Audi e-tron 50 2021 že za 59.990 € v posebni akciji!

Audi e-tron 50 2021 že za 59.990 € v posebni akciji!

Na voljo je omejena količina vozil! Pokličite za akcijsko ponudbo!

Avtor: Jan Gregorin

Želite ponudbo za Audi e-tron?

Pripravili vam bomo akcijsko ponudbo.

Audi e-tron: prvi električni Audi!

Na voljo tudi kot Audi e-tron Sportback

Audi e-tron je prvi električni avtomobil znamke Audi. Le-ta predstavlja močno dinamiko električnega športnega terenca z električnim pogonom, saj ga poganjata dva elektromotorja, ki skrbita za visoke zmogljivosti z naprednim štirikolesnim pogonom quattro. Audi e-tron ni le športen, ampak tudi primeren za vsakodnevne vožnje zaradi velike prostornosti, prtljažnik meri 600 litrov.

Ima tudi virtualni zunanji ogledali s prikazom slike na zaslonih. Velika novost so digitalni matrični LED žarometi, v notranjosti pa seveda vlada digitalizacija. Pred voznikom tako najdemo dovršene digitalne merilnike in tudi projekcijski prikazovalnik. Na sredini sta še dva velika zaslona, zgornji z diagonalo 10,1 palca, spodnji za klimatsko napravo pa je velik 8,6 palčni. Na voljo so vam štiri različice, ki se razlikujejo v moči in pa dosegu oziroma dometu. 

Audi e-tron:

 • Audi e-tron 50, moč: 230 kW, 312 KM, doseg: do 336 km (WLTP)
Audi e tron akcija za 59.990€ z ugodnim Audi akcijskim financiranjem
Audi e tron akcija za 59.990€ z ugodnim Audi akcijskim financiranjem Avtor: Audi

Akcija Audi e-tron 50 že za 59.990 €

Pokličite za akcijsko ponudbo!

Ker vas želimo navdušiti nad novim povsem električnim modelom Audi e-tron, smo za vas pri Porsche Inter Auto pripravili akcijsko ponudbo za novi Audi e-tron 50. Audi e‑tron 50 je dinamičen športni terenec z močjo električnega motorja do 230 kilovatov in v idelanih pogojih lahko prevozi do 336 km (WLTP). Dobrodošli v novi dobi mobilnosti, v kateri je vožnja na električni pogon s pravim pogonom quattro realnost. Sedaj tudi z nižjo boniteto za električna vozila in ugodnejšim nakupom električnega avtomobila s subvencijo Eko sklada.

DODATNA UGODNOST - nižja boniteta za električna vozila (velja tudi za novi e-tron)!
Električni avtomobili boniteta le 0,3 % (za primerjavo: bencinska in dizelska vozila kar 1,5 %)

 • Vozilo: Audi e-tron 50
 • MPC cena: 71.490 €
 • Akcijska cena: 59.990 €
 • Cena z upoštevano predvideno subvencijo Eko sklad: 55.490 €
 • Moč: 230 kW, 312 konjskih moči in 540 Nm navora
 • Končna hitrost: 190 km/h, pospešek do stotice pa znaša 6.8 sekund
 • Kapaciteta baterije: 71 kWh
 • Doseg: do 336 kilometrov (WLTP)
 • Čas polnjenja 11 kW (0-100 odstotkov): približno 6 ur
 • Čas polnjenja 120 kW (5-80 odstotkov): približno 30 minut
   

OPOMBA: Ekosklad subvencija predvidoma velja za fizične osebe, v primeru pravnih oseb se obrnite na prodajnega svetovalca oziroma Ekosklad Slovenije.

Prihodnost je način razmišljanja.

Nekateri vidijo sedanjost. Mi vidimo prihodnost. Pogled na svet z drugačne perspektive nas žene naprej. Vsak trenutek se posvečamo oblikovanju prihodnosti. Vsak dan svet ponesemo korak naprej – z našimi idejami, strastjo in vizijami o mobilnosti prihodnosti. (1)

Audi e-tron
Audi e-tron Avtor: Audi

Audi e-tron doseg, domet, moč motorja

Doseg do 436 kilometrov!

Novi Audi e-tron 50 tehta 2.440 kilogramov, vgrajeno pa ima napredno baterijo s kapaciteto 71 kWh električne energije. Audi e-tron 50 omogoča doseg oziroma domet več kot 300 kilometrov! Omogoča tudi hitro polnjenje, kar pomeni, da se lahko baterija v pol ure napolni do 80 odstotkov zmogljivosti. Audi e-tron 50 ima vgrajena dva elektromotorja, ki skupaj zagotavljata 230 kW oziroma 312 konjskih moči in 540 Nm navora. Končna hitrost vozila je elektronsko omejena na 190 km/h, pospešek do stotice pa znaša 6.8 sekund.

V primeru da vam te številke ne ustrezajo, pa lahko izberete različico Audi e-tron 55, ki predstavlja pogonski sklop s prav tako dvema elektromotorja z zmogljivostjo 308 kW oziroma 408 konjskih moči ter 95 kWh baterijo ter dosega 436 kilometrov dosega. Doseže končno hitrost 200 km/h in do stotice pospeši v 5.7 sekunde.

Izjemna priložnost za službeni avto: Audi e-tron 50

Boniteta za električna vozila le 0,3 %!

Audi e-tron 50 v tej akciji ustreza kriterijem za pridobitev nižje bonitete za električna vozila le 0,3 %! 

V primeru da vozite službeni avtomobil tudi zasebno, je ta ugodnost, ki vam jo omogoča delodajalec, obdavčena. Dobra novica pa je, da boste že v letu 2020 v prednosti tisti, ki uporabljate električni avto. V primeru, da službenega avta še ne uporabljate, pa bo ravno ta ugodnost poskrbela, da se boste odločili za električni službeni avto namesto avta na bencinski ali dizelski pogon. (2)

Bistvena novost - nižja stopnja bonitete za električna vozila!

 • Električni avtomobili boniteta le 0,3 % (za primerjavo: bencinska in dizelska vozila kar 1,5 %)
   

Električni avtomobili nižja boniteta - novost v letu 2020 pa je, da je z letom 2020 je začela veljati novela Zakona o dohodnini, ki je med drugim občutno znižala boniteto za zasebno uporabo službenih vozil z električnim pogonom, in sicer z 1,5 odstotka nabavne vrednosti vozila mesečno (tolikšna je bila prej, ko je bila enaka kot za klasična vozila) na 0,3 odstotka. 

Akcijsko financiranje Audi e-tron 50 že za 600,09 €/mesec*

Akcija velja do 30.9.2021, preverite pogoje akcije!

Pri Porsche Inter Auto smo skupaj z družbo Porsche Finance Group Slovenia pripravili tudi ugodno akcijsko financiranje za novi Audi e-tron. Audi e-tron 50 akcijsko financiranje že od 600,09 €/mesec*

 • Ponudba za finančni leasing: Audi e-tron 50 158 kW
 • Cena Vozila z DDV, po ceniku uvoznika (MPC): 71.490 € (preverite veljavnost akcije)
 • Cena s popustom: 59.990 €
 • Mesečni obrok: 600,09 €*
 • Odplačilna doba: 84 mesecev
 • Polog: 19.799,70 €
 • Efektivna obrestna mera: 2,66 % in se poveča za stroške zavarovanja (AO+AK).
 • Pogodbena obrestna mera: 2,5% na leto, obrestna mera je spremenljiva
 • Stroški obdelave: 100 €
 • Skupni znesek financiranja: 46.199,30 €
 • Skupni znesek za plačilo: 50.507,56 € + predvideni stroški zavarovanja
 • Informativni izračun zavarovanja: 154,36 €**
 • Mesečni strošek (finančni leasing+zavarovanje): 754,45 €
 • Cena vključuje že upoštevano predvideno subvencijo Ekosklad v višini 4.500 €!
   

OPOMBA: Ekosklad subvencija predvidoma velja za fizične osebe, v primeru pravnih oseb se obrnite na prodajnega svetovalca oziroma Ekosklad Slovenije. 

*Izračun višine mesečnega obroka v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanju vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.

Audi e-tron
Audi e-tron Avtor: Audi
Audi e-tron
Audi e-tron Avtor: Audi
Audi e-tron
Audi e-tron Avtor: Audi

Pokličite nas za vse dodatne informacije

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Audi e-tron 50 pogoji akcije

Se sliši vznemirljivo? Dovolite, da vas navdušimo.

*Izračun višine mesečnega obroka v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanju vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.

**Informativni izračun letne premije vključuje permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti (premijski razred PR-3- 55%), zavarovanje voznika, zavarovanje asistence, zavarovanje pravne zaščite in nezgodno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava ter permanentno zavarovanje polnega avtomobilskega kaska (z odbitno franšizo 300/150 €; premijski razred PR- 3-55%), pri Porsche Versicherungs AG, podružnici v Sloveniji, za fizično osebo, staro 24 let (doplačilo za mladega voznika v primeru permanentne police ni potrebno). *Ponudba ne velja v primeru uporabe vozila za namen: intervencijskih vozil, vozil za hitro dostavo, vozil, ki se dajejo v najem, vozil, ki se uporabljajo za dejavnost avtošol, za izvajanje taxi službe,  predelanih vozil in v drugih primerih, ko način uporabe vozila predstavlja večjo verjetnost za nastanek škodnega dogodka. V zavarovalni premiji je obračunana 8,5% DPZP, DDV skladno s 1. točko 1. odstavka 44. člena ZDDV-1 ni obračunan. Na višino zavarovalne premije avtomobilskega kaska v prihodnjih letih vpliva indeks cen življenjskih potrebščin. Permanentno zavarovanje pomeni, da je zavarovanje v veljavi več kot 1 leto brez roka trajanja s samodejnim letnim podaljševanjem.

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Škoda Enyaq Coupe iV 2022 - prihaja novi električni SUV

Vas zanima novi Enyaq Coupe iV? Izpolnite in obveščali vas bomo o novostih. VEČ INFORMACIJ ...

Novi Audi grandsphere koncept 2021 – svetovna premiera IAA München Mobility 2021!

Novi Audi grandsphere 2021 - svetovna premiera Po vozilu Audi skysphere concept bo znamka ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.