Volkswagen rabljeni avtomobili: Kateri je pravi do 200 evrov na mesec s financiranjem?

Volkswagen rabljeni avtomobili: Kateri je pravi do 200 evrov na mesec s financiranjem?

Za vas smo poiskali najboljšo ponudbo!

Avtor: Porsche Inter Auto

Volkswagen rabljeni avtomobili z ugodnim financiranjem

Volkswagen rabljeni avtomobili: Pri družbi Porsche Inter Auto imamo poleg novih vozil v svoji ponudbi tudi več kot tisoč rabljenih in malo rabljenih vozil različnih znamk. Še posebej bogata je ponudba različnih vozil znamke Volkswagen, za katera je treba odšteti manj kot 200 evrov na mesec! V tem članku smo opisali, katere Volkswagen rabljene avtomobile lahko dobite za tak mesečni znesek v primeru financiranja. 

 

Kako do ugodnega financiranja in kar 500 EUR bonusa?

V primeru, da potrebujete ugodno financiranje, ne smete zamuditi aktualne akcije financiranja*, ki velja le do 30.9.2019! Ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in **zavarovanja hkrati, prejmite kar 500 EUR bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. 

Za vse dodatne informacije preberite naš članek 500 EUR bonusa oziroma se obrnite na naše prodajne svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

500 EUR bonusa
500 EUR bonusa Avtor: Porsche Inter Auto

Bogata zaloga vrhunskih rabljenih vozil Volkswagen!

Preverite zalogo vozil iz naših 5 poslovalnic.

 

Kateri avto za 200 evrov je najbolj primeren zame?

Volkswagen rabljeni avtomobili: V svojih poslovalnicah za rabljena vozila Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska Cesta približno 200 rabljenih in malo rabljenih vozil Volkswagen, ki so na voljo še pod posebej ugodnimi pogoji financiranja, saj mesečni obrok zanje znaša manj kot 200 evrov.

Vsa vozila so temeljito pregledali usposobljeni strokovnjaki, imajo preverljivo zgodovino in v večini primerov tudi možnost garancije ali jamstva, zato je nakup rabljenega vozila Volkswagen pri Porsche Inter Auto varen in enostaven nakup.

Volkswagen Golf rabljen - popolnoma vsestranski

Med najbolj priljubljenimi rabljenimi vozili Volkswagen je nedvomno rabljeni Volkswagen Golf, ki je na voljo tako z učinkovitim bencinskim TSI kot varčnim dizelskim motorjem, kot rabljeni Volkswagen Golf TDI. VW Golf je zaradi svoje zanesljivosti, odlične tehnike in z njo povezanih voznih lastnosti odlična izbira, poleg tega prepriča z bogato opremo in prostorno notranjostjo. To še posebej poudarja karavanska izvedba oziroma rabljeni Volkswagen Golf Variant, ne glede na karoserijsko različico pa je poleg ročnega na voljo s samodejnim menjalnikom, kot rabljeni VW Golf DSG.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Golf rabljen do 200 € na mesec

 

Volkswagen rabljeni avtomobili
Volkswagen rabljeni avtomobili Avtor: Porsche Inter Auto

 

Volkswagen Polo rabljen - manjši brat

Zelo dobra izbira je tudi manjši Golfov brat oziroma rabljeni Volkswagen Polo, na katerega prisega širok krog voznikov. Prepriča predvsem s privlačnim videzom, kakovostno tehniko in dobro lego na cesti ter prostorno notranjostjo. Rabljeni Volkswagen Polo TSI ali rabljeni VW Polo TDI? Izbira je v vsakem primeru preizkušeno dobra, kar dokazujejo številni zadovoljni kupci. Rabljeni VW Polo je na voljo v številnih kombinacijah z različnimi paketi opreme, za povrh pa še Volkswagen Polo DSG s samodejnim menjalnikom ali kot športni Volkswagen Polo GTI.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Polo rabljen do 200 € na mesec

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo Avtor: Porsche Inter Auto

Volkswagen Passat rabljen - udobje in prestiž

Za manj kot 200 evrov na mesec lahko izberete tudi rabljeni VW Passat, ki je med kupci vozil tega razreda med najbolj priljubljenimi in zanesljivimi izbirami. Njegovi aduti so prostorna notranjost, kakovostna izdelava in dobra ergonomija za volanom. Rabljeni Volkswagen Passat TDI je na voljo tudi kot rabljeni VW Passat TDI DSG s samodejnim menjalnikom. Če želite vse omenjene lastnosti združiti s kančkom prestiža, je prava izbira rabljeni Passat CC, ki združuje udobje in prostornost limuzine z eleganco in postavljaštvom kupeja.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Passat rabljen do 200 € na mesec

Volkswagen Touran rabljen - kompaktni enoprostorec

Takšne in drugačne družinske potrebe več kot uspešno zadovolji rabljeni Volkswagen Touran, ki kot kompaktni enoprostorec navdušuje z resnično prostorno kabino in prtljažnikom, primerljivima s številko večjimi avtomobili. VW Touran je na voljo z učinkovitimi bencinskimi motorji TSI in varčnimi ter zmogljivimi dizelskimi stroji, ki so na voljo bodisi z ročnim bodisi samodejnim menjalnikom, kot rabljeni Volkswagen Touran DSG.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Touran rabljen do 200 € na mesec

Rabljeni Volkswagen Sharan - namenjen družinam

Še več prostora nudi rabljeni Volkswagen Sharan, ki se lahko pohvali z resnično uporabnimi sedmimi sedeži v treh vrstah. Rabljeni VW Sharan je na voljo z različnimi stopnjami bogate opreme in zanesljivimi ter živahnimi bencinskimi motorji TSI in varčnimi ter učinkovitimi dizelskimi stroji TDI.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Sharan rabljen do 200 € na mesec

Odkup vozil s takojšnjim plačilom!

Preverite zalogo vozil iz naših 5 poslovalnic.

Volkswagen Caddy rabljen - prostorski čudež

Možnost je tudi rabljeni VW Caddy, ki je poleg potniške izvedbe z resnično prostorno notranjostjo na voljo tudi kot rabljeni dostavnik Caddy z izjemnimi tovornimi zmogljivostmi, vsestransko uporabnostjo in gospodarnimi dizelskimi motorji Volkswagen Caddy TDI.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Caddy rabljen do 200 € na mesec

Volkswagen Tiguan rabljen - pravi športni terenec

Ljubitelji športnih terencev boste na svoj račun prišli z rabljenim vozilom Volkswagen Tiguan, ki je ena najboljših in najbolj zanesljivih izbir med rabljenimi vozili. Tako bencinski VW Tiguan TSI kot dizelski Volkswagen Tiguan TDI se lahko pohvalita z odlično tehniko in voznimi lastnostmi, prostorno notranjostjo, zanesljivostjo in kakovostno izdelavo, v kombinaciji z večino motorjev pa je na voljo tudi s samodejnim menjalnikom kot rabljeni Volkswagen Tiguan DSG in s štirikolesnim pogonom kot rabljeni VW Tiguan 4Motion.

Preverite celotno ponudbo: Volkswagen Tiguan rabljen do 200 € na mesec

Pogoji akcije 500 EUR bonusa

*Bonus v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500 EUR z DDV velja v primeru hkratnega financiranja/najema vozila preko družbe Porsche Leasing SLO d.o.o. in sklenitvijo  AO+AK zavarovanja pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o, pod pogoji akcije RVBON18. **obvezna sklenitev zavarovanja AO + AK preko družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o., pri kateri so na voljo ugodni pogoji zavarovalnic: Porsche Zavarovanje do -33% popust, Zavarovalnica Triglav do -35% fiksni popust in individualni popust, Zavarovalnia Sava do -50% popust in Adriatic Slovenica individualni popust. Akcija ne velja za dostavo, testna vozila, rent-a car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke. Pogoji akcije RVBON19.

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Podobni članki

EKSKLUZIVNO: Volkswagen T-Roc Cabriolet 2019

Volkswagen T-Roc Cabriolet - kabriolet 2019/2020 Volkswagen T-Roc Cabriolet - kabriolet: Že nekaj časa se je govorilo, da prihaja novi model znamke Volkswagen in danes smo ga le ...

Novi Volkswagen Passat (2019) že od 30.417 €

Začetek predprodaje: Novi Volkswagen Passat in Passat Variant (2019) Prenovljeni Passat skladno nadaljuje z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami znamke, a hkrati ne pozablja ...

Akcija letne pnevmatike 2019 - shop.porscheinterauto.net!

Letne gume 2019 v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net, letne pnevmatike akcija   V spletni trgovini shop.porscheinterauto.net vam je vedno na voljo pestra izbira letnih ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.