Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

VW SERVIS - redni servis VW POLO

Mali servis - menjava olja VW POLO

VW SERVIS - redni servis VW POLO

 

VW SERVIS - menjava olja VW Polo

Menjava olja: VW Polo proizvajajo že od leta 1975 in je še danes eden najbolj priljubljenih avtomobilov. Majhen in okreten, ki je na voljo v več različicah motorjev ter v treh linijah opreme: Trendline, Comfortline in Highline. Za vozila starejša od štirih let vam ponujamo še Vedno vredno - varčevalne pakete, ki vam omogočajo ogromen prihranek in ugoden servis VW za vaše vozilo Volkswagen. 

Opravite servis z menjavo olja za vaš avtomobil Volkswagen Polo in z rednim vzdrževanjem podaljšajte življensko dobo vašega vozila, zanesljivost in varnost!

KONTAKT: Za rezervacijo servisnega termina nas pokličite na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Menjava motornega olja – kaj vključuje?

 • Menjava olja;
 • Menjava oljnega filtra;
 • Menjava tesnilnih obročev med oljnim filtrom in motorjem.
   

Menjava olja je bistvena za zmanjševanje obrabe gibajočih se delov motorja med obratovanjem na minimum, saj zagotovi nepretrgan mazalni film med dvema površinama, ki se gibata, kar bistveno zmanjšuje trenje.

Kakovostno profesionalno olje, ki ga neprestano menjamo, tako prispeva k ohranjanju nižjih stroškov vzdrževanja vozil, manjši porabi goriva in čistejšemu izpuhu. Delovanje motorja je posledično bolj zanesljivo in trajno, kar pa pozitivno vpliva na vašo varnost v prometu.

VW SERVIS - KONTAKT

Ugodna ponudba za servis

Želite, da vam pripravimo ugodno ponudbo za servis za vaše vozilo VW Polo? Potem ne odlašajte in nas pokličite na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Menjava olja VW Polo
Menjava olja VW Polo

Ugoden servis VW POLO

Kaj vključuje menjava olja?

 • profesionalno motorno olje, priporočeno in potrjeno s strani proizvajalca,
 • originalni VW oljni filter,
 • ugodna menjava olja in oljnega filtra - avtoservis,
 • 2-letno jamstvo na opravljeno delo in vgrajene originalne VW nadomestne dele,
 • test akumulatorja
 • podaljšanje Asistence Porsche Slovenija - VW
   

Poleg menjave olja se menja še oljni filter saj se v starem filtru naberejo saje, neizgoreli ostanki, kovinski delci in prah. V primeru da filtra ne zamenjamo, lahko pride do poškodb motorja. Tako ne velja, da lahko oljni filter menjamo vsako drugo menjavo olja – tako olje kot oljni filter menjamo istočasno.

Koliko stane menjava olja?

VW Polo menjava olja cena
Menjava olja VW Polo Moč motorja

VW Polo 1.0 TSI

95 KM

VW Polo 1.2 TSI

90-105 KM

VW Polo 1.4

75-85 KM

VW Polo 1.6

90-105 KM

VW Polo 1.4 TDI

75 KM
VW Polo 1.6 TDI 90 KM
VW Polo 1.9 TDI  100-130 KM

 

Kontaktirajte nas na telefonsko številko 041 392 204 ali nam PIŠITE in pripravili vam bomo najugodnejšo ponudbo za vašega Volkswagna!

Rezervirajte svoj servisni termin!

Izpolnite obrazec in v najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali nazaj!

VW Polo servisni intervali

Servisni intervali VW Polo

Redni servis VW oziroma mali servis z menjavo olja se opravlja vsakih 15.000 km (ali vsako leto) - odvisno, kar nastopi prej. Pri long life servisnih intervalih pa po prikazovalniku oz. na dve leti. Datum za naslednji servisni pregled je naveden tudi v vaši servisni knjižici oz. v navodilih za uporabo. 

Zato ne odlašajte in čimprej obiščite VW pooblaščeni avtoservis za optimalno stanje vašega vozila. Vedno tudi upoštevajte servisne intervale, ki jih je predpisal proizvajalec vašega avtomobila VW Polo.

Tudi za ohranitev garancije je redno opravljanje servisnih pregledov vozila skladno z navodili proizvajalca obvezno.

Menjava olja: ugodna cena menjave olja VW Polo rabljena vozila pri avtoservis Porsche Inter Auto. Za vozila VW, starejša od 4 let, smo pripravili poceni servisne pakete servis z menjavo olja, menjava olja VW Polo, menjava olja VW Golf 7menjava olja VW Passat Variant.

NE SPREGLEJTE: Pri nas lahko opravite tudi veliki servis!

Menjava olja VW Polo
Menjava olja VW Polo

Zakaj je pomembna menjava olja?

Menjava olja VW Polo

VW SERVIS - Volkswagen Polo: 

 • redni servis omogoči dolgo življenjsko dobo motorja in nizko porabo goriva; 
 • prepozna menjava olja laho privede do okvar na mehanskih delih v motorju in tesnilih; 
 • ob sami menjavi olja je ključna tudi vgradnja originalnega oljnega filtra.

Menjava olja je potrebna vsako leto oziroma na vsakih 15.000 kilometrov (pri long life servisnih intervalih po prikazovalniku), saj olje čez čas izgubi zmožnost učinkovitega podmazovanja, saj postane nečisto. Obrabljeno motorno olje lahko povzroči manjšo moč motorja in večjo porabo goriva. S časom lahko povzroči tudi resno okvaro na motorju. Redna menjava olja je tako bistvena za zanesljivo in varno delovanje vašega avtomobila!

Menjava olja VW Porsche Inter Auto ni bila za vas še nikoli tako blizu. Poskrbite za vašo varnost že danes in naročite ugoden servis z menjavo olja. Prepustite vzdrževanje vašega vozila profesionalcem. 

Menjava olja VW Polo
Menjava olja VW Polo

Kako zamenjati olje v avtu?

Menjava olja in oljnega filtra VW

Priporočamo vam, da olje v motorju zamenja strokovnjak na pooblaščenem servisu, saj je bistveno da uporabite profesionalno olje, ki je kakovostno ter prave viskoznosti. Poleg menjave olje pa je nujna tudi menjava oljnega filtra, za kar na najvišjem nivoju poskrbi pooblaščeni servis VW.

Pooblaščeni servis Volkswagen vam zagotavlja izvedbo del po natančno predpisanih postopkih servisiranja na najvišjem nivoju, ki so potrebni za pravilno in varno delovanje vašega vozila. Servis je tudi direktno povezan z matično tovarno, kar omogoča hitro in učinkovito diagnozo napak ter kvalitetno izvedbo tudi najzahtevnejših popravil, da boste lahko vi in vaš jekleni konjiček kar najhitreje nazaj na cesti.

Naša osrednja vrednota je, da vam zagotovimo avtomobil za katerega veste, da je vzdrževano v skladu z najvišjimi standardi.

Pooblaščeni servis Volkswagen - KONTAKT

Ugodna ponudba za servis

Za vsa vprašanja smo vam na voljo!

Servis Volkswagen, Audi - Porsche Ljubljana

 • Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana
 • Tel.: 01 58 25 300
   

Servis Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen - Porsche Verovškova

 • Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana
 • Tel.: 01 53 03 600
   

Servis Audi, VW, Škoda - Porsche Koper

Servis Volkswagen, Audi, Škoda - Porsche Maribor

Servis Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT - Porsche Ptujska cesta