AVTOSERVIS - ugodna akcijska cena

Ugodni avtoservis za vozila starejša od 4 let. Preverite akcijsko ceno!

AVTOSERVIS - ugodna akcijska cena

Zagotovite si akcijsko ponudbo!

Hitro do ugodnega servisa.

Avtoservis akcija - VW, Audi, SEAT, Škoda

Ugodni servis za vozila starejša od 4 let!

AVTOSERVIS - varčevalni paketi Vedno vredno: opravite ugoden avtoservis pri Porsche Inter Auto. Zagotovite si odlično vzdrževano vozilo, ki vam bo učinkovito in zanesljivo služilo še veliko let, obenem pa vam bo zagotovilo pravi užitek v vožnji.

KONTAKT: za vse dodatne informacije pokličite 041 392 204, ali pa nam PIŠITE!

Ugoden avtoservis

Vse vključeno v paketu

 • profesionalno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • delo menjave olja
 • 2-letno jamstvo na delo in material
 • asistenca Porsche Slovenija
   

Pokličite nas: 041 392 204

Izkoristite ponudbo!

Hitro do ugodnega servisa.

Hitri servis - vse na enem mestu!

Hitri servis avta zagotavlja, da bo vaš avto vedno pripravljen na vožnjo in varen prav vsak trenutek vaše poti. Poskrbimo da v primeru nevšečnosti hitro poskrbimo za brezhibno stanje vašega vozila, vi pa boste lahko čimhitreje nadaljevali z vašo potjo. Pri Porsche Inter Auto vam na najvišjem možnem nivoju strokovnosti zagotavljamo naslednje kvalitetno opravljene storitve v sklopu hitrega servisa.

GLAVNE prednosti servisnih paketov:
 

 1. privarčujete na vsakem servisu
 2. ohranjate garancijo in vrednost vozila
 3. z rednimi servisi podaljšate njegovo življenjsko dobo

Avtoservis Ljubljana, Maribor, Koper

AVTOSERVIS - pooblaščeni servis Ljubljana, Maribor in Koper: zagotavljamo vam temeljita ter cenovno ugodna popravila vozil in njihovo vzdrževanje. Med drugim nas odlikujejo tudi dolgoletne izkušnje in natančnost - na vsa opravljena dela vam nudimo še 2 leti garancije na delo in 2 leti garancije na vgrajene originalne dele.

Vse servisne storitve avtoservisa opravljamo v skladu z navodili tovarne. Na ta način vaše vozilo ohranja visoke standarde kvalitete za varno vožnjo v vseh razmerah in na vseh poteh. Naša vrhunska izkušena ekipa uporablja le najbolj profesionalna orodja za popravila. Kot pooblaščeni avtoservis smo podprti s strani tovarne oziroma proizvajalca.

Redno servisiranje ter vzdrževanje vašega vozila na avtoservisu vam omogoča, da preprečite morebitne bodoče nevšečnosti in okvare avta. Vaša varnost in varnost vaših sopotnikov je bistvena, zato izberite strokovno opravljen servis.

V ponudbi imamo akcijske pakete Vedno Vredno - Varčevalne pakete za vozila starejša od 4 let za znamke VW, Audi, SEAT in Škoda. Lepo vabljeni v naš avtoservis Ljubljana, Maribor in Koper!

Zagotovite si akcijsko ponudbo!

Ugodna ponudba za servis

Veliki servis - kaj se menja?

Veliki servis: prepričajte se, da vaš avto deluje v najboljši možni kondiciji. Vabimo vas, da k nam pripeljete vaše vozilo, mi pa bomo zagotovili, da bo vaš jekleni konjiček dobil le najbolj kakovostne originalne nadomestne dele, olje ali ostale tekočine. Le tako boste lahko brez skrbi, da bo vaše vozilo znamke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche vedno pripravljeno za vožnjo, saj se mu bo temeljito posvetil naš strokovnjak, ki je vrhunsko usposobljen za popravilo vašega vozila. 

VSE VKLJUČENO V PAKETU!

 • Originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine (celotni komplet garniture)
 • Zobati jermen komplet
 • Vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine
 • 2-letno jamstvo na opravljeno delo
 • 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele

 

AVTOSERVIS Ljubljana, Koper, Maribor
AVTOSERVIS Ljubljana, Koper, Maribor Avtor: Porsche Inter Auto

SERVISNE STORITVE: Volkswagen (VW), Audi, Škoda, SEAT

Nudimo vam ugodne servisne pakete za vozila Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT.
Servisne storitve Menjava olja - servisni pregled Menjava ploščic - zavornih oblog
Profesionalno motorno olje in oljni filter Profesionalno motorno olje in oljni filter Originalne zavorne obloge (par)
Menjava motornega olja in oljnega filtra Menjava motornega olja in oljnega filtra Vgradnja zavornih oblog
2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele Servisni pregled vozila 2- letno jamstvo na originalne vgrajene dele
2- letno jamstvo na opravljeno delo 2-letno jamstvo na opravljeno delo in vgrajene originalne dele 2- letno jamstvo na opravljeno delo
Asistenca Porsche Slovenija Asistenca Porsche Slovenija Asistenca Porsche Slovenija

Menjava olja

Menjava olja in filtramotorno olje v motorju vašega vozila skrbi za ''podmazovanje'' najbolj vitalnih internih delov - redno vzdrževanje vašega vozila in opravljanje servisnih pregledov oziroma rednih in malih servisev z menjavo olja je bistvenega pomena za ohranjanje vašega vozila v odličnem stanju. 

Na vozilih Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda se redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo.

Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

VSE VKLJUČENO - akcijska cena menjave olja in filtra Vedno vredno Varčevalni paketi (1):

 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • delo menjave olja
 • 2-letna garancija na delo in material
 • test akumulatorja
 • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija
AVTOSERVIS pri Porsche Ptujska cesta
AVTOSERVIS pri Porsche Ptujska cesta Avtor: Porsche Inter Auto

Originalni rezervni deli

Vsem strankam zagotavljamo vgradnjo originalnih nadomestnih delov, poleg tega jim za vgrajene originalne dele in opravljeno delo nudimo 24-mesečno garancijo. Originalni deli omogočajo brezhibno ujemanje in delovanje, zato vozilo deluje še bolj suvereno. Zagotovo se boste po obisku servisa počutili bolj varno, prav tako pa bo poskrbljeno za varnost vaših sopotnikov. Vaš jekleni konjiček bo z vgrajenimi originalnimi deli na avtoservisu Porsche Inter Auto zagotovo dosegel dolgo življenjsko dobo.

Ugodno obročno plačevanje

Porsche Group Card - Porsche Group Card je plačilna kartica, ki vam zagotavlja zelo enostavno prilagodljivo obročno brezgotovinsko plačilo na pooblaščenem servisu SEAT. Lahko jo uporabite tudi za plačevanje servisnih storitev!

Ugodnosti pri plačevanju s Porsche Group Card:

 • brez stroškov vodenja računa
 • brez stroškov obdelave
 • brez obresti v prvem mesecu plačila, obresti samo za črpani del limita
 • ni omejene tedenske porabe in ročnosti - sami si lahko določite mesečni obrok, plačati pa morate samo minimalno določen znesek in pripadajoče obresti (2)

Zagotovite si akcijsko ponudbo!

Ugodna ponudba za servis

Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca Porsche Slovenija - pomoč na cesti ob nesrečah in okvarah vseh vrst vam nudimo 24 ur na dan, vse dni v letu. V Sloveniji in po celotni Evropi. V primeru okvare vašega vozila nas le pokličite in nemudoma bomo prišli k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli že na samem kraju dogodka. Tako bomo poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom brezskrbno odpeljali naprej.

Avtoservis - pogosta vprašanja

Servis vozila - ali moram opraviti redni ali veliki servis?

Redni servis z menjavo olja in veliki servis imata veliko razlik med seboj. Ena izmed največjih je zagotovo ta, kaj se menja pri servisu in kdaj se ga opravlja. Mali oziroma redni servis ali menjava olja se največkrat opravlja na 15.000 ali 30.000 kilometrov, veliki servis pa največkrat med 100.000 in 200.000 kilometrov. 

Menjava olja vključuje:

 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • delo menjave olja
 • test akumulatorja

Veliki servis vključuje:

 • Originalni zobati jermen, črpalka hladilne tekočine
 • Zobati jermen komplet
 • Vgradnja zobatega jermena in menjava črpalke hladilne tekočine

Veliki servis na koliko km - kdaj moram opraviti?

Ker se ti podatki (veliki servis interval) razlikujejo glede na samo vozilo in motor točen podatek najdete v servisni knjižici vašega avtomobila. Pomembna pa je tudi starost zobatega jermena. Največkrat je potrebno veliki servis opraviti med 100 in 200 tisoč kilometri.

Cenik avtoservisnih storitev

Za cenik avtoservisnih storitev nas prosimo kontaktirajte - želite da vam pripravimo ugodno ceno za servis vašega vozila? Pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Ali ste pooblaščen avtoservis?

Porsche Inter Auto je pooblaščeni serviser in tudi trgovec vozil VW (Volkswagen), Audi, SEAT, Škoda in Porsche. Za več informacij nas kontaktirajte.

Servis avta: kaj vse vključuje menjava olja?

Redni servis avtomobila (Mali servis Avto servis) vključuje vse naslednje stvari:

 •  originalno olje
 •  originalni oljni filter
 •  menjava tesnilnih obročev
 •  delo menjave olja
 •  2-letno jamstvo na delo in material
 •  asistenca Porsche Slovenija
   

Pripravili vam bomo najugodnejšo ponudbo za servis vašega vozila. Pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Koliko stane menjava olja?

Za vas imamo pripravljene ugodne akcijske varčevalne pakete za vozila starejša od štirih let - Vedno vredno Varčevalni paketi. Pripravimo vam ugodno ceno za servis vašega vozila? Pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Mali servis na koliko km?

Redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

Servisiranje vozila - zakaj je pomembno?

Servis avta je pomemben servis vašega vozila, saj se sestavni deli v vašem vozilu med vožnjo obrabljajo, kar pomeni, da morate sestavne dele vašega vozila sčasoma menjati. Le tako vam lahko vaš avtomobil še dolgo nudi veliko užitka in varnosti ter zanesljivosti na cesti.

AVTOSERVIS Ljubljana - kontakt

Porsche Ljubljana

 • Naslov: 1000 Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, Šiška
 • Telefon: 031 616 918

 

 

AVTOSERVIS Ljubljana - kontakt

Porsche Verovškova

 • Naslov: 1000 Ljubljana, Verovškova ulica 78, Šiška
 • Telefon: 031 616 918

 

 

AVTOSERVIS Maribor - kontakt

Porsche Maribor

 • Naslov: 2000 Maribor, Šentiljska cesta 128a
 • Telefon: 031 616 918

 

 

AVTOSERVIS Maribor - kontakt

Porsche Ptujska cesta

 • Naslov: 2000 Maribor, Ptujska cesta 150
 • Telefon: 031 616 918

 

 

AVTOSERVIS Koper - kontakt

Porsche Koper

 • Naslov: 6000 Koper - Capodistria, Ankaranska cesta 10
 • Telefon: 031 616 918

 

 

VW servis
VW servis
Audi servis
Audi servis
SEAT servis
SEAT servis
Škoda servis
Škoda servis
5

Nagrajujemo vašo zvestobo!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja