INFO telefon 01 5825 400 za PRODAJO VOZIL in SERVIS (pon-pet: 8h-17h). Preverite super ponudbo za ZIMSKE GUME in ZIMSKE KOMPLETE KOLES

VW ID.4 2021 - nova akcija z bonusom do -3.000 €!*

VW ID.4 2021 - nova akcija z bonusom do -3.000 €!*

Izkoristite izjemno priložnost za nakup novega električnega VW ID.4 po posebnih cenah. Akcija velja do 31.12.2021! Najnovejše novosti iz avtosalona IAA Mobility 2021.

Avtor: Jan Gregorin

Izkoristite izjemno priložnost!

Doživite električno prihodnost z novim ID.4!

VW ID.4 - na vas čaka le še nekaj vozil!

Znamka Volkswagen po novemu VW ID.3 hitro nadaljuje. Električni športni terenec VW ID.4 je že v Sloveniji, ta trenutek vam je na voljo v posebni akciji v kateri lahko veliko privarčujete. Ob nakupu vozila do 31.12.2021 prejmete bon za fin. in zav. vozila v višini 3.000 €, bon za nakup polnilne postaje v višini 1.000 € ter bon za financiranje sončne elektrarne v višini do 1.000 €*. Poleg omenjenih ugodnosti, izkoristite subvencijo Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €.

VW ID.4 - pomembne informacije:

Izkoristite izjemno priložnost!

Doživite električno prihodnost z novim ID.4!

Do 3.000 € bon

Za financiranje in zavarovanje

Ob nakupu vozila ID.3 ali ID.4 boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini do 3.000 €.

Preverite zalogo:

1.000 € bon

Za nakup polnilnice

Ob nakupu prejmete bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje do 1.000 €. Zagotovite si brezskrbno in udobno polnjenje vašega električnega vozila in izberite polnilno postajo Volkswagen ID. Charger ali polnilno postajo MOON.

1.000 € bon

Za nakup sončne elektrarne

Prejmete bon za financiranje nakupa in izgradnje sončne elektrarne MOON do 1.000 €. Zagotovite si lastno proizvodnjo zelene električne energije s sončno elektrarno MOON in tako postanite skoraj popolnoma neodvisni od omrežja. Vašo sončno elektrarno zgradimo po načelu »na ključ«.

VW ID.4 2021 akcija
VW ID.4 2021 akcija Avtor: Volkswagen

VW ID.4 paketi opreme

Že so vam na voljo spodnji paketi opreme. ID.4 z najzmogljivejšim motorjem za pospešek od 0 do 100 km/h potrebuje 8,5 sekunde, pri vseh izvedbah pa je najvišja hitrost elektronsko omejena na 160 km/h. V tem letu sledi še vrhunski športni model s štirikolesnim pogonom imenovan ID.4 GTX.

Subvencija za električna vozila v letu 2021 (fizične osebe):

 • trenutno znaša do 4.500 €
 • javni poziv 84SUB-EVOB20
   

VW ID.4 različice, ki jih je že mogoče naročiti:

 • ID.4 Pure Performance 52 kWh/125 kW
 • ID.4 Pro Performance 77 kWh/150 kW
 • ID.4 GTX 77 kWh/220 kW
   

Dve velikosti baterije:

 • ID.4 52 kWh doseg do 345 km (WLTP)
 • ID.4 77 kWh doseg do 522 km (WLTP)
 • ID.4 GTX 77 kWh doseg do 480 km (WLTP)
   

Trije različni motorji:

 • 125 kW ali 170 KM
 • 150 kW ali 204 KM
 • 220 kW ali 299 KM

Doživite nov občutek

Prijavite se na testno vožnjo.

VW ID.4 TEST - kaj pravijo novinaji?

TEST ŽURNAL24.SI: Volkswagen k nam pripeljal prvi električni SUV

''ID.4 bo na daleč prepoznaven tudi ponoči, za kar skrbijo LED luči IQ. Spredaj sta žarometa povezana s svetlobno letvijo. Še pomembnejše pa je, da delujeta z vklopljenimi dolgimi lučmi, ne da bi zaslepila druge udeležence v prometu. Motiv zadnjih 3D luči sledi sprednjim.'', Gregor Prebil. Vir: zurnal24.si

TEST AVTO-FOKUS.SI: Avanturistični ID že na slovenskih cestah

"Križanec ID.4 je nadaljevanje Volkswagnove zgodbe električnega prebujenja in je pod kožo v marsičem enak ID.3, navzven pa precej drugačen. Prva razlika je večja oddaljenost od tal (21 centimetrov), pa tudi v vseh pogledih večje zunanje dimenzije.", Avto Fokus. Vir: avto-fokus.si

TEST SIOL.SI: Alternativa tiguanu? To je Volkswagen pripeljal v Slovenijo.

"Volkswagen je v Sloveniji dobil še drugega električnega aduta. Novi ID.4 je trendovski športni terenec, od jeseni naprej tudi s štirikolesnim pogonom, ki ima lahko ob izbiri večje baterije ob kombinirani vožnji vsaj okrog 300 kilometrov dosega. Prepriča s prostornostjo, okretnostjo", Gregor Pavšič. Vir: siol.si

VW ID.4 2021 - matrični žarometi
VW ID.4 2021 - matrični žarometi Avtor: Volkswagen

Volkswagen ID.4 - prvi električni športni terenec znamke

"Volkswagen ID.4 je čustven in vsestranski avtomobil, ki navdušuje številne kupce z učinkovitim električnim pogonom, prostorno notranjostjo, sodobnimi asistenčnimi sistemi in zmogljivim dizajnom," pravi Ralf Brandstätter, izvršni direktor znamke Volkswagen. ''Kot prvi svetovni električni avtomobill, bo ta model predstavljal našo modularno platformo z električnim pogonom, ki je bila razvita z namenom električne mobilnosti po vsem svetu. Znamka Volkswagen tako znova dokazuje svojo vodilno vlogo na področju inovacij, tehnologije in kakovosti na svetovnem trgu."

Športni terenci so zelo priljubljeni povsod po svetu. Ponujajo odlično raven vidljivosti, varnosti in udobja. Volkswagen z modelom ID.4 prvič ponuja popolnoma električni SUV. Le-ta ponuja prostor, prilagodljivost in vse ostale prednosti, ki jih kupci cenijo pri športnih terencih. Preverite tudi: hišne električne postaje

Volkswagen ID.4 – doseg in kapaciteta baterije

Volkswagen ID.4 je vsestranski športni terenec, ki se odlično znajde na vseh poteh, ki v skladu z najnovejšim standardom WLTP zagotavlja doseg do 522 kilometrov.

Kmalu bo na voljo več različnih baterijskih sklopov, ki se bodo razlikovali glede na kapaciteto baterije in seveda po dosegu. Baterija je vgrajena v podvozje, kar zagotavlja nizko težišče. Ta trenutek najmočnejši električni motor, nameščen na zadnji osi, proizvede 220 kW in 299 KM. Zahvaljujoč zadnjemu pogonu in 21 centimetrov oddaljenosti od tal, se električni športni terenec ID.4 odlično obnese tudi na brezpotjih. (1)

VW ID.4 – doseg, tehnični podatki in kapaciteta baterije

  Kapaciteta baterije Doseg (WLTP) Moč motorja Hitro polnjenje z enosmernim tokom (DC) Polnjenje z izmeničnim/dvosmernim tokom (AC)
ID.4 Pure Performance 52 kWh do 345 km 125 kW 100 kW 7,2 kW
ID.4 Pro Performance 77 kWh do 522 km 150 kW 100 kW 11 kW
ID.4 GTX 77 kWh do 480 km 220 kW 100 kW 11 kW

Z elektriko zmorete vse!

Zjutraj se najprej odpeljete v pisarno, pred tem še v fitnes in popoldan po službi kar takoj naprej na izlet ob koncu tedna, pri čemer je vsa prtljaga lepo zložena v prtljažniku. Z ID.4 so tovrstni načrti zlahka uresničljivi.

Napredna zunanjost

Njegova dinamična in samozavestna zunanjost zagotavlja odlično aerodinamiko. Kupcem bodo na voljo tudi izpopolnjeni IQ.LIGHT matrični žarometi povsem nove tehnologije, zadaj pa bodo na voljo 3D LED luči, ki zagotavljajo izredno enakomerno rdečo svetlobo.

ID.4 in ID.3 - električna modela Volkswagen

Za Volkswagen pomenita ID.4 in ID.3 pomembna mejnika, s katerima bo znamka do leta 2050 dosegla povsem nevtralno bilanco CO2 – skladno z določili pariškega sporazuma o podnebnih spremembah in v okviru strategije Transform 2025+. Že do leta 2025 naj bi se izpusti CO2 na ravni vseh Volkswagnovih vozil zmanjšali za tretjino. Volkswagen trenutno vlaga milijardo evrov v elektrifikacijo svoje modelske ponudbe in hibridizacijo čim večjega števila vozil - polnjenje električnega avta doma. Tudi hibridi vseh vrst v običajnih modelih, kot je recimo Golf, bodo pomagali pri zmanjšanju teh emisij. (2)

VW ID.4 - izpopolnjena tehnologija v notranjosti

Volkswagen ID.4 z dolžino 4,58 metra uporablja najnovejšo platformo MEB, ki je namenjena za električna vozila. Notranjost je za potnike izjemno prostorna, tudi za potnike na zadnjih sedežih. Možna oblazinjenja in barve ter materiali so sodobni in visoke kakovosti, hkrati pa so domači. Prtljažnik ima prostornino od 543 do 1.575 litrov v primeru podrtih zadnjih sedežev. 

Notranjost je povsem digitalna, temelji namreč na dveh zaslonih in ''Hello ID''. tehnologiji naravnega glasovnega nadzora. Nova ID.Light tehnologija predstavlja ozek svetlobni trak pod vetrobranskim steklom in tako interaktivno podpira voznike. Navigacijski sistem Discover Pro ponuja spletne storitve We Connect Start. Varnostni asistenčni sistemi za pomoč, imenovani IQ.Drive, omogočajo vožnjo še bolj sproščeno in kar je najbolj pomembno - predvsem bolj varno.

IQ.LIGHT žarometi in 3D zadnje luči

Z novo zasnovanimi sprednjimi žarometi in zadnjimi lučmi novi električni ID.4 predstavlja popolnoma novo tehnologijo svetil. Poleg tega so v ohišjih zunanjih ogledal skriti projektorji z logotipi, ki projicirajo prepoznaven ID. motiv na tla ob odpiranju vrat.

Pri novem ID.4 bodo namreč na voljo tudi luči IQ.LIGHT z LED matričnimi žarometi. Le-ti žarometi so sestavljeni iz enajstih posameznih LED diod, ki jih je mogoče posamezno izklopiti in tudi zatemniti. Zagotavljajo inteligentno nadzorovan svetlobni snop, brez slepitve drugih udeležencev v prometu. Izbirni sprednji IQ.LIGHT so LED matrični žarometi z dnevnimi žarometi, ki lahko pozdravijo voznika pred začetkom vožnje.

Pri modelu ID.4 znamka Volkswagen prvič uporablja 3D LED zadnje luči. Le-te zagotavljajo svetlobo v nenavadno bogati rdeči barvi, zavorne luči pa zasvetijo v obliki "X". 3D zadnje luči vključujejo tudi dinamičen smernik - premika se od znotraj proti zunanjosti in s tem jasno pove, v katero smer vozi vozilo. Seveda tudi zadnje LED luči zagotavljajo izredno nadzorovano svetlobo.

VW ID.4 2021 - električni SUV
VW ID.4 2021 - električni SUV Avtor: Jan Gregorin
VW ID.4 2021 - 3D LED zadnje luči
VW ID.4 2021 - 3D LED zadnje luči Avtor: Volkswagen
VW ID.4 2021 - notranjost
VW ID.4 2021 - notranjost Avtor: Volkswagen

VW ID.4 - multimedijski sistem

VW ID.4 predstavlja najnovejši multimedijski sistem znamke Volkswagen. Navdušeni boste tudi nad napredno ambientalno osvetlitvijo v najrazličnješih barvah in nad ergonomskimi sedeži. Novi ID.4 blesti na področju tehnologije!

VW ID.4 - ID. Light tehnologija

ID. Light je povsem nova tehnologija v vseh novih ID. modelih znamke. ID.Light je v bistvu kot svetlobni trak pod vetrobranskim steklom. Voznike opozarja v številnih situacijah z intuitivnimi svetlobnimi učinki v različnih barvah. 

Volkswagen ID. Charger - domača električna polnilnica za ID.4

Volkswagen ID. Charger: predstavljamo vam tri izjemno napredne domače polnilnice z dovršenimi varnostnimi funkcijami. Vse tri različice ponujajo zmogljivost do 11 kW, kar je skoraj petkrat hitreje kot običajna gospodinjska vtičnica. Volkswagen ID. Charger je odlična kombinacija z novim VW ID.4!

Volkswagen ID. Charger (z močjo 11 kW):

Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - dinamika v vožnji
Novi Volkswagen ID.4 - dinamika v vožnji Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - notranjost
Novi Volkswagen ID.4 - notranjost Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost Avtor: Volkswagen
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost
Novi Volkswagen ID.4 - zunanjost Avtor: Volkswagen

VW ID.4 - pogosta vprašanja

VW ID.4 - je že v prodaji?

VW ID.4 2021 je že v Sloveniji pri Porsche Inter Auto! Vabljeni tudi na testno vožnjo.  

VW ID.4 in VW ID.3 - primerjava

Za Volkswagen pomenita ID.4 in ID.3 pomembna mejnika v svetu električne mobilnosti. ID.3 je bolj namenjen vsakodnevnim vožnjam, ID.4 pa je primeren tudi za bolj terenske podvige. Volkswagen ID.3 spada v kategorijo kombilimuzin, Volkswagen ID.4 pa je srednje velik športni terenec.  

VW ID.4 - doseg

Baterija velikosti 77 kWh omogoča doseg do 522 kilometrov (WLTP). Pri modelu ID.4 GTX je doseg do 480 km (WLTP). Na voljo je tudi 52 kWh baterija z dosegom do 345 km (WLTP). 

VW ID.4 - paketi opreme

VW ID.4 paketi opreme in kapacitete baterije:

 • ID.4 Pure Performance 52 kWh/125 kW
 • ID.4 Pro Performance 77 kWh/150 kW
 • ID.4 GTX 77 kWh/220 kW

VW ID.4 - moč motorja

Ta trenutek najmočnejši električni motor pri ID.4 GTX, nameščen na zadnji osi, proizvede 220 kW in 299 KM. 

O vseh novostih vas bomo obveščali!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Nudimo vam izkušnjo vrhunske mobilnosti!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

Pogoji nakupa, opombe glede dosega (WLTP), splošni pogoji

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2021 (več na  www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

***BONUS v obliki znižanja skupnega zneska kredita za financiranje nakupa sončne elektrarne do 1.000,00 EUR z DDV (odvisno od moči sončne elektrarne), do katerega je kreditojemalec upravičen v primeru sklenitve kreditne pogodbe za financiranje nakupa sončne elektrarne MOON in sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila, ki mora biti sklenjena najkasneje do sklenitve kreditne pogodbe (več na www.porscheleasing.si)

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 31.12.2021.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

VW Passat in Passat Variant - najvišja raven udobja

VW Passat cena VW Passat zaloga VW Passat motorji ...

Novi VW Tiguan 2021 – še bolj dinamičen SUV

VW Tiguan cena VW Tiguan TSI, ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.