Popravilo vozil Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda

Prijava škode

Popravilo vozil Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda

Hitra prijava škode!

Poskrbite za vaše vozilo vse na enem mestu.

PRIJAVA ŠKODE

Popravilo vozil

Prijava škode in popravilo vozilpri Porsche Inter Auto boste s pomočjo strokovnjakov lahko prav vse uredili na enem mestu, tako da obisk zavarovalnice sploh ni potreben. Vozilo vam bodo strokovno popravili v skladu z najvišjimi standardi, z originalnimi rezervnimi deli in v najkrajšem možnem času, za čas popravila pa bodo poskrbeli tudi za nadomestno vozilo.

Z rednim servisiranjem vašega vozila na pooblaščenem servisu Porsche Inter Auto ste samodejno upravičeni do brezplačne storitve Asistenca Porsche Slovenija, kjer v primeru okvare ali nesreče poskrbijo za prevoz poškodovanega vozila do najbližjega pooblaščenega servisa. 

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za:


KONTAKTI POSLOVALNIC - PRIJAVA ŠKODE

Prijava škode

Uradni servis

PRIJAVA ŠKODE in uradni servis - Porsche zavarovanje, Zavarovalnica Triglav prijava škode, Zavarovalnica Sava prijava škode, Zavarovalnica Generali prijava škode in Alianz prijava škode:

 • najkvalitetnejša avtokleparska in ličarska dela
 • direktna prijava škode in ureditev vseh formalnosti
 • avtokleparska in ličarska dela z uporabo originalnih nadomestnih delov
 • popravilo manjših poškodb na laku (praska, odrgnina, itd.)
 • popravilo toče
 • menjava vetrobranskih stekel
 • zagotovljena nadomestna vozila v času popravila
   
Prijava škode
Prijava škode Avtor: Porsche Inter Auto

Intervju: kako poteka popravilo vozil?

Prometna nesreča, pa tudi še le z materialno škodo, je že sama po sebi vse prej kot srečen dogodek, zato bodo pri Porsche Inter Auto poskrbeli, da boste imeli čim manj nadaljnjih skrbi. O tem, kako vse skupaj poteka, smo se pogovarjali Matjažem Juvančičem, vodjem servisa pri Porsche Inter Auto. 

Kakšne vrste poškodb popravljate?

Popravljamo čisto vse vrste okvar na vozilu, pa naj bodo mehanske okvare na motorju, zavornem sistemu ali poškodbe na pločevini. Imamo lastno ličarsko delavnico, v kateri vaše vozilo popravimo, zamenjamo okvarjene dele, vozilo prelakiramo in sestavimo. Stranki vedno vrnemo brezhibno popravljeno vozilo.

Poleg tega imamo sklenjene pogodbe z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali in Allianz, tako da opravljamo tudi popravila, ki so krita iz naslova zavarovanja. Nesreča na parkirišču ali poškodbe avtomobila zaradi toče, škoda zaradi prometne nesreče, in druge poškodbe vozila, morajo biti nujno prijavljene v treh dneh od nastanka škode.

Obrazci za prijavo škode in potrebna dokumentacija:

Kaj vse potrebujem?

 • obrazec za odškodninski zahtevek
 • prometno in vozniško dovoljenje, 
 • zavarovalna polica
 • policijski zapisnik ter Evropsko poročilo (v kolikor imate)

Popravila poškodbe, ki jo krije zavarovalnica!

V primeru, da je vozilo zavarovano prek avtomobilskega kaska, se stranka zglasi v poslovalnici Porsche Inter Auto. Sodelujemo namreč z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali in Allianz ter cenitev zanje opravimo mi, zato stranki ni treba obiskati zavarovalnice. Če pa se poškodba krije iz police druge osebe, ki je povzročila nesrečo, pa je treba škodo prijaviti na zavarovalnici povzročitelja. Najbolje je, da se udeleženca čim prej dogovorita in skupaj obiščeta zavarovalnico, kjer naredijo zapisnik. 

Kako poteka prijava škode?

Stranka se zglasi pri našem strokovnjaku za ličarska popravila oziroma pri svetovalcu za kleparsko-ličarska dela, ki odpre delovni nalog. Nato opravimo cenitev vozila, stranka pri nas izpolni zapisnik, s tem pa je zadeva zanjo zaključena. Skratka, stranka prav vse lahko opravi pri nas, na enem mestu, kjer se dogovorimo tudi za termin obiska za popravilo in za nadomestno vozilo. 

Popravilo avta
Popravilo avta Avtor: Porsche Inter Auto

Katere znamke vozil popravljate?

Popravljamo vozila znamk Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, Porsche, SEAT, CUPRA in Škoda.

Rok za prijavo škode zavarovalnici

V primeru poškodovanega vozila morate v najkasneje treh dneh prijaviti škodo in s tem začeti postopek. Priporočljivo je, da škodo prijavite kar najhitreje, ko izveste za neželeni dogodek.

Popravilo toče

Prijava škode Ljubljana, prijava škode Koper, prijava škode Maribor

Popravilo toče - v Porsche podružnicah izvajamo popravila poškodb toče z ravnanjem brez lakiranja. Hitro in kvalitetno in za vse znamke vozil. Cena popravila vozila, ki je bil poškodovan od toče, je odvisna od števila in velikosti poškodb. Nujen je predhodni ogled vozila, kjer se prešteje število poškodb in oceni njihova velikost. Na podlagi ogleda lahko naš strokovnjak določi ceno in čas popravila.

 

Popravilo poškodovanih vozil

Asistenčni center Porsche Slovenija

Asistenčni center Porsche Slovenija - Porsche Inter Auto je uradno pogodbeno cenilno mesto za Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnico Triglav in Zavarovalnico Sava. Pri nas lahko direktno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Uredite tudi vse nadaljnje postopke od cenitve škode do popravila vašega vozila v poslovalnicah Porsche Inter Auto. 

Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli kar na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro. Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Vozilo v tem primeru odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Če je potrebno večje popravilo in okvare ni moč odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Asistenca Porsche Slovenija

Asistenca Porsche Slovenija

Pomoč na cesti - Avtomobilska Asistenca Porsche Slovenija. Če se na cesti znajdete v težavah zaradi okvare vozila, predrte gume ali prometne nesreče se takoj obrnite na nas. Pokličite brezplačno številko Asistenco Porsche Slovenija:

Popravilo poškodovanih vozil Ljubljana - kontakt

Prijava škode

 •  Naslov: 1000 Ljubljana, Bravničarjeva ulica 5, Šiška
 • Telefon: 041 392 204

Popravilo poškodovanih vozil Ljubljana - kontakt

Porsche Verovškova

 • Naslov: 1000 Ljubljana, Verovškova ulica 78, Šiška
 • Telefon: 031 616 918

Popravilo poškodovanih vozil Maribor - kontakt

Porsche Maribor

 •  Naslov: 2000 Maribor, Šentiljska cesta 128a
 •  Telefon: 031 616 918

Popravilo poškodovanih vozil Maribor - kontakt

Porsche Ptujska cesta

 •  Naslov: 2000 Maribor, Ptujska cesta 150
 •  Telefon: 031 616 918

Popravilo poškodovanih vozil Koper - kontakt

Porsche Koper

 • Naslov: 6000 Koper - Capodistria, Ankaranska cesta 10
 • Telefon: 031 616 918

5

Preverite, kaj o nas menijo zadovoljne stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja