Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Audi Q3 in Q3 Sportback sedaj še ugodnejša!

Audi Q3 in Q3 Sportback 2022 z inovativno tehnologijo! Akcija velja do 30.9.2022!

Audi Q3 in Q3 Sportback sedaj še ugodnejša!

Ne zamudite akcije Q3!

Doživite prednost v tehniki.

Audi Q3 in Q3 Sportback - užitek v vožnji

Audi Q3 pri Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Ptujska cesta po res ugodni ceni! Za vas smo pripravili izjemno ponudbo modelov Audi: športna terenca Audi Q3 in Audi Q3 Sportback. Navedene cene veljajo ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja**, le še do 30.9.2022 oziroma do preklica akcije!*

Audi Q3 2022 - največje novosti:

 • najnovejša tehnologija
 • zmogljivi TDI in TSI motorji
 • prilagodljiva notranjost
 • 10,25-palčni digitalni merilniki
 • Audi MMI plus multimedija
 • nove možnosti povezljivosti
 • Audi drive select vozni profili

Audi Q3 in Q3 Sportback cena, akcija

Izbrana vozila z že vključenimi ugodnostmi:

 • Audi Q3 35 TFSI, že od 32.273*
 • Audi Q3 Sportback 35 TFSI, že od 33.910 €*.

Audi Q3 35 TFSI

110 kW/150 KM

Cena s prihrankom:

od 32.273 €*

Novi Audi Q3 predstavlja družinsko športno terensko vozilo (SUV), ki ga odlikujejo številni vsestranski talenti. Druga generacija modela ne le izgleda bolj samozavestno, ampak zahvaljujoč večjemu prostoru, popolni prilagodljivosti in številnim praktičnim detajlom dosega tudi precej višjo raven uporabnosti.

Audi Q3 Sportback 35 TFSI

110 kW/150 KM

Cena s prihrankom:

od 33.910 €*

Prava paša za oči in popoln spremljevalec - vsak dan znova. Audi Q3 Sportback estetiko in čustvenost coupéja združuje z močjo in funkcionalnostjo športnega terenskega vozila. Široka ponudba funkcij sistemov Infotainment ter bogata serijska oprema poskrbijo za obilo užitkov v vožnji.

Ne zamudite akcije Q3!

Doživite prednost v tehniki.

Velika izbira modelov

Audi Q3 in Audi Q3 Sportback

Audi predstavlja prednost v tehniki, ki je ne ponujajo le zmogljivi in varčni motorji, ampak tudi bogata serijska oprema in po meri zasnovane linije opreme. Spodaj so prikazane različice motorjev, ki so na voljo v modelih Q3 in Q3 Sportback.

Model: Q3 in Q3 Sportback Moč motorja (kW/ KM) Vrsta menjalnika
Q3 35 TFSI 110/ 150 ročni 6 stopenjski
Q3 35 TFSI 110/ 150 S tronic
Q3 40 TFSI quattro 140/ 190 S tronic
Q3 45 TFSI quattro 169/ 230 S tronic
Q3 35 TDI 110/ 150 S tronic
Q3 35 TDI quattro 110/ 150 ročni 6 stopenjski
Q3 35 TDI quattro 110/ 150 S tronic
Q3 40 TDI quattro 140/ 190 S tronic

Digitalni prikazovalnik

V novem modelu Audi Q3 in Audi Q3 Sportback lahko preizkusite našo najnovejšo generacijo sistema Infotainment, ki smo jo prevzeli neposredno iz vozil zgornjega razreda. 10,25-palčni digitalni kombinirani instrument je del serijske opreme. Opcijsko pa se lahko odločite tudi za virtualni prikazovalnik Audi plus, ki na svojem 12,3-palčnem HD-zaslonu animacije prikazuje z izjemno ostrino in vam posreduje vse pomembne informacije o vozilu. Opcijski informacijsko-razvedrilni sistem MMI je v najvišji izvedbi MMI navigacija plus z MMI touch na voljo z 10,1 palčnim zaslon v sredinski konzoli.

Audi Q3
Audi Q3 Avtor: Audi
 
Audi Q3 - notranjost
Audi Q3 - notranjost Avtor: Audi
 Opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo združuje funkcionalnost prilagodljive asistence za hitrost ter vam pomaga pri pospeševanju, zaviranju ter ohranjanju hitrosti in razdalje.
Opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo združuje funkcionalnost prilagodljive asistence za hitrost ter vam pomaga pri pospeševanju, zaviranju ter ohranjanju hitrosti in razdalje.

Užitek v vsakem zavoju

Okretno pri vožnji po mestu, agilno na regionalni cesti, uravnoteženo na avtocesti - podvozje novega modela Audi Q3 in Audi Q3 Sportback ponuja širok prestavni razpon. Tako novi SUV mirno kljubuje nepravilnostim na cestišču - tudi z daljšo medosno razdaljo. Po želji je karakteristike novega modela Audi Q3 in Audi Q3 Sportback s pomočjo sistema za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select (opcija) mogoče spreminjati glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe.

Veliko prostornosti
Veliko prostornosti Avtor: Audi
Prostorna in prilagodljiva zasnova prostora. Posebnost je serijska in izredno prilagodljiva razdelitev prostora: zadnjo sedežno klop je mogoče vzdolžno pomikati.
Prostorna in prilagodljiva zasnova prostora. Posebnost je serijska in izredno prilagodljiva razdelitev prostora: zadnjo sedežno klop je mogoče vzdolžno pomikati. Avtor: Audi
Audi Q3 LED luči
Audi Q3 LED luči Avtor: Audi
 

Želite ponudbo po vaši meri?

Pošljite povpraševanje in vas kontaktiramo.

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

PREDNOSTI ob odkupu vozila, nakupu staro za novo:

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru “staro za novo”;
 • posebno ugodno financiranje in zavarovanje pri Porsche Finance Group Slovenia.

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozila. Možna tudi komisijska prodaja vašega vozila po dogovoru ali poplačilo vašega leasinga ali kredita in ODKUP VOZIL.


Pokličite nas za vse dodatne informacije!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Preverite kaj menijo naše zadovoljne stranke

5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Cvetka P. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem zelo zadovoljna s servisom. Najboljši!
5
Marjan K. stranka Porsche Verovškova
Ustrežjivost, da so bili pripravljeni ustreči strankinem terminu. Vse super.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Pogoji akcije Audi
* V ceno vozila je že vključen bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 2.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratno sklenitvijo kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o.(zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Adriatic Slovenica d.d.), pod pogoji akcije AUBON2022.
Več na porscheleasing.si

Pogoji financiranja in zavarovanja Audi bonus akcije (AUBONFS_2022):

2.000 EUR* bruto premija v obliki znižanja maloprodajne cene vozila pri modelih A1, A3, A4, A4 Avant, A5, A6, A6 Avant, A7, Q2, Q3 in Q5
Obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Zavarovalnica Generali individualni popust.
Oblika financiranja: kredit in finančni leasing (od 48 do 84 mesecev), operativni leasing (od 48 do 60 mesecev),
Zelo ugodna pogodbena obrestna mera
Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
Enkratni stroški obdelave: 50 EUR
Minimalni znesek financiranja: 8.000 EUR
Trajanje: do 30. 9. 2022

Pogoji All inclusive financiranja, zavarovanja in vzdrževanja topService Audi bonus akcije (AUBONFS_TS_2022):

2.000 EUR* bruto premija v obliki znižanja maloprodajne cene vozila pri modelih A1, A3, A4, A4 Avant, A5, A6, A6 Avant, A7, Q2, Q3 in Q5
Obvezna sklenitev zavarovanja: permanentni kasko*** pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji, permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnice Sava d.d., 33,33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje, za vsa kritja, nižja odbitna franšiza kaska****
Vzdrževanje topService vključuje: servise, ki jih je predpisal proizvajalec (menjava motornega olja, delo in material), menjavo zobatega jermena po predpisih proizvajalca, menjavo zavorne tekočine po predpisih proizvajalca, zavorne ploščice in zavorne diske, menjavo kompleta sklopk pri naravni obrabi, menjavo žarnic, menjavo metlic brisalcev, menjavo manšete zgloba polosovine
Oblika financiranja: finančni leasing, operativni leasing (od 48 do 60 mesecev)
Zelo ugodna pogodbena obrestna mera
Polog: maksimalni polog je 50% nabavne vrednosti vozila (pri operativnem leasingu 30%)
Enkratni stroški obdelave: 50 EUR
Minimalni znesek financiranja: 8.000 EUR
Trajanje: do 30. 9. 2022

*Do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 2.000 EUR z DDV, je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratno sklenitvijo kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvod.o.o.(zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBONFS_2022.

***Permanentno Porsche kasko zavarovanje, je v veljavi več kot 1 leto brez roka trajanja s samodejnim letnim podaljševanjem, konkurenčna premija je fiksna ob upoštevanju indeksacije rasti cen (inflacija), škodno dogajanje nima vpliva na premijo.

****Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za MPC vozila (z DDV) do 20.000 EUR odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Audi, za vozila z MPC nad 20.000 EUR*****(z DDV) znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Audi. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih ali totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR.

*****Upošteva se prodajna cena na fakturi s popustom. Velja za vozila Audi financirana preko Porsche Finance Group Slovenia.