STARO ZA NOVO ob menjavi*
 • do 700 € POPUSTA ob financiranju in zavarovanju (RV BON)*


Vozila, ki so vključena v novo ponudbo:*

 • so odlično ohranjena mlada vozila,
 • imajo do 20.000 prevoženih km,
 • so stara do enega leta.

Volkswagen Taigo 1.0 TSI Life DSG

Cena: 22.460* (prihranek 1.700 €*)

Osnovni podatki vozila:

 • Stanje vozila: Rabljeno
 • 1. registracija: 3/2022
 • Kilometrina: 19.580 km
 • Motor: 81 kW / 110 KM
 • Menjalnik: Avtomatski

Audi A3 35 TFSI Advanced S tronic

Cena: 33.960* (prihranek 2.200 €*)

Osnovni podatki vozila:

 • Stanje vozila: Rabljeno
 • 1. registracija: 2/2022
 • Kilometrina: 8.793 km
 • Motor: 110 kW / 150 KM
 • Menjalnik: Avtomatski

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI Style

Cena: 28.460* (prihranek 1.700 €*)

Osnovni podatki vozila:

 • Stanje vozila: Rabljeno
 • 1. registracija: 4/2022
 • Kilometrina: 16.954 km
 • Motor: 110 kW / 150 KM
 • Menjalnik: Avtomatski
Rabljena vozila Porsche Inter Auto
Rabljena vozila Porsche Inter Auto Avtor: Jan Gregorin
Dušan Jugovac, vodja rabljenih vozil
Dušan Jugovac, vodja rabljenih vozil Avtor: Jan Gregorin

 

Katere so dodatne ugodnosti za stranko?

Gospod Dušan Jugovac je vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto. Katere so ugodnosti pri nakupu? Preberite ekskluzivni intervju!

Koliko rabljenih vozil imate ta trenutek na zalogi?

Pri Porsche Inter Auto imamo v petih poslovalnicah ta trenutek na zalogi skupno več kot 770 vozil. Prepričan sem, da lahko zato vsaki stranki predstavimo trenutno res odlično ponudbo.

Kako vam je uspelo izpopolniti ponudbo z najbolj iskanimi rabljenimi vozili?

Pri Porsche Inter Auto sodelujemo s številnimi partnerji in tako nam je uspelo z dodatno kvoto mladih rabljenih vozil s starostjo do enega leta močno povečati ponudbo najbolj priljubljenih in iskanih vozil. S tem lahko stranke pri nas dobijo rabljena vozila vseh cenovnih razredov. Moram pa omeniti tudi našo ponudbo OutletCars, kjer ponujamo tudi ugodnejša starejša vozila do vrednosti 10.000 evrov.

Po katerih modelih znamk stranke pri vas največ povprašujejo?

Najbolj priljubljeni so vsekakor naslednji modeli: VW Golf, VW T-Cross, VW Tiguan, Audi A3, Audi A4, SEAT Ateca in SEAT Leon, Škoda Kamiq, Škoda Octavia. Vse več povpraševanja beležimo tudi po električnih rabljenih vozilih: VW ID.3, ID.4, Škoda Enyaq iV, Audi Q4 e-tron.

Zakaj se stranke največkrat odločijo za nakup pri vas? S čim jih prepričate?

Že pred časom smo pri Porsche Inter Auto močno spremenili način komunikacije in vključenih storitev. Trenutno na slovenskem trgu pri nakupu rabljenega vozila nudimo največ prednosti. Naj omenim osemdnevno garancijo za vračilo ali menjavo vozila, preverjanje 250 kontrolnih točk za brezskrben nakup, vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus, servisni bon v vrednosti do 100 evrov (Volkswagen servis) ter dodatne popuste ob financiranju in še mnogo več.

Ponujate celo do 2.000 evrov dodatnega popusta ob menjavi staro za novo. To je bistveno več kot pri konkurenci.

Za to potezo smo se pri Porsche Inter Auto odločili, da strankam ponudimo največji popust ob menjavi njihovega vozila. Kupcem zagotavljamo menjavo po zelo konkurenčnih cenah, poleg tega pa v 24 urah uredimo vse formalnosti.

Že v lanskem letu ste pretresli slovenski trg rabljenih vozil z natančno videopredstavitvijo tehničnega stanja.

Z videopredstavitvijo tehničnega pregleda - rabljena vozila video smo vsem strankam želeli transparentno predstaviti tehnične podrobnosti ohranjenosti rabljenega vozila, tako z dobrimi kot s slabimi stvarmi. Trenutno smo edini v Sloveniji in Evropi s takšnim načinom predstavitve rabljenih vozil na spletu. Ravno na račun videopredstavitev smo v zadnjih mesecih prepričali že marsikatero stranko.

Vsak kupec rabljenega vozila si seveda želi, da bi za svoj denar dobil kar največ avtomobila. Tako lahko do osem dni po nakupu vozilo celo vrnete in ga zamenjate za bolj ustreznim ali pa dobite vrnjeno kupnino, in to brez vprašanj, razlag, pojasnjevanj. Vsi smo le ljudje, ki se tudi tu in tam zmotimo. Zato pa vas pri Porsche Inter Auto povsem dobro razumemo.

Video predstavitev vozila
Video predstavitev vozila Avtor: Porsche Inter Auto
5

Nagrajujemo vašo zvestobo!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije

*V ceno vozila sta že vključena POPUST OB FINANCIRANJU RV BON ter BON STARO ZA NOVO. BONUS OB FINANCIRANJU v obliki znižanja maloprodajne cene vozila je lizingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem lizingu/kreditu/operativnem lizingu z variabilno pogodbeno obrestno mero pri družbi Porsche Leasing SLO, d. o. o. in zavarovanju vozila (AK+AO) prek zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo, d. o. o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava, d. d., Zavarovalnica Triglav, d. d. in Generali, d. d.). Do BONA STARO ZA NOVO je stranka upravičena v primeru menjave vozila ob nakupu. Več na strani porscheinterauto.net in porscheleasing.si. Možna spletna rezervacija ali spletni nakup vozila.

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, za vse dodatne informacije vprašajte pri prodajalcih.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; si pridržujemo pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.