Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

Novo v Mariboru: SEAT SERVIS pri Porsche Ptujska cesta!

Porsche Ptujska cesta je nov servisni center za vozila SEAT v Mariboru.

Novo v Mariboru: SEAT SERVIS pri Porsche Ptujska cesta!

Zagotovite si vrhunski servis!

Redni servis, menjava olja, veliki servis...

Pooblaščeni SEAT servis pri Porsche Ptujska cesta

Znamka SEAT je prav gotovo ena izmed najbolj priljubljenih avtomobilskih znamk v Sloveniji, poleg tega pa je vse več voznikov te znamke mogoče opaziti tudi na Štajerskem. Prav zaradi tega smo se pri Porsche Inter Auto odločili, da voznikom vozil SEAT pri Porsche Ptujska cesta ponudimo celovite servisne storitve - SEAT servis.

»Mali in veliki servis, menjava jermena, olja in filtrov ter menjava zavor tako za voznike vozil znamke SEAT ne bodo več predstavljali skrbi, saj bomo v naši poslovalnici zagotovili vrhunski servis vozil SEAT po najnovejših standardih,« pravi vodja servisa pri Porsche Ptujska cesta, gospod Borut Pernat. Gospod Pernat nam je zaupal tudi, kakšne so spremembe in kaj vključujejo posebni servisni varčevalni paketi za vozila SEAT.


Preverite:

SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin

1. Porsche Ptujska cesta je nov servisni center za vozila SEAT v Mariboru. Kaj to pomeni za ekipo in stranke Porsche Ptujska cesta?

Za nas zaposlene prav gotovo pomeni zahtevno nalogo izpolniti visoka pričakovanja tovarne in uvoznika znamke SEAT. Če želite strokovno opravljen servis SEAT, je Porsche Ptujska cesta zagotovo pravi naslov v Mariboru in okolici. »Vsak avtomobil bo obravnavan po natančnih standardih in priporočilih tovarne SEAT, kar je zagotovilo za njegovo pravilno in varno delovanje. Poleg tega servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti. Med drugim so to storitve Asistence Porsche Slovenija, ki so nepogrešljive v primeru okvare ali prometne nezgode«. 

2. Razvoj v avtomobilski industriji je bil v zadnjih letih izjemen. Kako bi ga opisali? Katere rešitve so vas najbolj navdušile in kateri bodo veliki izzivi v prihodnosti?

Vsekakor je bil razvoj v avtomobilski industriji v zadnjih letih izjemen - vse bolj priljubljeni so električni avtomobili. Največja razlika je v tem, da se že kažejo začetki prehoda na električne avtomobile. Tudi pri znamki SEAT v prihodnosti pričakujemo nove električne modele, kar bo pomenilo, da bo servisiranje zahtevalo le najbolj izkušene serviserje, pri čemer so za posodobitve pri vseh novejših vozilih pomembne nadgradnje s strani tovarne.

3. Katere servisne storitve omogoča pooblaščeni servis SEAT pri Porsche Ptujska cesta?

Novi servis SEAT pri Porsche Ptujska cesta omogoča vse servisne storitve, kot so recimo mali redni servis - menjava olja in veliki servis, menjava zobatega jermena, olja in filtrov ter servis in menjava zavor. Kot pooblaščeni serviser zagotavljamo izjemno vrhunsko storitev z vgradnjo originalnih nadomestnih delov z garancijo. Nudimo vam tudi popravilo poškodovanih vozil, saj smo pogodbeni servisni partner za skorajda vse zavarovalnice – pri nas lahko vse uredite na enem mestu, od cenitve do vsega ostalega. Servisiranje na pooblaščenih servisih lastnikom prinaša še druge prednosti in ugodnosti.

4. Gospod Pernat, kako pomembno je redno vzdrževanje vozila?

Vsekakor je to izrednega pomena. Redno vzdrževanje vozil pomeni, da ohranjamo vse pomembne lastnosti, kot sta zmogljivost in varnost. In kar je najbolj pomembno – avto vam bo služil še veliko let, poleg tega pa boste na ta način vnaprej preprečili morebitne nevšečnosti oziroma večje napake. Vaša varnost in varnost vaših sopotnikov je izredno pomembna, zato izberite strokovno opravljen servis. Na rednih servisih prav tako opravimo tudi različne posodobitve z najnovejšimi programi.

Preverite tudi:

5. Kakšni so vaši dolgoročni cilji z znamko SEAT?

Vizija servisiranja znamke SEAT pri Porsche Ptujska cesta je zagotoviti vrhunski servis znamke SEAT v Mariboru in okolici. Želimo postati prava izbira za vse lastnike vozil SEAT, ki iščejo kakovosten pooblaščeni servis!

SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin

Porsche Ptujska cesta

Podjetje Porsche Inter Auto s poslovalnico Porsche Ptujska cesta je eden izmed glavnih avtocentrov v Mariboru in med drugim prodaja tudi vozila znamke Audi,  eno izmed najbolj priljubljenih znamk v Sloveniji. Z dopolnitvijo servisa za vozila znamke SEAT je vizija pri Porsche Ptujska cesta povsem jasna: skupaj s poslovalnico Porsche Maribor želijo postati največji in najbolj prepoznaven avtocenter na Štajerskem – kot trgovec in servisni center vozil Volkswagen, Audi, SEAT in Škoda – ter strankam zagotoviti vrhunsko prodajno in servisno izkušnjo.

6. Vzdrževanje starejših vozil velja za kar precejšen strošek. Kako ste se v tem času, ko je cena postala odločili dejavnik, odzvali pri Porsche Ptujska cesta?

Številni lastniki starejših vozil, za katera je jamstvo ali garancija že potekla, razmišljajo, kako bi pri servisiranju jeklenega konjička čim več prihranili. Pri Porsche Ptujska cesta imamo za vozila, starejša od 4 let, v ponudbi vrhunske posebne varčevalne pakete SEAT Vedno vredno, s katerimi lahko močno prihranite. Višja starost vozil pomeni večje možnosti okvar, zato je reden avtoservis še toliko bolj pomemben.

Po odzivih strank lahko potrdim, da se k nam vrača vedno večje število vozil, kar dokazuje, da so servisni paketi na trgu zelo konkurenčni ter da so zanimivi za starejša vozila. 

Prednosti servisiranja SEAT Vedno vredno (1):

  • 2-letno jamstvo na vgrajene originalne dele
  • asistenca SEAT Porsche Slovenija - jamstvo mobilnosti
  • originalni deli, profesionalni standardi, kakovostne storitve

7. Zakaj je bolje obiskati pooblaščeni kot nepooblaščeni servis za vozila znamke SEAT?

Na pooblaščenem servisu SEAT bodo za vaše vozilo poskrbeli strokovno usposobljeni in šolani strokovnjaki s strani proizvajalca vozila, ki do potankosti poznajo vozila. Vanje vgrajujemo izključno originalne rezervne dele. Sodobni avtomobili imajo tudi veliko elektronike, zato so tu še vse posodobitve, ki jih je tovarna pripravila za vsako konkretno vozilo. Za vsako številko šasije vozila so predvidene določene posodobitve elektronike in brez originalnega testerja tega ni mogoče zagotoviti.

8. Katere so prednosti servisiranja vozil SEAT na pooblaščenem servisu?

Pri vsakem posegu na pooblaščenem servisu dobite dveletno garancijo na delo in vgrajene nadomestne dele ter brezplačno asistenco v primeru okvare ali drugih težav na cesti. To pomeni, da ko vozilo obstane na cesti, pokličete asistenčno vozilo, ki pride po vas in vaš avtomobil. Če potrebujete nadomestno vozilo, vam ga tudi zagotovimo.

SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin

9. Ali imate v svoji ponudbi kakšne posebne, ugodnejše pakete za servisiranje vozil SEAT?

Za vsa vozila SEAT, starejša od štirih let, svojim strankam nudimo posebne pakete, ki so približno 30 % ugodnejši od naših rednih cen. Stranke, ki to prepoznajo, so z njimi izjemno zadovoljne in storitev ne iščejo več pri nepooblaščenih serviserjih. Nudimo tudi paketne cene, ki jih oblikujemo glede na letni čas, na primer za brisalce, zavore, izpušne sisteme, blažilnike … Aktualne akcije sproti objavimo v številnih medijih in na spletu.

SEAT Varčevalni paketi - Pri varčevalnih paketih Vedno vredno imamo štiri paketne ponudbe in sicer za mali servis (menjava olja in filtrov), veliki servis avta (menjava zobatega jermena in črpalke hladilne tekočine). menjavo blažilnikov (amortizerjev) in menjavo zavornih ploščic.

10. Zakaj je v primeru okvare oziroma poškodbe na vozilu SEAT dobro obiskati servis Porsche Inter Auto?

Treba je poudariti, da je za stranko zelo koristno, da je seznanjena s storitvijo Asistenca Porsche Slovenija. V primeru nevoznosti zgolj pokliče na posebno številko, ki je med drugim navedena tudi na nalepki na B-stebričku vozila, s čimer si v primeru škode ne naredi še nepotrebnih dodatnih stroškov. Za prevoz poskrbi avtovleka, ki vozilo brezplačno prepelje do najbližjega pooblaščenega servisa, kjer za vozilo poskrbijo strokovno usposobljeni mehaniki in vanj vgradijo le originalne rezervne dele. Na pooblaščenem servisu Porsche Ptujska cesta uporabljamo originalna orodja in ustrezno diagnostično opremo.

11. Ali vozila SEAT popravljate tudi za zavarovalnice? Kakšne vrste poškodb na vozilih popravljate?

Popravljamo čisto vse vrste okvar na vozilu, naj gre za mehanske okvare na motorju, zavornem sistemu ali poškodbe na pločevini. Imamo lastno ličarsko delavnico za popravilo škode na vozilu, v kateri vaše vozilo popravimo, zamenjamo okvarjene dele, vozilo prelakiramo in sestavimo. Stranki vedno vrnemo brezhibno popravljeno vozilo. Poleg tega imamo sklenjene pogodbe z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali in Allianz, tako da opravljamo tudi popravila, ki so krita iz naslova zavarovanja.

SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta
SEAT servis Maribor - Porsche Ptujska cesta Avtor: Jan Gregorin

12. Kako pa je v primeru popravila poškodbe, ki jo krije zavarovalnica?

V primeru, da je vozilo zavarovano prek avtomobilskega kaska, se stranka zglasi v poslovalnici Porsche Ptujska cesta na prijava škode. Sodelujemo namreč z zavarovalnicami Porsche, Triglav, Sava, Generali in Allianz ter cenitev zanje opravimo mi, zato stranki ni treba obiskati zavarovalnice. Če pa se poškodba krije iz police druge osebe, ki je povzročila nezgodo, pa je treba škodo prijaviti na zavarovalnici povzročitelja. Najbolje je, da se udeleženca čim prej dogovorita in skupaj obiščeta zavarovalnico, kjer naredijo zapisnik.

Pokličite nas - za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Zagotavljamo vam najboljšo vrednost za vaš denar!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja