VW Golf akcija: Golf Rabbit že za 23.190 €

Izkoristite neverjetno akcijo za Golf Rabbit, ki velja za omejeno količino do 31.8.2023.

Izkoristite ponudbo!

Naj vas prepriča prihodnost.

VW Golf odlična akcijska ponudba

Predstavljamo posebno velikonočno akcijo Volkswagen v obliki nove izvedbe modela VW Golf z imenom Golf Rabbit, ki je na voljo že od 23.190 €*. Akcija velja za omejeno količino vozil do 31. 8. 2023. Ta posebna izdaja priljubljenega Golfa bo zagotovo navdušila voznike, ki si želijo sodobno, elegantno in vrhunsko opremljeno vozilo. V kolikor si želite pa še bistveno več serijske opreme pa vam predstavljamo pakete opreme VW Golf Life, Style, R-line!

VW Golf Rabbit 2023

 • Akcijska cena: 23.990 €*
 • VW BON za financiranje: 800 €*
 • Akcijska cena ob financiranju: 23.190 €*

Naročite vozilo po vaših željah

Model v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...).

Bi radi menjali vaše vozilo "staro za novo"?

Pokličite nas 041 392 204 ali nam pišite. Z veseljem smo vam na voljo.

 

VW Golf Rabbit

Že od 23.190 €*

Doživite najnovejšo izvedbe legendarnega modela po odlični ceni z veliko opreme. Preverite konfigurator in si izberite dodatke, da bo vaš novi Golf zares vaš.

Golf Rabbit motorji:

 • 1.0 TSI 81 kW/110 KM

VW Golf Life

Že od 24.190* €

V ponudbi je tudi novi VW Golf Life z bistveno več serijske opreme kot Rabbit in vam je na voljo že za manjše doplačilo.

Golf Life motorji:

 • 1.0 TSI 81 kW/110 KM
 • 1.5 TSI 96 kW/130 KM
 • 2.0 TDI 85 kW/115 KM

 

VW Golf Style

Že od 25.690* €

Za vse tiste, ki si želite še več opreme, napredka in tehnološke dovršenosti je tukaj VW Golf 8 Style, ki vas bo zagotovo navdušil.

Golf Style motorji:

 • 1.5 TSI 96 kW/130 KM
 • 1.5 TSI 110 kW/150 KM
 • 2.0 TDI 85 kW/115 KM
 • 2.0 TDI 110 kW/150 KM

 

VW Golf 8 - primerjava serijske opreme

VW Golf Rabbit VW Golf Life (dodatno k Rabbit) VW Golf Style (dodatno k Life)
LED sprednji žarometi Norfolk aluminijasta platišča 16'' Nottingham aluminijasta platišča 17''
LED zadnje luči Senzor za dež LED Plus žarometi
Asistenca za ohranjanje smeri Lane Assist

Ambientna osvetlitev, 10 barvna

Ambientna osvetlitev, 30 barvna
Naprava za prostoročno telefoniranje Bluetooth Klimatska naprava Air Care Climatronic Asistenca Travel Assist, Emergency Assist
Radio Composition z 8,25'' barvnim zaslonom Side Assist opozorilo za mrtvi kot Osvetljena letev med žarometoma
Tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC) Air Care Climatronic Discover-Media radio-navigacijski sistem
  Ledvena opora za sprednja sedeža Športno komfortna sprednja sedeža
  Osvetlitev okolice vozila Brezžični App-Connect
  Parkirni sistem ParkPilot Dekorativni elementi New Brushed Dark
    Paket luči in vidljivost:
   

ergoActive 14-smerno nastavljiv sedež na voznikovi strani

   

We Connect Plus

Naročite vozilo po vaših željah

Model v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (1)

Volkswagen Golf Rabbit

Volkswagen predstavlja v Sloveniji novo akcijsko ponudbo za svoj legendarni model Golf Rabbit. Gre za posebno izdajo Golfa, ki je opremljena s številnimi dodatki, ki poudarjajo njegov športni značaj. Med drugim ima Rabbit serijsko tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC), omejevalnikom hitrosti in sistemom za nadzor prometa Front Assist z mestno funkcijo zaviranja v sili in zaznavanjem pešcev, itd.

 • Ponudba velja za omejen čas, cena za Golf Rabbit se prične že pri 23.190 €* (akcijska cena ob financiranju), kar je v primerjavi s standardno ceno privlačna ponudba.
 • Poleg tega Volkswagen za VW Golf Rabbit ponuja posebno financiranje. Z akcijsko ponudbo za Golf Rabbit Volkswagen cilja na tiste, ki si želijo športnega avtomobila po dostopnejši ceni, hkrati pa iščejo tudi kakovost in zanesljivost, ki sta značilni za znamko Volkswagen.

Bon za financiranje v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z DDV. Leasingojemalec je opravičen do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. pod pogoji akcije VWBON_2_23. Več na www.porscheleasing.si.

Golf Rabbit: varčen motor 1.0 TSI (110 M)

Volkswagen Golf 8 Rabbit se lahko pohvali s popolnoma novim motorjerm 1.0 TSI s 110 konjskimi močmi. Ta motor se ponaša z visoko učinkovitostjo in nizkimi emisijami ter zagotavlja odlično zmogljivost. Motor 1.0 TSI je turbo polnjen trivaljni bencinski motor, ki je opremljen s tehnologijo direktnega vbrizga goriva. Ima največjo moč 110 KM in največji navor 200 Nm, ki je na voljo že pri nizkih vrtljajih, kar pomeni, da se Golf 8 z 1.0 TSI motorjem hitro odziva na pritiske na plin in zagotavlja živahno vožnjo.Zaradi majhne prostornine motorja je ta motor izjemno učinkovit. S pomočjo tehnologije cilindrskega izklopa ACT (Active Cylinder Management) se pri nizkih obremenitvah izklopi en valj, kar zmanjša porabo goriva in emisije CO2.

Motor je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim samodejnim menjalnikom DSG 8doplačilo). Z 1.0 TSI motorjem lahko Golf 8 pospeši od 0 do 100 km/h v 10,2 sekunde in doseže največjo hitrost 204 km/h. Poleg tega je Golf Rabbit 8 z motorjem 1.0 TSI opremljen s številnimi tehnologijami, ki zagotavljajo udobno in varno vožnjo. Med drugim ima avtomobil sistem za prepoznavanje prometnih znakov, sistem za preprečevanje naleta s samodejnim zaviranjem v sili in sistem za ohranjanje vozila na voznem pasu. Motor 1.0 TSI je odlična izbira za tiste, ki želijo v Golfu 8 uživati v živahni in dinamični vožnji, obenem pa želijo zmanjšati porabo goriva in emisije CO2. S svojimi zmogljivostmi in učinkovitostjo ta motor predstavlja odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Zgodovina imena VW Rabbit

Volkswagen Golf Rabbit je posebna izdaja priljubljenega Golfa, ki izhaja iz ameriškega trga in je bil prvotno predstavljen v letu 1975. Golf Rabbit se ponaša z vrsto posebnih značilnosti, ki ga ločujejo od standardne različice Golfa. Ime Rabbit (slovensko zajec) pa je bilo ime pod katerim je bil na prodaj Golf v Združenih državah in Kanadi.

Volkswagen Rabbit, oglas v reviji
Volkswagen Rabbit, oglas v reviji

VW Rabbit tehnični podatki, katalog, cenik

V kolikor kupujete model Volkswagen Golf Rabbit, imate na voljo različne informacije, katere si lahko pogledate pred nakupom:

 

Kaj je Golf Rabbit?

Volkswagen Golf Rabbit je posebna izdaja priljubljenega Golfa, ki izhaja iz ameriškega trga in je bil prvotno predstavljen v letu 1975. Golf Rabbit se ponaša z vrsto posebnih značilnosti, ki ga ločujejo od standardne različice Golfa. Ime Rabbit (slovensko zajec) pa je bilo ime pod katerim je bil na prodaj Golf v Združenih državah in Kanadi.

Kakšna je cena za model Golf Rabbit?

Volkswagen Golf 8 z imenom Golf Rabbit, ki je na voljo že od 23.190 EUR*. Akcija velja za omejeno količino vozil od 1. 4. 2023 do 31. 8. 2023. Ta posebna izdaja priljubljenega Golfa bo zagotovo navdušila voznike, ki si želijo sodobno, elegantno in vrhunsko opremljeno vozilo. Akcijska cena: 23.990 EUR; VW BON za financiranje: 800 EUR; Akcijska cena ob financiranju: 23.190 EUR.

Kakšno opremo vključuje Golf Rabbit?

Volkswagen Golf Rabbit se ponaša z bogato serijsko opremo: tempomat z avtomatskim uravnavanjem razdalje (ACC), omejevalnikom hitrosti, sistemom za nadzor prometa Front Assist in zaznavanjem pešcev, usnjen večfunkcijski volan, LED sprednji žarometi, asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist, naprava za prostoročno telefoniranje , bluetooth, Avtomatska klimatska naprava Climatronic, ... Celotni seznam opreme lahko najdete na strani VW Golf Rabbit tehnični podatki in oprema (PDF).

Kakšen popust lahko dobim ob financiranju vozila Golf Rabbit?

Leasingojemalec je opravičen do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. pod pogoji akcije VWBON_2_23.

So vozila Golf Rabbit na zalogi?

Model v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke!

Kateri motorji so v ponudbi za Golf Rabbit?

Golf Rabbit je na voljo z 1.0 TSI bencinjskim motorjem z 110 konjskimi močni (81 kW) in 6 stopenjskim ročnim menjalnikom. Več informacij o motorju lahko najdete na strani VW Golf Rabbit tehnični podatki in oprema (PDF).

VW Golf 8, *vozilo lahko vsebuje dodatno opremo
VW Golf 8, *vozilo lahko vsebuje dodatno opremo
5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Splošni pogoji

*Bon za financiranje v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z DDV. Leasingojemalec je opravičen do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. pod pogoji akcije VWBON_2_23. Več na www.porscheleasing.si. Emisije CO2: 178−103 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,8−4,4 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije NOX: 0,0472− 0,0116 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Preverite podrobne informacije v priročniku o porabi in emisijah. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do preklica, preverite veljavnost.