Škoda Vedno vredno

Škoda servis - ugodni servis

Škoda Vedno vredno

Ugodni Škoda servis

Vedno Vredno - varčevalni paketi

ŠKODA SERVIS - Varčevalni paketi Vedno vredno so namenjeni vozilom Škoda, ki so starejši od štirih let. Z varčevalnimi paketi boste močno privarčevali, hkrati pa boste poskrbeli, da bo vaše vozilo kljub višji starosti primerno vzdrževano in varno na cesti. Ponujamo vam več različnih ugodnih paketov servisiranja, v njih pa je vključeno tako delo kot tudi material! V vaše vozilo bodo vgrajeni le originalni rezervni deli, na katere imate tudi dvoletno garancijo. 

ŠKODA SERVIS - Vedno vredno servisna ponudba za vašo Škodo:

 • Škoda menjava olja - mali servis
 • Škoda menjava zobatega jermena - veliki servis
 • Škoda blažilniki - menjava amortizerjev
 • Škoda zavorne ploščice - ugodna menjava zavor

 

Škoda pooblaščeni servis

Ugodna ponudba za servis

ŠKODA POOBLAŠČENI SERVIS - Želite dobro in profesionalno opravljen servis za vaše vozilo Škoda? V kolikor je odgovor na to pritrdilen, in vam je pomembno tudi, kakšen material se vstavlja v vaše vozilo, se oglasite na naših pooblaščenih servisih v poslovalnicah Porsche Inter Auto v vseh večjih mestih v Sloveniji - v Ljubljani, Kopru in Mariboru!

KONTAKT: Rezervirajte si termin za servis in pokličite našo sodelavko na 041 392 204!

Pooblaščeni servis Škoda - prednosti

ŠKODA VEDNO VREDNO - Servis pri pooblaščenemu partnerju za seboj potegne veliko prednosti, saj imate zagotovljeno uporabo kakovostnih originalnih rezervnih delov, ohranjanje profesionalnih in visokih standardov ter kvalitetno izveden servis.

Naše servisne storitve zajemajo hitra popravila poškodovanih vozil, hitre menjave pokvarjenih delov (npr. menjava akumulatorja, zavornih ploščic, itd.), prav tako pa lahko pri nas opravite redni mali in veliki servis. 

ŠKODA VEDNO VREDNO - prednosti servisa pri pooblaščenem partnerju: 

 1. Dvoletna garancija na delo in material. 
 2. Ohranjanje jamstva mobilnosti - Škoda asistenca
 3. Strokovno znanje in ohranjanje standardov matične tovarne. 
 4. Uporaba profesionalnega olja za vaš tip vozila. 
 5. Daljša življenjska doba vozila. 
 6. Brezplačne tovarniške akcije.
 7. Potrjena servisna zgodovina vašega vozila. 
 8. Predhodno preprečevanje morebitnih nevščenosti. 
 9. Izboljšana varnost vas in sopotnikov. 

Najpogostejša vprašanja glede servisnih storitev

Predstavljamo vam pet najpogostejših vprašanj in odgovorov glede Škoda servisa: 

Kdaj moram menjati motorno olje?

MENJAVA OLJA ŠKODA - Redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.

Kakšen je servisni interval za veliki servis?

VELIKI SERVIS ŠKODA - Servisni interval lahko vedno preverite v vaši servisni knjižici. Kot namiguje že ime, gre za večji servisni pregled, zato je manj pogost, kot na primer menjava olja. Pri velikem servisu se po navadi menjata zobati jermen in črpalka hladilne tekočine, servisni interval pa je najpogosteje na 100 oziroma 200.000 kilometrov. 

V čem se pooblaščeni servis razlikuje od privatnega serviserja?

Na internetu lahko najdete veliko zadetkov ponudb za avtoservis. Nekatere so poceni, nekatere drage. Zavedamo se, da je pooblaščeni servis mnogokrat na prvi pogled dražji od kakšnega privatnika, vendar smo na daljši rok ugodnejša izbira, saj vam s kakovostno storitvijo in vgradnjo originalnih delov jamčimo profesionalno storitev, na katero imate še dvoletno garancijo! Prav tako se na vaš model vozila Škoda najbolj spoznamo in tesno sodelujemo s tovarno Škoda. S tem sledimo trendom in vemo, kaj je potrebno vgraditi ali popraviti v vašem vozilu. 

Izbira privatnega serviserja lahko posledično pomeni tudi slabšo storitev, ki se bo kasneje prelevila v še višje stroške dodatnih popravil, saj so na takšnih servisih redko uporabljeni deli, ki so dejansko namenjeni vašemu modelu vozila Škoda, in vam lahko povzročijo nemalo težav. 

Zakaj Vedno vredno?

Vedno vredno je akcija koncerna Volkswagen za vsa vozila starejša od štirih let. Zavedamo se, da stroški servisiranja vozila z višjo starostjo prav tako večajo in veliko lastnikov opusti servisiranje. Ker želimo, da bo vaša Škoda doživela zavidljivo starost v najboljši možni kondiciji, prav tako pa vam želimo zagotoviti optimalno varnost na cesti, smo pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste prišparali tudi do 40 %!

Preverite ponudbo: Škoda Varčevalni paketi

Kaj vse je vključeno v servisni paket menjave olja?

V servisni paket menjave olja (mali servis) je vključeno vse - od dela do vgrajenih delov: 

 • profesionalno motorno olje
 • originalni oljni filter
 • menjava tesnilnih obročev
 • dvoletno jamstvo na delo in material
 • test akumulatorja
 • podaljšanje jamstva mobilnosti - Škoda asistenca
ŠKODA SERVIS
ŠKODA SERVIS Avtor: ŠKODA

Škoda servis - kje lahko izkoristite paketne ponudbe Vedno vredno?

Servis vozil Škoda lahko opravite na treh lokacijah Porsche Inter Auto: 

ŠKODA SERVIS LJUBLJANA - Porsche Verovškova
Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

ŠKODA SERVIS MARIBOR - Porsche Maribor
Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

ŠKODA SERVIS MARIBOR - Porsche Ptujska cesta
Ptujska c. 150, 2000 Maribor

 

ŠKODA SERVIS KOPER - Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper