NAŠE POSLOVALNICE SO PONOVNO ODPRTE - PRODAJA IN SERVIS VOZIL, ob natančnem upoštevanju odloka vlade RSVeč informacij lahko preberete tukaj.

Škoda Kamiq - cena že od 16.448 €!

Škoda Kamiq - cena že od 16.448 €!

Naročite novi Kamiq pri Porsche Maribor, Porsche Koper in Porsche Verovškova!

Avtor: Porsche Inter Auto

Naročite novi Škoda Kamiq!

Škoda Kamiq čaka, da vas navduši.

Novi Škoda Kamiq 2021 - urbani športni terenec

Škoda Kamiq: prvi predstavnik ponudbe Škodinih športnih terencev je bil veliki Kodiaq, sledil mu je srednji Karoq, zdaj je tu še najmanjši. Ta se ponaša s kompaktno zunanjostjo, izjemno prostorno in udobno notranjostjo ter z najnovejšo koncernsko tehniko. In lahko ga že naročite!

Škoda Kamiq posebnosti:

 • napredni asistenčni sistemi
 • žarometi v polni LED tehnologiji
 • prijeten ambient v notranjosti
 • digitalni merilniki velikosti 10,25''
 • velika prostornina prtljažnika 400 litrov, oz. 1.395
 • na voljo tudi Kamiq Monte Carlo in Kamiq Scoutline
   

Škoda Kamiq - preverite ponudbo:

Cena velja do spremembe cenika. V kolikor želite več informacij o akcijski ponudbi, nam pišite na [email protected] ali pokličite na 031 616 918. Z veseljem vam bomo pomagali!

Škoda Kamiq - preverite ponudbo!

Nova vozila
Nova vozilaod 16.722,00 €
Na zalogi5
Rabljena vozila
Rabljena vozilaod 20.500,00 €
Na zalogi3
Službena vozila
Službena vozilaod 20.500,00 €
Na zalogi3
Škoda Kamiq notranjost
Škoda Kamiq notranjost Avtor: Škoda

Škoda Kamiq ponudba

Preverite nova, rabljena, službena vozila.

Škoda Kamiq Active, Ambition, Style, Monte Carlo

Vstopni model z osnovnim litrskim trivaljnikom TSI in serijskim paketom opreme Active, ki poleg omenjenih sistemov za samodejno zaviranje v sili in sistema za pomoč pri ohranjanju smeri na voznem pasu vključuje še šest varnostnih zračnih blazin, senzor za nadzor tlaka v pnevmatikah, multimedijsko napravo Swing s 16,5-centimetrskim (6,5-palčnim) zaslonom in klimatsko napravo.

Kamiq z bogatejšim paketom opreme Ambition, ki med drugim doda 16-palčna platišča iz lahke litine, dvopodročno samodejno klimatsko napravo, tempomat z omejevalnikom hitrosti in parkirna tipala zadaj, pa vam bo v vožnji zagotavljal še veliko več užitka. 

Škoda Kamiq 2021 paketi opreme:

 • Active
 • Ambition
 • MonteCarlo
 • Style
   

Ta vam bo prinesel še celostne žaromete LED, sistem Kessy za odklepanje in zagon motorja brez ključa, multimedijsko napravo Bolero z 20,3-centimetrskim (8-palčnim) zaslonom, občutljivim na dotik, in sistem SmartLink za povezovanje s pametnimi napravami. Za najnovejšo ceno preverite Škoda Kamiq konfigurator

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

ŠKODA SUV KAMIQ
ŠKODA SUV KAMIQ Avtor: Škoda

Škoda Kamiq, Karoq in Kodiaq

Vsi, ki spremljate ponudbo vozil Škoda, gotovo veste, da se imeni dveh njenih dveh aktualnih športno-terenskih modelov začneta s črko K in končata s črko Q – Škoda Karoq in Škoda Kodiaq. Ta tradicija se zdaj nadaljuje s prvim Škodinim mestnim športnim terencem, ki sliši na ime Škoda Kamiq.

Toda pri Škodinih imenih ni pomembno le, da dobro zvenijo, temveč imajo tudi točno določen pomen. Ime Kamiq tako izvira iz jezika Inuitov, ki živijo na severu Kanade in na Grenlandiji, ter pomeni nekaj, kar se odlično prilega vsaki situaciji – kot druga koža. In zagotavljamo vam, da to ime temu avtomobilu odlično pristaja.

ŠKODA KAMIQ
ŠKODA KAMIQ Avtor: Škoda

Škoda Kamiq TSI in TDI motorji

sodobna in varčna motorna paleta

Kamiq je na voljo s tremi sodobnimi bencinskimi in enim dizelskim motorjem. Na prvi stopnički najdemo litrski prisilno polnjeni bencinski 1.0 TSI s 70 kilovati (95 KM), stopničko višje se uvršča prav tako litrski TSI, ki zmore 85 kilovatov (115 KM), vrh bencinske ponudbe pa predstavlja 1,5-litrski štirivaljnik TSI, čigar moč znaša 110 kilovatov (150 KM). Ta se med drugim pohvali s sistemom ACT, ki med vožnjo ob manjših obremenitvah poskrbi za izklop dveh valjev in s tem prispeva k doseganju manjše porabe goriva.

Preverite zalogo Škoda Kamiq:

Edini dizelski predstavnik v ponudbi je preizkušeni 1,6-litrski TDI, ki prinaša 85 kilovatov (115 KM). Vstopna motorna različica je na voljo s petstopenjskim ročnim menjalnikom, pri vseh ostalih pa je ob šeststopenjskem ročnem na voljo tudi sedemstopenjski dvosklopčni menjalnik DSG.

Škoda Kamiq motorji:
 

 • 1.0 TSI 70 kW (95 KM) ali 95 kW (115 KM)
 • 1.5 TSI 110 kW (150 KM) 
 • 1.6 TDI 85 kW (115 KM)
 • 1.0 TGI 66 kW (90 KM)

Škoda Kamiq dimenzije - mere, tehnični podatki

Kompakten zunaj, prvak prostornosti noter

Kamiq je zasnovan na koncernski prečni prilagodljivi platformi MQB A0 za vozila s pogonom na sprednji kolesi. S tem poudarja, da je namenjen predvsem praktični in udobni vsakodnevni uporabi, kar zagotavlja z nekoliko večjo oddaljenostjo karoserije od tal in odlično preglednostjo. Njegova karoserija je namreč posajena 3,9 centimetra višje kot pri kombilimuzini Scala, kar med drugim omogoča bolj udobno vstopanje in izstopanje iz vozila.

Kamiq pa tako kot drugi Škodini modeli močno stavi na prostornost, s katero se uvršča na sam vrh razreda. Ob skupni dolžini 4.241 milimetrov se pohvali z zelo veliko medosno razdaljo, ki znaša 2.651 milimetrov oziroma približno 10 centimetrov več kot pri glavnih tekmecih.

To mu prinaša izjemno prostorno kabino, kjer imajo potniki v drugi vrsti kar 73 milimetrov prostora za kolena, 1.003 milimetre prostora za glave in 1.425 milimetrov širine v višini komolcev. S temi merami je Kamiq preverjeno zasnovan tudi po meri košarkarjev.

Poleg tega v zadku skriva spoštovanja vreden prtljažnik, ki v osnovni postavitvi meri okroglih 400 litrov, z zlaganjem naslonjal zadnjih sedežev v razmerju 60 : 40 z opcijskim sredinskim naslonom za roke pa njegova prostornina naraste do 1.395 litrov.

Ob tem je na voljo še opcijsko poklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža, ki omogoča prevoz do 2.447 milimetrov dolgih predmetov. Ne glede na to Kamiq z zunanjo širino 1.793 ohranja kompaktnost, ki je več kot dobrodošla na natrpanih mestnih ulicah in parkiriščih nakupovalnih središč.

ŠKODA KAMIQ mere tehični podatki
ŠKODA KAMIQ mere tehični podatki Avtor: Škoda

Škoda Kamiq - V koraku s časom z digitalnim doživetjem

Kamiqova armaturna plošča je oblikovana po najnovejših hišnih oblikovalskih smernicah, ki vključujejo samostoječi zaslon na vrhu sredinske konzole. Namesto klasičnih merilnikov je na izbiro opcijski barvni 26-centimetrski (10,25-palčni) zaslon, ki omogoča različne prikaze, vključno z zemljevidom in napotki navigacijske naprave, osrednji zaslon na dotik pa glede na izbiro multimedijske naprave – Swing, Bolero ali Amundsen – meri od 16,5 do 23,4 centimetra (od 6,5 do 9,2 palca).

Opcijsko je na voljo tudi Škodin avdiosistem z desetimi zvočniki. Integrirana kartica eSIM s povezavo na LTE omogoča povezavo s spletom in s tem stalno, neopazno optimizacijo navigacije. Seveda ne smemo pozabiti na Škodino digitalno asistentko Lauro, ki izvaja glasovne ukaze in nudi spletno podporo, poleg preprostih ukazov pa razume tudi cele, tekoče izgovorjene stavke in narečja.

Elektronska kartica eSIM poleg sistema za klic v sili eCall omogoča tudi dostop do mobilnih spletnih storitev Škoda Connect. Tu velja omeniti Care Connect s funkcijo oddaljenega dostopa do vozila, Proaktivni servis in Infotainment Online.

Aplikacije za infozabavni sklop je mogoče prenesti iz trgovine. Poleg tega so na voljo tehnologija SmartLink za povezavo naprav prek vmesnikov Apple CarPlay, Android Auto ali MirrorLink™ – po želji tudi brezžično kot Wireless SmartLink, dostopna točka za WLAN, do dva priključka USB-C tako spredaj kot zadaj in predal za indukcijsko polnjenje pametnih telefonov.

Ob doplačilu lahko za udobje skrbijo še samodejna klimatska naprava Climatronic, električno nastavljiv voznikov sedež in ogrevano vetrobransko steklo ter volanski obroč.

Škoda KAMIQ Škoda Connect
Škoda KAMIQ Škoda Connect Avtor: Škoda

ŠKODA KAMIQ: Varnost na prvem mestu

Oddajni signal sistema za avtorizacijo dostopa brez ključa Kessy se po 15 minutah brez premikanja samodejno izključi in s tem še poveča varnost. Za varnost pa je v Kamiqu celostno poskrbljeno. Skoraj 80 odstotkov karoserije je izdelanih iz toplotno preoblikovanega jekla visoke trdnosti. Serijska oprema vključuje asistenco za ohranjanje smeri, radarsko asistenco spredaj z mestno funkcijo zaviranja v sili in predikativno zaščito pešcev ter funkcijo večnaletnega zaviranja, ki po prvem trku prepreči nadaljnje premikanje vozila in s tem prepreči dodatne trke.

Serijsko so vgrajeni tudi LED-žarometi in zadnje LED-luči, na spisku doplačljivih dodatkov pa boste našli celostne LED-žaromete s prilagodljivim sistemom luči (ASF) in dinamične smernike spredaj in zadaj.

Vselej simply clever

Tako kot drugi Škodini modeli tudi Kamiq prinaša pametne rešitve, imenovane Simply Clever, med katere sodijo integriran lij v pokrovu posode za tekočino za čiščenje stekel, strgalo za led pod pokrovom lopute za gorivo z lestvico za kontrolno merjenje globine profila pnevmatik in predal z dežnikom v voznikovih vratih.

Poleg tega so prvič v tem razredu na voljo zaščite za robove vrat s samodejnim pomikom navzven, tu sta še električni pokrov prtljažnika s funkcijo tap-to-close in pomična vlečna kljuka z električnim zaklepom.

Škoda Kamiq
Škoda Kamiq Avtor: Škoda

ŠKODA trgovci Porsche Inter Auto v Sloveniji

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Škoda Kamiq - oprema Style
Škoda Kamiq - oprema Style Avtor: Škoda
Škoda Kamiq - oprema Style
Škoda Kamiq - oprema Style Avtor: Škoda
Skoda Kamiq oprema Syle, Active, Ambition
Skoda Kamiq oprema Syle, Active, Ambition Avtor: Škoda
Škoda Kamiq oprema - notranjost
Škoda Kamiq oprema - notranjost Avtor: Škoda

Škoda Kamiq Monte Carlo za najbolj zahtevne

Modelom Monte Carlo se je pridružil tudi Kamiq. V notranjosti ima Monte Carlo različica po višini nastavljive športne sedeže in rdečo ambientalno osvetlitev. Multifunkcijski športni volan, menjalnik in ročna zavora imajo rdeče dekorativne šive. Obrobe zračnikov so kromirane. 

Škoda Kamiq - preverite ponudbo!

Nova vozila
Nova vozilaod 16.722,00 €
Na zalogi5
Rabljena vozila
Rabljena vozilaod 20.500,00 €
Na zalogi3
Službena vozila
Službena vozilaod 20.500,00 €
Na zalogi3
Škoda Kamiq Monte Carlo 2020
Škoda Kamiq Monte Carlo 2020 Avtor: Škoda
Škoda Kamiq Monte Carlo notranjost
Škoda Kamiq Monte Carlo notranjost Avtor: Škoda

Znamka ŠKODA in svetovalci v poslovalnicah Porsche Inter Auto so navdušili že veliko strank! Prepričani smo, da bo novi model Škoda Kamiq prepričal tudi vas!

Število ocen: 397
5
         
6. december 2019
Nina Z. , stranka Porsche Maribor
Škoda Rapid Easy SB 1.0 TSI
         
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5. november 2019
Mediha C. , stranka Porsche Koper
Škoda Octavia Ambition 1.6 TDI
         
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
30. junij 2019
Ivan M. , stranka Porsche Maribor
Škoda Fabia Combi Easy 1.2 TSI
         
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
28. junij 2019
Goran K. , stranka Porsche Maribor
Škoda Novi Kodiaq Ambition 1.5 TSI ACT
         
Poglobljen osebni odnos prodajalca, ki je znal prisluhniti mojim željam in bil pripravljen za pomoč. Tako v poslovalnici, kot tudi kasneje, ko sva se za določene spremembe lahko dogovorila po telefonu. To je odločilno vplivalo na mojo odločitev za nakup in na nekaj priporočil prijsteljem.
26. junij 2019
Dušan C. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Fabia Luka Jr. 1.4/55 kW/75 KM/5-stopenj
         
z vsem zelo, zelo zadovoljen.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Novi VW Tiguan 2021 – že v naših salonih!

VW Tiguan cena VW Tiguan TSI, ...

Novi VW Caddy California 2021 - pripravljen na vse!

VW Caddy California cena Caddy ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.