Super ponudba ZIMSKIH in CELOLETNIH PNEVMATIK do razprodaje zalog - preveri ali pokliči 041 392 204!

Servisni bon - za vrhunski sevis vašega vozila

Servisni bon - za vrhunski sevis vašega vozila

Z vami tudi tudi po nakupu

Minilo je že nekaj časa, odkar ste se iz naše poslovalnice odpeljali s svojim novim vozilom. Dovolite, da vam ponovno čestitamo ob nakupu vozila. Verjamemo, da vas bo vožnja navduševala in da boste z njim doživeli obilo nepozabnih trenutkov z družino ali s prijatelji. 

 • V želji po nadaljnjem sodelovanju vas bi radi razveselili s koristnim presenečenjem. Dopisu smo priložili servisni bon, ki ga lahko unovčite pri servisu vašega vozila. Ne zavrzite ga, veljavnost bona je 2 leti.
 • Kontaktirajte me na tel.: 051 288 567 ali [email protected], in si rezervirajte svoj servisni termin. V veliko veselje bi nam, če bi lahko za vaše vozilo skrbeli tudi po nakupu.


Želimo vam veliko srečno prevoženih kilometrov!
Servisna ekipa Porsche Inter Auto

Menjava olja na koliko kilometrov?

 • MENJAVA OLJA VW - Redni oziroma mali servisni pregled z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. Imate vprašanja? Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, povezana s servisnimi intervali, ter vas seznanili s točnim obsegom in stroški kontrolnih in vzdrževalnih del.
   
 • VELIKI SERVIS - Servisni interval lahko vedno preverite v vaši servisni knjižici. Kot namiguje že ime, gre za večji servisni pregled, zato je manj pogost, kot na primer menjava olja. Pri velikem servisu se po navadi menjata zobati jermen in črpalka hladilne tekočine, servisni interval pa je najpogosteje na 100 oziroma 200.000 kilometrov. 


Kot pooblaščeni serviser vozil znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda, Porsche vam z uporabo sodobne tehnologije, ki je certificirana s strani tovarne, ter strokovnim kadrom, zagotovimo vrhunski servis vašega avtomobila. 

Če se odločite za redno servisiranje pri pooblaščenemu serviserju, se vam jamstvo mobilnosti ohranja celotno življenjsko dobo vozila, enako velja tudi za brezplačne tovarniške akcije. 

 • dvoletno jamstvo na opravljeno delo
 • dvoletno jamstvo na originalne dele
 • jamstvo mobilnosti pri Asistenca
 • računalniška povezava z matično tovarno za hitro odpravo napak
 • originalni deli, narejeni za vaš model vozila
 • potrjena servisna zgodovina vozila (ohranjanje vrednosti in hitrejša morebitna prodaja)
 • večja varnost vozila in vas na cesti

Ugodnejši servisni paketi Vedno Vredno

Vedno vredno je servisna akcija za vsa vozila starejša od štirih let. Zavedamo se, da stroški servisiranja vozila z višjo starostjo prav tako večajo in veliko lastnikov opusti servisiranje. Ker želimo, da bo vaše vozilo doživelo zavidljivo starost v najboljši možni kondiciji, prav tako pa vam želimo zagotoviti optimalno varnost na cesti, smo pripravili ugodne varčevalne pakete, s katerimi boste privarčevali tudi do 40 %!

Ko vozilo doseže določeno starost, lastniki pogosto prenehajo z rednim servisiranjem. Redni servis je za starejša vozila še toliko pomembnejši, saj omogoča preventivne preglede za morebitne okvare, s tem pa se povečata tako varnost na cesti kot tudi daljša življenjska doba vašega vozila! Zavedamo se, da lahko servisni pregledi veliko stanejo, zato smo za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda starejša od štirih let, priskrbeli varčevalne pakete Vedno vredno, s katerimi boste precej privarčevali. 

Pri varčevalnih paketih Vedno vredno imamo štiri paketne ponudbe in sicer za

 • mali servis (menjava olja in filtrov),
 • veliki servis avta (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine),
 • menjavo blažilnikov (amortizerjev) in menjavo zavornih ploščic.
   

Kako pomembno je redno vzdrževanje vozila?

Zelo pomembno! Pomembnost je najlaže ponazoriti s primerjavo z ustno higieno. Bolj ko se vozilo zanemarja, krajša bo njegova življenjska doba, s tem pa se bodo dražili servisni pregledi. Če vozilo redno vzdržujete in poskrbite za primerno raven zavornih tekočin, olja, itd., bo vaš avtomobil zagotovo brezhibno deloval do naslednjega servisnega pregleda.

Danes na slovenskem trgu najdemo različne servisne centre. Toda pozor, ni vsak servis tudi dober servis. Kateri so najodločilnejši dejavniki, ki vplivajo na izbiro servisa?

Na prvem mestu je zagotovo cena. Nemalo voznikov vozil gleda predvsem na končno ceno storitev, ki jih ponujajo servisi. Žal pa se je pogosto izkazalo, da ugodna cena ne pomeni tudi kakovostnih storitev. Izbira servisa mora temeljiti na referencah. Na spletu najdemo nešteto ponudnikov servisnih storitev, ki zagotavljajo, da so najboljši, najcenejši, itd. Dejstvo pa je, da storitve, ki jih priporočajo zadovoljne stranke, dajejo boljši občutek in zaupanje v kakovost. Kot pravi star pregovor, dober glas seže v deveto vas. Dober kazalec je tudi dobro poslovanje servisa. Pri izredni tekmovalnosti na trgu obstanejo le res kakovostni. Samo taki lahko obdržijo stranke, pridobivajo nove in obstanejo na trgu. Navsezadnje pa je pomemben tudi osebni stik. Pri družbi Porsche Inter Auto stranka svojega servisnega svetovalca spozna že, ko prevzame novo vozilo. Osebni stik servisnega svetovalca in stranke ter poznavanje strankinih želja sta vodili našega poslovanja. Zbujati mora občutek strokovnosti in zaupanja.

Porsche Inter Auto poslovalnice - Vrhunski servis v Sloveniji!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zaupajte pooblaščenemu servisu - za dolgo življensko obdobje vašega vozila!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja