Audi Q3 in Q3 Sportback - posebna priložnost

Audi Q3 35 TFSI že od 29.990 €* z inovativno in napredno tehnologijo.

Ne zamudite akcije Q3!

Doživite prednost v tehniki.

Audi Q3 - doživite dovršenost

Za vas smo pripravili izjemno ponudbo modelov Audi Q3 in Audi Q3 Sportback pri Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Ptujska cesta. Novi Audi Q3 in Q3 Sportback estetiko in čustvenost združuje z močjo in funkcionalnostjo športnega terenskega vozila, v tej ponudbi vam je na voljo izjemno priljubljena in najbolj prodajana različica z 35 TFSI motorjem z močjo 150 KM in bogato opremo. Navedena cena velja ob sklenitvi finančnega ali operativnega leasinga in zavarovanja** - v navedenih cenah je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje!* Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Izjemna ponudba AUDI BON 2024*

Audi akcija novih modelov - izjemna ponudba z Audi BON*

Naročite vozilo po vaših željah!
Audi Q3 v akciji je relativno hitro dobavljiv (ima kratek dobavni rok) in se naroči povsem po želji in zahtevah stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...).

Audi Q3 - sestavite svojega

Si želite sestaviti novi Audi Q3 po vaših željah? Izberite si drugo barvo, platišča, oblazinjenje ali opremo in še veliko več.

Novi Audi Q3

Že od 29.990 €*

Audi Q3 35 TFSI (150 KM): 17" lita platišča, paket elementov s sijajem, klimatska naprava, naslon za roke spredaj, večfunkcijski usnjen volan, asistenca za speljevanje na klancu, Audi drive select, Audi pre sense front, senzor za osvetljenost/dež...

Novi Audi Q3 SB

Že od 31.990 €*

Audi Q3 Sportback 35 TFSI (150 KM): 17" lita platišča, paket elementov s sijajem, klimatska naprava, naslon za roke spredaj, večfunkcijski usnjen volan, asistenca za speljevanje na klancu, Audi drive select, Audi pre sense front, senzor za osvetljenost/dež...

Rabljeni Audi Q3

Odlično ohranjena vozila

Izbirajte med bogato zalogo vozil Audi Q3 - rabljenimi, službenimi in testnimi vozili. Pri Porsche Inter Auto aktualno ponujamo res najbolj privlačne modele vozil Audi Q3. Vsa rabljena vozila so na zalogi in takoj dobavljiva, vsa vozila so preverjena.

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust Audi BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (1)

Audi staro za novo

Hitro in preprosto!

Za vas imamo odlično ponudbo staro za novo Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Prednosti ob odkupu, staro za novo:

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila
  • dodatne ugodnosti staro za novo
  • posebno financiranje/zavarovanje pri PFGS

Odkup vozil – plačilo TAKOJ!

Vozilo izplačamo takoj po opravljenemu ogledu oz. odkupu vozil.

Najnovejše digitalne tehnologije - Audi Q3

Popoln nadzor - Audi Q3 je serijsko opremljen z MMI radiem, ki vključuje tudi 10,25-palčni digitalni kombinirani instrument. Uporabite različne vmesnike in priključke, da svoje prenosne naprave povežete z vozilom. Najbolj izpopolnjena izvedba upravljalnega termina, opcijska MMI navigacija plus z MMI touch, na svojem visokoločljivostnem barvnem zaslona prepozna celo vašo pisavo. Zahvaljujoč integriranim storitvam Audi connect1lahko uživate v številnih digitalnih funkcijah.V novem modelu Audi Q3 in Audi Q3 Sportback lahko preizkusite našo najnovejšo generacijo sistema Infotainment, ki smo jo prevzeli neposredno iz vozil zgornjega razreda. 10,25-palčni digitalni kombinirani instrument je del serijske opreme. Opcijsko pa se lahko odločite tudi za virtualni prikazovalnik Audi plus, ki na svojem 12,3-palčnem HD-zaslonu animacije prikazuje z izjemno ostrino in vam posreduje vse pomembne informacije o vozilu. Opcijski informacijsko-razvedrilni sistem MMI je v najvišji izvedbi MMI navigacija plus z MMI touch na voljo z 10,1 palčnim zaslon v sredinski konzoli.

Audi financiranje

V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in Audi BON, do katerega je stranka upravičena ob sklenitvi finančnega leasinga in zavarovanja** hkrati, z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in zavarovanja vozila z družbo Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pod pogoji akcije AUDI BON. Izkoristite nadvse ugodno ponudbo. (2).

 

Audi Q3 TFSI in TDI motorji

Okretno pri vožnji po mestu, agilno na regionalni cesti, uravnoteženo na avtocesti - podvozje novega modela Audi Q3 in Audi Q3 Sportback ponuja širok prestavni razpon. Tako novi SUV mirno kljubuje nepravilnostim na cestišču - tudi z daljšo medosno razdaljo. Po želji je karakteristike novega modela Audi Q3 in Audi Q3 Sportback s pomočjo sistema za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select (opcija) mogoče spreminjati glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe.Vsestranski talent. Audi Q3. Družinsko športno terensko vozilo s številnimi talenti - druga generacija modela Audi Q3 izgleda samozavestno ter nudi veliko prostora in bogato praktično dodatno opremo.

Model: Q3 in Q3 Sportback Moč motorja (kW/ KM) Vrsta menjalnika
Q3 35 TFSI 110/ 150 ročni 6 stopenjski
Q3 35 TFSI 110/ 150 S tronic
Q3 40 TFSI quattro 140/ 190 S tronic
Q3 45 TFSI quattro 169/ 230 S tronic
Q3 35 TDI 110/ 150 S tronic
Q3 35 TDI quattro 110/ 150 ročni 6 stopenjski
Q3 35 TDI quattro 110/ 150 S tronic
Q3 40 TDI quattro 140/ 190 S tronic
 
Audi Q3
Audi Q3 Avtor: Audi
Audi Q3
Audi Q3 Avtor: Audi
Audi Q3 - notranjost
Audi Q3 - notranjost Avtor: Audi
Opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo
Opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo
Veliko prostornosti
Veliko prostornosti Avtor: Audi
Prostorna in prilagodljiva zasnova prostora
Prostorna in prilagodljiva zasnova prostora Avtor: Audi
Audi Q3 LED luči
Audi Q3 LED luči Avtor: Audi
 

5

Preverite kaj menijo naše zadovoljne stranke

5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Cvetka P. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem zelo zadovoljna s servisom. Najboljši!
5
Marjan K. stranka Porsche Verovškova
Ustrežjivost, da so bili pripravljeni ustreči strankinem terminu. Vse super.
Poglej vsa mnenja

Pogoji akcije Audi

Slike so simbolne, preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih!

Poraba za model Audi Q3 35 TFSI, kombinirana vožnja: 6,3 - 7,8 l/100km. Emisije CO₂, kombinirana vožnja: 142 - 177 g/km. Dušikovi oksidi (NOx), kombinirana vožnja: 0,0370 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂. Pogoji akcije Audi: *Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV (odvisno od izbranega modela!), do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2024/AUBON_FIX_01_2024. Vrednosti, zmogljivosti, drugi podatki, slike in risbe, navedeni v tem podatkovnem listu, prospektih in drugi dokumentaciji ponudbe, so namenjeni samo ponazoritvi ter se lahko kadar koli prilagodijo ali spremenijo. Če podatki niso izrecno označeni kot zavezujoči, zanje ne jamčimo. Če ni drugače navedeno, gre za nezavezujoče, nekartelne priporočene cene. Veljajo podatki v zavezujočem sprejemu ponudbe ali kupoprodajni pogodbi. Ne prevzemamo odgovornosti za tiskarske napake in napake v postavitvi. Vsi podatki so informativni. Porsche Inter Auto d.o.o., podr. Porsche Verovškova, Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana. Info: www.porscheinterauto.net ali na www.porscheleasing.si