Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

TOP 5 najbolj iskanih rabljenih enoprostorcev

Pregled najbolj iskanih enoprostorcev pri Porsche Inter Auto!

Iščete odlično rabljeno vozilo?

Izkoristite odlično ponudbo.

Najbolj vroči rabljeni enoprostorci

Enoprostorniki so še vedno zelo iskani! Okus kupcev se s časom spreminja in v zadnjem času so avtomobili segmenta enoprostornikov počasi začeli izginjati iz prodajnih salonov. A vseeno obstaja določen del kupcev, ki zna ceniti vse prednosti, ki jih prinaša ta zasnova vozila. Zmerne zunanje dimenzije, ogromno prostora v notranjosti, nekoliko višje sedenje, predvsem pa veliko udobja. Tega, in seveda prostora v prtljažniku, nikoli ne zmanjka. Družine z otroki to zelo dobro vedo.

In ker je teh vozil na trgu žal vedno manj, so tista, ki so še na voljo, toliko bolj »oblegana« rabljena vozila. Zato se splača pohiteti in si omisliti vozilo, ki je pregledano, strokovno ocenjeno, predstavljano z video posnetkom, predvsem pa ne skriva nobenih skritih napak. Če pa je na voljo še z ugodnimi pogoji financiranja, toliko bolje. Ne glede na splošen okus pa so prednosti enoprostornikov več kot očitne Kaj torej na tem področju ponuja Porsche Inter Auto? Izbrali smo pet najbolj »vročih« karavanov, ki vsak po svoje prepričajo z udobjem in predvsem radodarnim prtljažnim prostorom. (1)

Rabljena vozila pri Porsche Inter Auto - prednosti:

  • video predstavitev tehničnega stanja
  • do 1.000 € popust ob financiranju
  • do 500€ popust ob menjavi vozila
  • preverjanje 250 kontrolnih točk
  • servisni bon do 100 €
  • online nakup in podpis pogodbe

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

Volkswagen Touran 2.0 TDI DSG R-Line Plus

Volkswagen Touran velja za enega zadnjih »mohikacev« v tem segmentu in predstavlja ponudbo uporabnih vozil, s katerimi so zadovoljne cele generacije kupcev. V izvedbi 2.0 TDI BMT avt. R-Line Plus je na voljo z odličnim dizelskim motorjem z močjo 140 kilovatov (191 KM) in nudi pri dolžini 4,53 metra nudi kar do 834 litrov prtljažnega prostora. Na voljo je v kombinaciji z ročnim menjalnikom in ima preverjeno zgodovino ter je bil redno vzdrževan. Ta pravi dimenzijski čudež je s sodobno opremo in tehniko s 100.000 prevoženimi kilometri je na voljo res ugodno ceno.

Ugodnejša akcijska cena:

Volkswagen Touran 2.0 TDI DSG R-Line Plus
Volkswagen Touran 2.0 TDI DSG R-Line Plus

Volkswagen Touran 1.6 TDI SCR R-Line Edition

Še en Volkswagen Touran v ponudbi pa je Volkswagen Touran 1.6 TDI SCR R-Line Edition. Ta je opremljen z nekaj manjšim 1,6-litrskim dizelskim motorjem s 85 kilovati (116 KM), kar povsem zadostuje tudi za daljše udobne poti in je temu primerno varčen. Ima dobrih 104.000 prevoženih kilometrov in je slovenskega porekla, torej ima preverjeno servisno knjižico in je v odličnem stanju. To govori tudi video predstavitev vozila, zato se z vozilom lahko se kupec seznani, še preden ga vidi v živo. Ima izredno bogato serijsko in tudi dodatno opremo, med drugim na primer udobni keyless-go sistem zagona. Z ugodnim financiranjem je odličen družinski spremljevalec, ki kupce, ki iščejo zanesljiv in prostoren avtomobil, ne bo razočaral.

Ugodnejša akcijska cena:

Volkswagen Touran 1.6 TDI SCR R-Line Edition
Volkswagen Touran 1.6 TDI SCR R-Line Edition

Ford C-MAX 1.0 EcoBoost Trend - vrhunsko ohranjen

Tudi Ford C-MAX 1.0 EcoBoost Trend je nadvse zanimivo vozilo, kajti nudi veliko prostora in posebnost: drsna stranska vrata. S tem je dostop do zanje klopi še bolj enostaven. Pri 4,52 metrih dolžine nudi 475 litrov prostora in je nadvse hvaležno družinsko prevozno sredstvo. Enolitrski bencinski motor z 92 kilovati (125 KM) nudi dovolj moči in je prijeten sopotnik tudi na dolgih poteh. V kombinaciji z ročnim menjalnikom tudi varčen, ima pa preverjeno zgodovino in je slovenskega porekla. Prevoženih 113.000 kilometrov ni nobena težava, saj je vozilo pregledano in redno servisirano, zato je z akcijskim financiranjem avtomobil, ki se ga splača pogledati.

Ugodnejša akcijska cena:

Ford C-MAX 1.0 EcoBoost Trend
Ford C-MAX 1.0 EcoBoost Trend

SEAT Alhambra 2.0 TDI Eco Style 2019

SEAT Alhambra 2.0 TDI Eco Style je izredno zanimiv in nadvse prostoren avtomobil, ki združuje vse prednosti enoprostornika in se že spogleduje s še večjimi vozili. Je idealno družinsko prevozno sredstvo, ki ne pozna omejitev pri prevozu prtljage in ljudi. Poganja ga dvolitrski varčni dizelski motor z optimalnimi 100 kilovati (150 KM) in manj kot petimi litri porabe prepriča lahko vsakega dvomljivca. S 4,85 metra dolžine kupec dobi več kot prostoren avtomobil, ki zlahka nudi veliko prostora v potniški kabini, v prtljažniku pa je kar za 809 litrov prtljažnega prostora. Večje družinske počitnice ali prevoz nekaj več prtljage torej ni več nobena težava. Ima malo manj kot 190.000 prevoženih kilometrov in seveda potrjeno servisno knjižico. Tako velik avtomobil je na voljo za ugodno ceno, pri čemer je seveda tehnično pregledan in vreden zaupanja.

Ugodnejša akcijska cena:

SEAT Alhambra 2.0 TDI Eco Style
SEAT Alhambra 2.0 TDI Eco Style

Opel Zafira 1.6 CDTI Edition Start Stop 2017

Opel Zafira 1.6 CDTI Edition Start Stop je še en enoprostornik, ki nudi odličen kompromis med zmogljivostmi, varčnostjo, prostornostjo in udobjem. V dolžino meri 4,67 metra in ima 710 litrov velik prtljažni prostor. Okreten in prostoren bo navdušil vse, ki iščejo na zunaj zmerno velik avtomobil z radodarnim prtljažnikom. Njegov 1,6-litrski dizelski motor je varčen in zmore 88 kilovatov (120 KM), kar je ravno prav za tako velik avtomobil, saj je zato tudi varčen z manj kot petimi litri goriva na 100 kilometrov. S 147.000 prevoženimi kilometri in potrjeno servisno knjižico je na voljo po ugodni ceni. Avtomobil, ki piha na dušo družinskim očetom.

Ugodnejša akcijska cena:

Opel Zafira 1.6 CDTI Edition Start Stop
Opel Zafira 1.6 CDTI Edition Start Stop

Revolucionarna novost iz Slovenije na trgu rabljenih vozil

Pri nakupu rabljenega vozila kupec pričakuje veliko, predvsem preverljivo zgodovino in odlično ohranjenost. Predvsem pa si kupec zasluži, da je seznanjen z vsemi podrobnostmi avtomobila, tudi morebitnimi pomanjkljivostmi. Pri našem podjetju Porsche Inter Auto smo pred kratkim uvedli revolucionarno novost, ki kupcem bistveno olajša odločitev in omogoča izjemno natančen vpogled v tehnično ohranjenost rabljenega vozila – videopredstavitev tehničnega stanja rabljenega vozila.

Povprečen kupec seveda ne bo plezal pod avtomobil, iskal skritih kotičkov v karoseriji, ocenjeval blažilnikov ali zavor, preverjal, v kakšnem stanju so prevleke na sedežih in ali so kje kakšne sledi popravljanja karoserije vozila, kaj se skriva v motornem prostoru … Obstajajo namreč skriti kotički, ki očem nepoznavalcev ostanejo skriti, a te zdaj razgalimo z videoposnetki in celotno predstavitvijo vozila. Z vseh kotov, z vseh vidikov, z vsemi ocenami in komentarji.

Drobovje vozila tako ne ostane skrito očem, s čimer smo pri Porsche Inter Auto prodajo rabljenih vozil dvignili na povsem novo in nadvse inovativno raven. Pred nakupom preglejte odlično ohranjena vozila na njihovem kanalu na YouTubu: YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media.

"Smo prvi, ki ponujamo tudi to novost v vsakem svojem oglasu na evropskem trgu rabljenih vozil, videopredstavitev vozila z vsemi podrobnostmi in komentarjem strokovnjakov, ki ocenijo stanje vozila. Na ta način se kupec lahko prepriča o želenem vozilu in se dobro seznani z njim, še preden ga lahko prvič vidi v živo. Na ta način predstavimo vozilo takšno, kot je, in s tem skupnim zaupanjem gradimo odličen odnos s kupci. Na to novost smo lahko upravičeno ponosni, saj je že naletela na odličen odziv kupcev," je povedal Rok Florjanc.

5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo prihodnost mobilnosti!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja