ŠKODA SERVIS - menjava olja ŠKODA OCTAVIA (2013-2015)

Mali redni servis - menjava olja ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA SERVIS - menjava olja ŠKODA OCTAVIA (2013-2015)

ŠKODA servis ugodno - ŠKODA OCTAVIA redni servis, menjava olja

Mali servis - menjava olja Škoda Octavia : Škoda je s tretjo generacijo Škoda Octavia naredila velik korak naprej, kakovostno in tudi dimenzijsko, saj so bili uporabljeni materiali in oprema, ki do te generacije pri Octavii niso bili. S prisotnostjo karavanske in RS različice, se je Škoda izkazala za vsestranski avtomobil. Avtomobil, ki nudi udobje, odlične zmogljivosti in raven varnosti, ki je vredna naziva "premium". Praktična in prostorna v prav vseh različicah se Škoda Octavia ponaša z odlično ceno.

Obstajajo 4 različice tretje generacije Octavie, tako za limuzinsko kot tudi karavansko izvedenko in sicer: Ambition, Executive, Style in RS. Tretja generacija na voljo tako z bencinskimi motorji 1.0 TSI (115 KM) in 1.4 TSU (150 KM) kot tudi dizelskimi motorji 1.6 TDI (115 KM) in 2.0 TDI (150 KM).

ŠKODA servis kontakt


Želite, da vam pripravimo ugodno ponudbo za ŠKODA servis? Pokličite na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

ŠKODA servis cena

Škoda Octavia servis
Redni servis Škoda Octavia Moč motorja Cena
Octavia 1.0 TSI-1.4 TSI 85-150 KM Od 100.02 €
Octavia 1.5 TSI 150 KM Od 103.85 €
Octavia 1.6 TDI 90-180 KM Od 155.61 €
Octavia 2.0 TDI 150-180 KM Od 157.81 €

 

 

V kolikor vašega vozila ni na seznamu, nam PIŠITE. Z veseljem vam pripravo ponudbo. 

ŠKODA PAKETNA SERVISNA CENA - vključeno vse (delo, material) - ugodno!

  • profesionalno motorno olje, priporočeno in potrjeno s strani proizvajalca,
  • originalni Škoda oljni filter,
  • ugodna menjava olja in oljnega filtra,
  • 2-letno jamstvo na opravljeno delo in vgrajene originalne Škoda nadomestne dele,
  • test akumulatorja in
  • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija - Škoda

 

Pri nas lahko opravite tudi veliki servis za model Škoda Octavia! 

Rezervacija servisnega termina

Vaše osebne podatke bo Porsche Inter Auto d.o.o., Bravničarjeva ulica 5, Ljubljana, 1000 Ljubljana, obdeloval na podlagi vašega zanimanja za sklenitev pogodbe (člen 6(1)b GDPR). To pomeni, da vam bomo pripravili našo neobvezujočo ponudbo in vam jo predstavili. Če nam svojih osebnih podatkov ne bi želeli posredovati, ponudbe žal ne bomo mogli pripraviti. Vaše osebne podatke bomo (v primeru, da se za nakup ne odločite) hranili do izteka ponudbe. Če ste izrazili tudi svojo privolitev za neposredno trženje (člen 6(1)a GDPR), bomo vaše osebne podatke za namen pošiljanja novic in ponudb obdelovali do vašega preklica. Prejemanje e-novic lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete na povezavo v prejetem e-sporočilu. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete na tej povezavi.

Hitri servis menjava olja Škoda Octavia
Hitri servis menjava olja Škoda Octavia

Kdaj pripeljati vozilo na menjavo olja Škoda Octavia?

Avtoservis: za ohranitev garancije in podaljšanega jamstva Porsche Slovenija je redno opravljanje servisnih pregledov vozila skladno z navodili proizvajalca, na servisni pregled vas opozori prikaz servisnih intervalov v kombiniranem inštrumentu v vozilu.

Ugodna cena menjave olja Škoda Octavia pri Porsche Inter Auto

Mali servis oziroma menjava olja pri Porsche Inter Auto ni bila za vas še nikoli tako blizu. Poskrbite za vašo varnost že danes in naročite ugoden servis z menjavo olja. Prepustite vzdrževanje vašega vozila profesionalcem. Pokličite sodelavko na 041 392 204 ali nam PIŠITE! Opravite tudi veliki servis!

Menjava olja Škoda Octavia – dobro je vedeti

  • Z opravljenimi rednimi servisi in v kolikor skrbite za kakovost oljnega filtra, pozitivno vplivate na dolgo življenjsko dobo motorja in s tem tudi nizko porabo goriva;
  • Zamujene menjave olja lahko privedejo do okvar na mehanskih delih v motorju in tesnilih;
  • Ob sami menjavi olja je ključna vgradnja originalnega oljnega filtra – na tržišču je veliko filtrov, ki ne ustreza strogim zahtevam standardov, posledično se pri ekstremnih temperaturah pojavi netesnost;
  • Že najmanjši delci umazanije v olju drgnejo motorne komponente in jih lahko tudi poškodujejo.