Popolnoma nova Škoda Superb že od 24.917 €!

Popolnoma nova Škoda Superb že od 24.917 €!

Nova Škoda Superb vas že čaka - vabljeni k Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Maribor.

Avtor: Jan Gregorin

Nova Škoda Superb - še bolj izpopolnjena kot prej!

Najbolj prestižen avtomobil znamke Škoda je Superb.

Škoda Slovenija predstavlja konkretno prenovljeni model Nova Škoda Superb (tako limuzina, kot karavan Škoda Superb Combi izvedenki). Le-ta bo na ceste v prenovljeni obliki zapeljal še letos. Že tako prostorna Škoda Superb je le še bolj močno pridobila na dovršenih tehnologijah, kvaliteti materialov in obenem tudi povečani praktičnosti. 

Cena velja do spremembe cenika. Za najnovejšo ceno preverite Škoda Superb konfigurator. V kolikor želite več informacij, nam pišite na [email protected] ali pokličite na 051 288 567. Z veseljem vam bomo pomagali!

Škoda Superb je že v prodaji! Naročite si svojega že danes!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Škoda Superb 2019
Škoda Superb 2019 Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

Novi Škoda Superb bo prekosil vaša pričakovanja

Katere so vse novosti?

Prestižni model znamke Škoda je bil temeljito nadgrajen tako znotraj kot zunaj. Novi so tudi LED Matrix žarometi, tukaj so novi sistemi za pomoč voznikom (asistenčni sistemi) poleg drugih pomembnih izboljšav. Ta tehnologija žarometov, drugim udeležencem v cestnem prometu prepreči zasenčenost z dolgimi lučmi. V sklopu vetrobranskega stekla je nameščena kamera, ki zazna prihajajoč promet in posledičo izklopi posamezne segmente svetlobnega sklopa. 

Škoda Superb motorji, tehnični podatki in zmogljivosti!

Kateri motorji so na voljo?

V celoti prenovljeni model Škoda Superb je na voljo tudi s priključno hibridnim pogonom, a je seveda na voljo tudi šest drugih motorjev. Dizelski TDI motorji: 1.6 TDI z 88 kW in 120 konjskimi močmi je serijsko na voljo s 7-stopenjskim DSG avtomatskim menjalnikom. Na voljo je tudi nov dizelski motor 2.0 TDI EVO. Le-ta razvije 110 kW in 150 konjskih moči. Na voljo je s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjski DSG avtomatskim menjalnikom. Najmočnejši 2.0 TDI EVO dizelski motor razvije 140 kW in 190 konjskih moči. Zadnji je na voljo tudi s štirikolesnim pogonskim sklopom, avtomatski DSG menjalnik s sedmimi prestavami pa je serijsko. 

Bencinski TSI motorji: Osnovni je 1,5 TSI bencinar, ki zmore 110 kW in 150 konjskih moči in je na voljo s 6-stopenjskim ročnim ali 7-stopenjskim DSG menjalnikom. Povsem novi je bencinar 2.0 TSI - razvije 140 kW in 190 konjskih moči. Na voljo tudi s štirikolesnim pogonom. Najbolj zmogljiv 2.0 TSI bencinar je na voljo le s 4×4 štirikolesnim pogonom.

Preverite malo rabljena vozila Škoda Superb!

Preverite zalogo vozil Škoda Superb.

Škoda Superb
Škoda Superb Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

PRVIČ NA VOLJO: Škoda Superb Scout 4x4 - štirikolesni pogon

Škoda Superb Scout je namenjen tistim, ki iščejo pravi terenski značaj

Zadnje čase vse bolj narašča SUV segment športnih terencev, zato so se pri prenovi modela. Novi Škoda Superb posvetili tudi različi Škoda Superb Scout. Opazimo nove dodatke za bolj agresivni in terenski značaj vozila in zaščito okoli obrob koles, pri pragovih in odbijačih v srebrno sivi barvi. Stalni štirikolesni pogon je za ta model serijski - podvozje pa je od tal odmaknjeno kar 15 mm. Škoda Superb Scout je opremljen s terenskim programom Off Road, ki prilagaja sisteme vozila glede na razmere. 

Škoda Superb Scout
Škoda Superb Scout Avtor: Škoda

Škoda Superb karavan in Škoda Superb limuzina

Nova Škoda Superb 2019 je model z bogato zgodovino in pomemben model v ponudbi znamke Škoda Slovenija. Model Superb je bil prvič izdelan leta 1934 v češki tovarni Mladá Boleslav. Vse od leta 1947 je bila Škoda Superb kot prvo vozilo izdelano v tovarni Kvasiny.  Sicer beseda latinskega izvora "superbus" pomeni izjemen, izvrsten in odličen. Model Škoda Superb nove generacije poznamo od leta 2001, ki ponosno opravičuje vse te prej omenjene lastnosti. Trenutno je na trgu na voljo tretja generacija tega modela. Za Škodo Superb se odločajo tako družine, kot tudi poslovneži. Aprila 2017 je Škoda Superb presegela mejnik 1 milijon izdelanih vozil, kar je vsekakor izjemen dosežek.

Škoda Superb DSG avtomatski menjalnik
Škoda Superb DSG avtomatski menjalnik Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

Škoda Superb iV priključni hibrid 2019

Različica s priključnim hibridom pri novem modelu Škoda Superb iV - imenovana Škoda Superb iV je požela največ zanimanja ob predstavitvi. To je namreč prvi hibrid priljubljene znamke Škoda! Je pa tudi prvi, ki nosi popolnoma novo ime podznamke za e-mobilnost - imenovane iV. Le-ta bo v prihodnosti označevala električne in elektrificirane modele, kot je recimo že povsem električni Škoda Citigo. Pričakujemo, da bo Škoda do konca leta 2022 imela že več takih modelov. 

Škoda Superba iV PHEV se od ostalih različic najbolj razlikuje po pogonskem sklopu. Vgrajen ima namreč bencinski motor 1.4 TSI s 115 kW oziroma 156 konjskimi močmi in elektromotor z 85 kW. Skupna moč je 160 kW 218 konjskih moči in kar 400 nevtonmetrov navora.

Sistem vključuje tudi 6-stopenjski DSG avtomatski menjalnik. Škoda Superb iV že v celoti podpira emisijski standard Euro 6d TEMP - emisije CO2 so tako suvereno pod 40 g/km. Baterijski sklop z močjo 13 kWh omogoča električni doseg do 55 km v ciklu WLTP do hitrosti 140 km/h hitrosti. Model Škoda Superb iV je mogoče polniti kar z običajno električno vtičnico.

VIDEO ŠKODA SUPERB:

svetlobna tehnologija

 

Škoda Superb je že v prodaji! Naročite si svojega že danes! Za vse dodatne informacije so vam na voljo prodajni svetovalci Škoda.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Škoda Superb, Škoda Superb Combi, 4x4 2019

Izboljšave pri prenovljenem modelu Škoda Superb so zagotovo pomembne. Sprednji del vozila posnema najnovejše koncepte blagovne znamke. Opazimo bolj prodorno podobo zunanjosti in eleganco celotne karoserije. Zadek krasijo nove luči LED tehnologije z unikatno grafiko. Na voljo so nekatere nove barve zunanjosti in aluminijasta platišča.

Kar zadeva notranjost Škoda Superb prav tako opazimo nekaj izboljšav, ključno s čistejšo sredinsko konzolo in večjimi multimedijskimi zasloni na dotik. Opazimo povečane prostore za potnike in praktičnim prtljažnikom. Manjka ne niti pametnih Simply Clever rešitev. 

Škoda Superb
Škoda Superb Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

Preverite malo rabljena vozila Škoda Superb!

Preverite zalogo vozil Škoda Superb.

VIDEO/TEST/PRVA VOŽNJA: Novi Škoda Superb / FULL REVIEW Autogefühl
 

Škoda Superb
Škoda Superb Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

Škoda Superb Sportline z 272 konjskimi močmi

Novi Škoda Superb Sportline ima črne dekorativne elemente povsod na karoseriji, vključno z bolj agresivno sprednjo masko, prednjim in zadnjim odijačem ter 18-palčnimi aluminijastimi platišči Zenith. Standardni so tudi LED Matrix žarometi in 10 milimetrov nižje športno podvozje.

Druga serijska oprema modela Škoda Superb Sportline vključuje tudi sistem KESSY za vsa vrata, LED ambientalno osvetlitev ozadja in vrhunski Performance Monitor.

Kot doslej, je Škoda Superb Sportline na voljo z vsemi motorji iz palete modelov. Najzmogljivejši je 2,0-litrski TSI turbo bencinski motorjem z 272 konjskimi močmi in je serijsko opremljen s pogonom na vsa štiri (4x4) kolesa.

Preveri zalogo!
Škoda Superb Sportline
Škoda Superb Sportline Avtor: Škoda

Škoda Superb je že v prodaji! Naročite si svojega že danes! Za vse dodatne informacije so vam na voljo prodajni svetovalci Škoda.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Vaše zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu! Prepričani smo, da vas bo novi Škoda Superb navdušil!

Število ocen: 397
5
         
6. december 2019
Nina Z. , stranka Porsche Maribor
ŠKODA Rapid Easy SB 1.0 TSI
         
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5. november 2019
Mediha C. , stranka Porsche Koper
ŠKODA Octavia Ambition 1.6 TDI
         
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
30. junij 2019
Ivan M. , stranka Porsche Maribor
ŠKODA Fabia Combi Easy 1.2 TSI
         
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
28. junij 2019
Goran K. , stranka Porsche Maribor
ŠKODA Novi Kodiaq Ambition 1.5 TSI ACT
         
Poglobljen osebni odnos prodajalca, ki je znal prisluhniti mojim željam in bil pripravljen za pomoč. Tako v poslovalnici, kot tudi kasneje, ko sva se za določene spremembe lahko dogovorila po telefonu. To je odločilno vplivalo na mojo odločitev za nakup in na nekaj priporočil prijsteljem.
26. junij 2019
Dušan C. , stranka Porsche Verovškova
ŠKODA Fabia Luka Jr. 1.4/55 kW/75 KM/5-stopenj
         
z vsem zelo, zelo zadovoljen.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Škoda Enyaq Coupe iV 2022 - prihaja novi električni SUV

Vas zanima novi Enyaq Coupe iV? Izpolnite in obveščali vas bomo o novostih. VEČ INFORMACIJ ...

Novi Audi grandsphere koncept 2021 – svetovna premiera IAA München Mobility 2021!

Novi Audi grandsphere 2021 - svetovna premiera Po vozilu Audi skysphere concept bo znamka ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.