Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Električni Volkswagen ID.3 z novimi paketi opreme!

VW ID.3: električni avtomobil sedaj tudi v Golfovem razredu. Vabljeni na testno vožnjo!

Električni Volkswagen ID.3 z novimi paketi opreme!

Izkoristite akcijo VW ID.3!

Naj vas prepriča električna prihodnost.

Z električnim ID.3 je prihodnost že tukaj

Novi Volkswagen ID.3 2022 že navdušuje vse, ki jih zanimajo električni avtomobili. Z modelom ID.3 se v svetu električne mobilnosti začenja nova, dinamična doba. To je avtomobil, ki bo naelektril vaš vsakdanjik z dinamičnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi. (1)

Prednosti VW ID.3:

  • baterija 45 kWh, 58 kWh ali 77 kWh
  • garancija baterije: 8 let ali 160.000 km
  • hitro polnjenje do 100 kW – za 290 km možno napolniti v 30 min (WLTP)


Preverite tudi:

VW ID.3 - preverite akcijsko ponudbo
VW ID.3 - preverite akcijsko ponudbo Avtor: Volkswagen

VW ID.3 - popolnoma novi paketi opreme

Vprašanje ni, ali je VW ID.3 pravi za vas, temveč kateri ID.3 je pravi za vas. Izbirate lahko med paketi opreme Pure, Pro ali Pro S. Že prva različica Pure zagotavlja izjemno izrazito prilagodljivo mobilnost po meri uporabnika in je primerna za vse. Vsem je skupno, da sta opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni – s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili.

Pure, Pro ali Pro S:

  • Pure (45 kWh, 349 km dosega)
  • Pro  (58 kWh, 426 km dosega)
  • Pro S (77 kWh, 552 km dosega)

Volkswagen ID.3 Pro ali Pro S?

Najbolj bogat paket opreme je Pro S z baterijo kapacitete 77 kWh, ki zagotavlja do 549 kilometrov dosega po WLTP standardu. Vsi modeli so opremljeni s tehnologijo hitrega polnjenja, ki omogoča, da baterijo napolnite v izjemno kratkem času. Naj bodo torej vaši načrti takšni ali drugačni - s pravo izvedbo modela ID.3 jih boste zlahka uresničili. Za vas smo predstavili pregled paketov opreme in informacije o obsegu posameznih paketov.

VW ID.3 - pogosta vprašanja

VW ID.3 - koliko znaša doseg?

Pri modelu VW ID.3 so na voljo tri izvedenke, Pure (45 kWh, 349 km dosega), Pro  (58 kWh, 426 km dosega), Pro S (77 kWh, 552 km dosega).

VW ID.3 velikost baterije

Pri modelu VW ID.3 so na voljo trije paketi opreme in baterije: Pure s 45 kWh, Pro s 58 kWh in Pro S s 77kWh. 

VW ID.3 in VW ID.4

Znamka Volkswagen po modelu VW ID.3 nadaljuje s predstavitvijo najrazličnejših električnih vozil podznamke z imenom ID. Medtem, ko je ID.3 namenjen bolj krajšim mestnim vožnjam, je povsem novi športni terenec VW ID.4 namenjen za tudi nekoliko bolj zahtevne poti.

VW ID.3 - električna prihodnost
VW ID.3 - električna prihodnost Avtor: Jan Gregorin
VW ID.3 - sprednji del
VW ID.3 - sprednji del Avtor: Jan Gregorin

Pokličite nas in naročite novi električni ID.3!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, opombe dosega (WLTP), splošni pogoji

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2022 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 31.12.2022.