Novi Volkswagen e-Golf: nova AKCIJSKA cena že za 19.949 €*

Novi Volkswagen e-Golf: nova AKCIJSKA cena že za 19.949 €*

Akcijska vozila e-Golf so razprodana! Za VW ID.3 1st so že odprta naročila! Prva vozila bodo v Sloveniji že septembra 2020!

Avtor: Porsche Inter Auto

VW ID.3 ZADNJA INFORMACIJA

Za Volkswagen ID.3 1st so pri Porsche Inter Auto že odprta naročila! Prva vozila bodo v Sloveniji že septembra 2020! Povprašajte za ponudbo, saj bodo prvi kupci do 31. 7. 2020 deležni tudi dodatnih ugodnosti.

VW e-Golf že za 19.949 €* - vozila razprodana!

Z novim modelom VW e-Golf (doseg do 300 km) se boste radi pokazali. Naj vsak vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven e-dizajn s specifično svetlobno grafiko LED-luči, modrimi oblikovalskimi elementi in aerodinamičnimi izboljšavami daje električnim vozilom izrazito individualen pečat.

V kolikor želite, da vas kontaktiramo ob začetku prodaje novega VW ID.3, nam pišite na [email protected] ali pokličete +386 31 616 918. Z veseljem smo vam na voljo! 

Z veseljem vam sporočamo, da smo za omejeno število vozil VW e-Golf ponovno pripravili vrhunsko ponudbo. Za bogato opremljen e-Golf z upoštevano subvencijo (7.500 €) in dodatnim popustom, boste odšteli le 19.949 €. Več o subvenciji in povračilu za električna in hibridna vozila, si lahko preberete na uradni strani www.ekosklad.si. 

 • Model: e- Golf 100 kW (136KM)
 • MPC: 32.949€ 
 • Akcijska cena z upoštevanim popustom: 27.449€
 • Akcijska cena z upoštevano subvencijo (7.500€, več o subvenciji): 19.949€
 • Dodatna podpora: e-bon za nakup in montažo polnilne postaje MOON: 500€
   

Nasvet: glede na to, da je aktualna akcijska cena e-Golfa ugodnejša v primerjavi z bencinskim ali dizelskim modelom VW Golf, je v tem trenutku to eden najbolj racionalnih nakupov. Samo na stroških goriva ali energije lahko prihranite med 4,5 do 6,5€ na 100 km. Če to preračunamo na 100.000 km, je prihranek kar 4.500 do 6.500 €, brez upoštevanja dejstva, da je tudi vzdrževanje cenejše.

Doseg e-Golf: Med vsakodnevnimi vožnjami lahko sami poskrbite za to, da 300-kilometrski doseg pri vašem e-Golfu ne bo le teoretična vrednost. Z dvema različnima voznima profiloma lahko neposredno vplivate na doseg, pospeševanje in najvišjo hitrost e-Golfa. Profil ECO+ predstavlja najenostavnejši način za zagotovitev maksimalnega dosega, ki znaša 300 kilometrov. Profil ECO je optimalna izbira za voznike, ki se ne želijo odpovedati dinamiki in udobju. Če je baterija ustrezno napolnjena, so seveda tudi pri profilih ECO+ in ECO možne višje hitrosti - na primer za prehitevanje in hitre vmesne pospeške. Več informacij o VW e-Golf najdete tudi na strani volkswagen.si.

 

Več informacij o vozilih znamke VW boste dobili pri naših prodajnih svetovalcih!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

AKCIJA FINANCIRANJA: VW e-ofenziva za e-Up! in e-Golf

Preverite ugodne pogoje financiranja

 

Akcijsko financiranje VW e-Golf!

Akcijski pogoji financiranja:

 •  Modeli vozil: e-Up! in e-Golf
 •  Trajanje: do 31. 03. 2020
 •  Zelo ugodna variabilna pogodbena obrestna mera
 •  Oblika financiranja: finančni leasing (12 - 84 mesecev)
 •  Enkratni stroški obdelave: 100 EUR
 •  Obvezna sklenitev VW zavarovanja.

 

VW e-Golf
VW e-Golf Avtor: Volkswagen

 

 

Vsa zaloga

 

VW e-Golf notranjost
VW e-Golf notranjost Avtor: Volkswagen

 

VW e-Golf doseg
VW e-Golf doseg Avtor: Volkswagen

 

DODATNA PRILOŽNOST: bon 500 € za nakup polnilne postaje!

V primeru nakupa modela Volkswagen e-Golf vam pripada e-bon v višini 500 € za nakup in montažo polnilne postaje iz prodajnega programa MOON. Polnilne postaje MOON za polnjenje vašega električnega vozila so najboljša kombinacija tehnologije, oblikovanja, funkcionalnosti in povezljivosti, združena v eni najnaprednejših stenskih polnilnih postaj na svetu. (2)

 

VW e-Golf Car-Net
VW e-Golf Car-Net Avtor: Volkswagen

 

VW e-Golf: Električni pogon

Močni in domala neslišni agregat e-Golf impresivno ponazarja zmogljivosti sodobnih elektromotorjev. Veliko pove že podatek, da njegova največja moč znaša 100 kW, navor 290 Nm pa je na možen že od prvega vrtljaja naprej. Volkswagen e-Golf tako za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje le 9,6 sekunde, najvišja hitrost pa znaša 150 km/h. Od 0 do 60 km/h pospeši že v 4,2 sekunde.

Z zaviranjem lahko povečate doseg e-Golfa. Intenzivnost regeneracije zavorne energije je mogoče določati z različnimi rekuperacijskimi režimi; ti omogočajo tako maksimalno zaviranje z največjo možno regeneracijo energije, kot tudi minimalno zaviranje z majhno stopnjo regeneracije energije.
 

 

VW e-Golf: Zunanjost

Futurističen - a kljub temu že dobro znan markanten dizajn Volkswagnovih e-modelov poleg značilnih modrih elementov vključuje vrsto privlačnih posebnosti, s katerimi ima e-Golf izrazito privlačen videz. To pa nikakor ni njihova edina prednost. Med posebnosti sodijo LED-žarometi, katerih svetloba je podobna dnevni svetlobi, in čudovito oblikovane dnevne LED-luči z značilno C-signaturo. Pomemben adut LED-tehnologije sta velik svetlobni izkoristek in majhna poraba električne energije.

Tudi izrazito lahka 16-palčna aluminijasta platišča Astana, skupaj s pnevmatikami z manjšim kotalnim uporom, pomembno zvišujejo učinkovitost. V kombinaciji z usmernikom zraka nad zadnjim steklom poudarjajo tudi dinamiko e-Golfa. Obenem izboljšujejo aerodinamiko, kar ima med drugim pozitiven vpliv na doseg. Seveda pa pri e-Golfu prepriča tudi zasnova zadka - z zadnjimi LED-lučmi in LED-osvetlitvijo registrske tablice.

 

Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf Avtor: Volkswagen

 

VW e-Golf: Doseg

Med vsakodnevnimi vožnjami lahko sami poskrbite za to, da 300-kilometrski doseg pri vašem e-Golfu ne bo le teoretična vrednost. Z dvema različnima voznima profiloma lahko neposredno vplivate na doseg, pospeševanje in najvišjo hitrost e-Golfa.

Profil ECO+ predstavlja najenostavnejši način za zagotovitev maksimalnega dosega, ki znaša 300 kilometrov. Profil ECO je optimalna izbira za voznike, ki se ne želijo odpovedati dinamiki in udobju. Če je baterija ustrezno napolnjena, so seveda tudi pri profilih ECO+ in ECO možne višje hitrosti - na primer za prehitevanje in hitre vmesne pospeške.

 

  

 

VW e-Golf notranjost
VW e-Golf notranjost Avtor: Volkswagen

 

Vsa zaloga

 

Imate vprašanja o nakupu električnih vozil? Pokličite nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

Pogoji akcijskega financiranja

- Permanentni kasko* pri Porsche Versicherung AG, Podružnica v Sloveniji,
- permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti Zavarovalnice Sava d.d., 
- 33,33% popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje,
- za vsa kritja, nižja odbitna franšiza kaska.

Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za MPC vozila (z DDV) do 20.000 EUR odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži VW, za vozila z MPC nad 20.000 EUR* *(z DDV) znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži VW. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih ali totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. *Permanentno Porsche kasko zavarovanje, je v veljavi več kot 1 leto brez roka trajanja s samodejnim letnim podaljševanjem, konkurenčna premija je fiksna ob upoštevanju indeksacije rasti cen (inflacija), škodno dogajanje nima vpliva na premijo. **Upošteva se prodajna cena na fakturi s popustom. Velja za vozila VW, financirana preko Porsche Finance Group Slovenia. Akcija ne velja za dostavo, testna vozila, rent-a-car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke.

 

Akcijski e-Golf je žal razprodan. V naše salone prihaja novi VW ID.3!

Vpišite svoje podatke in vas pokličemo nazaj v najkrajšem možnem času!

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Malo rabljena Audi Q2 35 TFSI Sport S Tronic po izjemni ceni!

Izkoristite akcijo Audi Q2! Zagotovite si vrhunski Q2 ...

Volkswagen ID.4 2021 - vse kar morate vedeti!

ID.4 doseg ID.4 tehnični podatki ID.4 cenik in naročila ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.