Pooblaščeni servis Škoda

Škoda servis

Pooblaščeni servis Škoda

Pooblaščeni servis Škoda

Ugodna ponudba za servis

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA - V Sloveniji se lahko na pooblaščenem servisu za vozila znamke Škoda oglasite v treh poslovalnicah Porsche Inter Auto - obiščete lahko poslovalnice v Ljubljani, Kopru in Mariboru:

 • Porsche Verovškova, tel.: 01 53 03 600; Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
 • Porsche Maribor, tel.: 02 65 40 300; Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor
 • Porsche Koper, tel.: 05 61 16 500; Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Servis pri pooblaščenemu partnerju vam zagotavlja mirne noči, saj uporabljamo le originalne rezervne dele, v svoje opravljeno delo pa zaupamo do tolikšne mere, da vam na opravljeno delo in vgrajene dele naudimo kar dvoletno jamstvo!

KONTAKT: Za rezervacijo termina na servisni pregled (hitre servisne storitve, mali in veliki servis, popravilo poškodovanih vozil) pokličite na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

ŠKODA SERVIS - za vas imamo pripravljene ugodne servisne pakete. Redni servis je ključen za vzdrževanje vašega vozila, zato preverite našo izbrano ponudbo za mali in veliki servis:

Rezervacija servisnega termina

Ugodna ponudba za servis

Pooblaščeni servis Škoda - prednosti

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA - Ob poplavi ponudnikov za servisne storitve na internetu se lahko morda za trenutek vprašate o smiselnosti obiska pooblaščenega servisa. Nikar - obisk pooblaščenega servisa je na daljši rok najboljši tako za vašo denarnico kot za življenjsko dobo vaše Škode. Naša profesionalna storitev in vgradnja originalnih delov pripomore h kakovostni storitvi, prav tako pa naši strokovnjaki najboljše poznajo vaš model vozila, ker jih neprestano dodatno izobražujemo. 

Pooblaščeni servis za vozila Škoda - nekaj odločilnih prednosti, ki jih ima pooblaščeni servis proti ostalim ponudnikom: 

 • dvoletno jamstvo na delo in vgrajen material  
 • jamstvo mobilnosti: članstvo v Asistenca Porsche Slovenija - Škoda
 • ohranjanje standardov iz matične tovarne
 • uporaba originalnih materialov (od rezervnih delov do olja) 
 • potrjena servisna zgodovina vozila. 
 • boljša varnost na cesti

Škoda servis

Vedno vredno - ugodnejši servis

ŠKODA VEDNO VREDNO - Imate Škodo, ki je starejša od štirih let in ste mnenja, da so servisni stroški predragi za starejše vozilo? Za vas smo pripravili odlične varčevalne pakete, s katerimi boste privarčevali tudi do 40 %! Poskrbite za redno vzdrževanje avta in za varnost na cesti - redno servisirajte pri pooblaščenemu servisu. 

Škoda Varčevalni paketi - Pri varčevalnih paketih Vedno vredno imamo štiri paketne ponudbe in sicer za mali servis (menjava motornega olja in oljnih filtrov), veliki servis avta (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine). menjavo amortizerjev (blažičlnikov) in menjavo zavor (zavornih ploščic). 

Najpogostejša vprašanja glede servisnih storitev

Predstavljamo vam nekaj pogostih vprašanj in odgovorov glede Škoda servisa: 

Kdaj moram menjati motorno olje?

MENJAVA OLJA ŠKODA - Redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

Kakšen je servisni interval za veliki servis?

MENJAVA ZOBATEGA JERMENA ŠKODA - Servisni interval lahko vedno preverite v vaši servisni knjižici. Kot namiguje že ime, gre za večji servisni pregled, zato je manj pogost, kot na primer menjava olja. Pri velikem servisu se po navadi menjata zobati jermen in črpalka hladilne tekočine, servisni interval pa je najpogosteje na 100 oziroma 200.000 kilometrov. 

Zakaj Vedno vredno?

Vedno vredno je akcija koncerna Volkswagen za vsa vozila starejša od štirih let. Zavedamo se, da stroški servisiranja vozila z višjo starostjo prav tako večajo in veliko lastnikov opusti servisiranje. Ker želimo, da bo vaša Škoda doživela zavidljivo starost v najboljši možni kondiciji, prav tako pa vam želimo zagotoviti optimalno varnost na cesti, smo pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste prišparali tudi do 40 %!

Kaj vse je vključeno v servisni paket menjave olja?

V servisni paket menjave olja (mali servis) je vključeno vse - od dela do vgrajenih delov: 

 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • dvoletno jamstvo na delo in material
 • test akumulatorja
 • podaljšanje jamstva mobilnosti - Škoda asistenca
ŠKODA SERVIS
ŠKODA SERVIS Avtor: ŠKODA

Pooblaščeni servis za vozila Škoda - kje lahko izkoristite paketne ponudbe Vedno vredno?

Servis vozil Škoda lahko opravite na treh lokacijah Porsche Inter Auto: 

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA LJUBLJANA - Porsche Verovškova
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA MARIBOR - Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

POOBLAŠČENI SERVIS ŠKODA KOPER - Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper