Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

CUPRA servis Ljubljana pri Porsche Verovškova

CUPRA servis: Porsche Verovškova je celoviti servisni center za vozila CUPRA v Ljubljani.

CUPRA servis Ljubljana pri Porsche Verovškova

CUPRA servis Ljubljana

Zagotovite si vrhunski servis.

Pooblaščeni CUPRA servis Porsche Verovškova

CUPRA servis - Porsche Verovškova je eden izmed največjih avtocentrov Ljubljani, med drugim zastopa tudi znamko SEAT, po novem pa tudi znamko CUPRA, kjer boste našli najbolj zmogljive in športne modele (1). Znamka CUPRA je prav gotovo ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk v Sloveniji, poleg tega pa je vse več voznikov te znamke mogoče opaziti prav na slovenskih cestah, najnovejši modeli so CUPRA Born in CUPRA Formentor.

''Mali in veliki servis, menjava jermena, olja in filtrov ter menjava zavor tako za voznike vozil znamke CUPRA ne bodo več predstavljali skrbi, saj bomo v naši poslovalnici zagotovili vrhunski servis vozil CUPRA po najnovejših standardih'', pravi vodja servisa CUPRA pri Porsche Verovškova'', gospod Boštjan Mikuž.

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

CUPRA servis kontakt

Servisne storitve - CUPRA servis

 

CUPRA servis Porsche Verovškova
CUPRA servis Porsche Verovškova Avtor: Jan Gregorin

Intervju z Boštjanom Mikužem, vodjo servisa CUPRA

Gospod Boštjan Mikuž je vodja servisa CUPRA pri Porsche Verovškova. Katere novosti prinaša novi CUPRA servis v Ljubljani pri Porsche Verovškova in katere servisne storitve so na voljo? Preberite ekskluzivni intervju!

Porsche Verovškova je postal ob otvoritvi novega salona CUPRA tudi pooblaščeni servisni center za vozila CUPRA v Sloveniji. Kaj to pomeni za ekipo in stranke Porsche Verovškova?

Za nas zaposlene prav gotovo pomeni zahtevno nalogo izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke CUPRA. Če želite strokovno opravljen servis CUPRA, je Porsche Verovškova zagotovo pravi naslov v Ljubljani in okolici. Vsak avtomobil bo obravnavan po natančnih standardih in priporočilih tovarne CUPRA, kar je zagotovilo za njegovo pravilno in varno delovanje. Poleg tega servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti. Med drugim so to storitve Asistence Porsche Slovenija, ki so nepogrešljive v primeru okvare ali prometne nezgode.

Razvoj v avtomobilski industriji je bil v zadnjih letih izjemen. Kako bi ga opisali? Katere rešitve so vas najbolj navdušile in kateri bodo veliki izzivi v prihodnosti?

Vsekakor je bil razvoj v avtomobilski industriji v zadnjih letih izjemen - vse bolj priljubljeni so namreč električni avtomobili 2022. Največja razlika je v tem, da se že kažejo začetki prehoda na električne avtomobile. Tudi pri znamki CUPRA v prihodnosti pričakujemo nove električne modele, kar bo pomenilo, da bo servisiranje zahtevalo le najbolj izkušene serviserje, pri čemer so za posodobitve pri vseh novejših vozilih pomembne nadgradnje s strani tovarne. Naš novi model CUPRA Born je prvi popolnoma električni avto znamke in je rezultat popolne usklajenosti med elektrifikacijo in zmogljivostjo. Vrhunska odzivnost in baterija kapacitete do 77 kWh omogočata doseg do 548 km (WLTP). Po prvih odzivih naši strank so vsi navdušeni nad novim modelom, zato sem prepričan, da bo osvojil marsikaterega navdušenca.

Katere servisne storitve omogoča pooblaščeni servis CUPRA pri Porsche Verovškova?

Omogočamo vse servisne storitve, kot so recimo mali redni servis - menjava olja in seveda tudi izjemno pomemben veliki servis, menjava zobatega jermena, olja in filtrov ter servis in menjava zavornih ploščic in diskov. Kot pooblaščeni serviser zagotavljamo izjemno vrhunsko storitev z vgradnjo originalnih nadomestnih delov z garancijo. Nudimo vam tudi popravilo poškodovanih vozil, saj smo pogodbeni servisni partner za skorajda vse zavarovalnice – pri nas lahko vse uredite na enem mestu, od cenitve do vsega ostalega. Servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti.

CUPRA servis Porsche Verovškova
CUPRA servis Porsche Verovškova Avtor: Jan Gregorin
CUPRA servis Porsche Verovškova
CUPRA servis Porsche Verovškova Avtor: Jan Gregorin

Gospod Mikuž, kako pomembno je redno vzdrževanje vozila?

Vsekakor je to izrednega pomena. Redno vzdrževanje vozil pomeni, da ohranjamo vse pomembne lastnosti, kot sta zmogljivost in varnost. In kar je najbolj pomembno – avto vam bo služil še veliko let, poleg tega pa boste na ta način vnaprej preprečili morebitne nevšečnosti oziroma večje napake. Vaša varnost in varnost vaših sopotnikov je izredno pomembna, zato izberite strokovno opravljen servis. Na rednih servisih prav tako opravimo tudi različne posodobitve z najnovejšimi programi.

Kakšni so vaši dolgoročni cilji z znamko CUPRA?

Vizija servisiranja znamke CUPRA pri Porsche Verovškova je zagotoviti vrhunski servis znamke CUPRA v Ljubljani in okolici. Želimo postati prava izbira za vse lastnike vozil SEAT in CUPRA, ki iščejo kakovosten pooblaščeni servis!

Zakaj je bolje obiskati pooblaščeni kot nepooblaščeni servis za vozila znamke CUPRA?

Na pooblaščenem servisu CUPRA in SEAT bodo za vaše vozilo poskrbeli strokovno usposobljeni in izkušeni strokovnjaki s strani proizvajalca vozila, ki do potankosti poznajo vozila. Vanje vgrajujemo izključno originalne rezervne dele. Sodobni avtomobili imajo tudi veliko elektronike, zato so tu še vse posodobitve, ki jih je tovarna pripravila za vsako konkretno vozilo. Za vsako številko šasije vozila so predvidene določene posodobitve elektronike in brez originalnega testerja tega ni mogoče zagotoviti.

Katere so prednosti servisiranja vozil CUPRA na pooblaščenem servisu?

Pri vsakem posegu na pooblaščenem servisu dobite dveletno garancijo na delo in vgrajene nadomestne dele ter brezplačno asistenco v primeru okvare ali drugih težav na cesti. To pomeni, da ko vozilo obstane na cesti, pokličete asistenčno vozilo, ki pride po vas in vaš avtomobil. Če potrebujete nadomestno vozilo, vam ga tudi zagotovimo.

Zakaj je v primeru okvare oziroma poškodbe na vozilu CUPRA dobro obiskati servis Porsche Inter Auto?

Treba je poudariti, da je za stranko zelo koristno, da je seznanjena s storitvijo Asistenca Porsche Slovenija. V primeru nevoznosti zgolj pokliče na posebno številko, ki je med drugim navedena tudi na nalepki na B-stebričku vozila, s čimer si v primeru škode ne naredi še nepotrebnih dodatnih stroškov. Za prevoz poskrbi avtovleka, ki vozilo brezplačno prepelje do najbližjega pooblaščenega servisa, kjer za vozilo poskrbijo strokovno usposobljeni mehaniki in vanj vgradijo le originalne rezervne dele. Na pooblaščenem servisu Porsche Verovškova uporabljamo originalna orodja in ustrezno diagnostično opremo.

Ali vozila CUPRA popravljate tudi za zavarovalnice? Kakšne vrste poškodb na vozilih popravljate?

Popravljamo čisto vse vrste okvar na vozilu, naj gre za mehanske okvare na motorju, zavornem sistemu ali poškodbe na pločevini. Imamo lastno ličarsko delavnico za popravilo škode na vozilu, v kateri vaše vozilo popravimo, zamenjamo okvarjene dele, vozilo prelakiramo in sestavimo. Stranki vedno vrnemo brezhibno popravljeno vozilo. Poleg tega imamo sklenjene pogodbe z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali, Grawe in Allianz, tako da opravljamo tudi popravila, ki so krita iz naslova zavarovanja. Na voljo smo vam tudi za kakovostno popravilo toče.

Kako pa je v primeru popravila poškodbe, ki jo krije zavarovalnica?

Prijava škode: v primeru, da je vozilo zavarovano prek avtomobilskega kaska, se stranka zglasi v poslovalnici Porsche verovškova na prijava škode. Sodelujemo namreč z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali in Allianz ter cenitev zanje opravimo mi, zato stranki ni treba obiskati zavarovalnice. Če pa se poškodba krije iz police druge osebe, ki je povzročila nezgodo, pa je treba škodo prijaviti na zavarovalnici povzročitelja. Najbolje je, da se udeleženca čim prej dogovorita in skupaj obiščeta zavarovalnico, kjer naredijo zapisnik.

Novi CUPRA Born 2022
Novi CUPRA Born 2022 Avtor: Jan Gregorin
Novi CUPRA Formentor 2022
Novi CUPRA Formentor 2022 Avtor: Jan Gregorin
5

Pri Porsche Inter Auto vam nudimo mobilnost prihodnosti

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
Poglej vsa mnenja