Škoda Slovenija: vse novosti v letu 2020!

Škoda Slovenija: vse novosti v letu 2020!

Škoda Scala, Kamiq in Octavia - novi avtomobili

Avtor: Jan Gregorin

Škoda Slovenija: za vas smo na enem mestu zbrali vse novosti!

Najnovejši modeli znamke Škoda!

Škoda Slovenija: leto 2019 je bilo za znamko Škoda izjemno pestro, saj so predstavili tri izjemno pomembne modele. Spomladi 2019 je bila predstavljena nova Škoda Scala, konec poletja je bil predstavljen novi športni terenec Škoda Kamiq, pred nekaj dnevi pa je bila predstavljena tudi popolnoma nova generacija modela Škoda Octavia 2020. 

Škoda novosti v letu 2019 in 2020

Novosti, ki so že v prodajnem salonu Novosti, ki prihajajo v letu 2020
Nova Škoda Scala Nova Škoda Octavia
Novi Škoda Kamiq Novi električni športni terenec
Nova Škoda Octavia 2020
Nova Škoda Octavia 2020 Avtor: Škoda

 

Nova Škoda Octavia 2020 - pogumna revolucija

Prednaročila v Sloveniji možna že v začetku leta 2020!

Nova Škoda Octavia 2020 je s svojo predstavitvijo navdušila mnoge. Ta model je v prodaji že več kot 60 let in je vsekakor najbolj pomemben model znamke Škoda. V popolnoma novi, sedaj že četrti generaciji je precej bolj praktična, bolj dinamična, bolj varčna z gorivom in predvsem bolj udobna in prostorna. 

Takoj opazimo prepoznavno obliko modela, tako v petvratni limuzinski obliki kot v karavanski Škoda Combi izvedenki. Močno je poudarjen elegantni dizajn, z žarometi serijsko v tehnologiji LED (proti doplačilu so na voljo matrični žarometi). Zadnje luči so prav tako v tehnologiji LED z dinamičnimi smerniki. (1)

Prednaročila v Sloveniji možna že v začetku leta 2020! Prva vozila modela Škoda Octavia 2020 bodo pri nas aprila 2020!

Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost
Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost Avtor: Škoda

Nova Octavia stavi na tehnologijo, udobje in prostornost!

Pri novi Škoda Octavii največ stavijo na samo udobje in prostornost, ki je bila že sedaj v tem razredu popolnoma v samem vrhu. Naj vas razveselimo, da je v novi generaciji za samo prostornost še nekoliko bolj poskrbljeno! Več je prostora za potnike, predvsem za kolena na zadnji klopi, prtljažnik je večji in sedaj meri 600 litrov (Škoda Octavia Combi: 640 litrov). Najdemo tudi ergonomske sedeže z masažno funkcijo in celo zračenjem. Vsekakor prevladuje digitalno okolje, nov volanski obroč, izpopolnjen multimedijski sistem z velikim zaslonom multimedijskega zaslona (od 8,25 do 10 palcev). Na voljo je tudi head-up projekcijski zaslon, ki vozniku postreže z vsemi pomembnimi informacijami. (2)

 

PRIMERJAVA: nova Škoda Octavia, novi Škoda Kamiq, nova Škoda Scala

Dimenzije/mere/tehnični podatki Nova Škoda Octavia Novi Škoda Kamiq Nova Škoda Scala
Dolžina 4689 mm 4241 mm 4362 mm
Višina 1465 mm 1531 mm 1793 mm
Širina 1829 mm 1793 mm 1471 mm
Prtljažnik 600 l (Škoda Octavia Combi: 640 l) 400 l 647 l

Škoda Octavia cena - o vseh novostih vas bomo obveščali sproti!

Škoda Octavia cena še ni znana! Spremljajte nas še naprej za več informacij in novosti. Prednaročila nove generacije bodo možna že v začetku naslednjega leta. Prva vozila bodo pri nas v mesecu aprilu!

Imate vprašanja o novi Škoda Octavii? Pokličite nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Novi Škoda Kamiq
Novi Škoda Kamiq Avtor: Andraž Lazič

Novi Škoda Kamiq športni terenec - že na voljo v naših poslovalnicah!

Izjemno pomemben model znamke Škoda, ki je bil predstavljen letos, je bil tudi popolnoma novi Škoda Kamiq! Praktični in kompaktni športni terenec, ki bo zadovoljil potrebe marsikaterega posameznika. Novi Škoda Kamiq  že imamo v naših salonih (Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Maribor). Trendovski mestni terenec, ki vas bo prepričal in navdušil! Škoda Kamiq 2020 je razvit na osnovi najnovejše platforme MQB-A0, tako kot tudi Škoda Scala

Škoda Kamiq 2020 je najmanjši športni terenec SUV v ponudbi znamke Škoda - od tod ga nekateri poimenujejo kar "mestni športni terenec - SUV."

Škoda Kamiq
Škoda Kamiq Avtor: Andraž Lazič

Usmerjen v aktivne, življensko naravnane kupce

Škoda Kamiq je usmerjen v aktivne, življenjsko naravnane kupce. Novi Škoda Kamiq združuje prednosti vseh avtomobilov s povečanim odmikom od tal (za 39 milimetrov več od modela Škoda Scala) in tako potnikom nudi dvignjen položaj sedeža s kompaktno okretnostjo avtomobila.

Imate vprašanja o novem Škoda Kamiq? Pokličite nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Nova Škoda Scala
Nova Škoda Scala Avtor: Andraž Lazič

Nova Škoda Scala - praktičen avtomobil z vso najnovejšo tehnologijo

Kot vsi modeli znamke Škoda, se lahko tudi nova Škoda Scala pohvali z dejstvom, da gre za praktičen avtomobil z vso najnovejšo tehnologijo po dostopni ceni. Škoda ima tako v svoji ponudbi sedaj prepričljivo kombilimuzino, ki bo v segmentu manjših srednjih avtomobilov predstavljala težko konkurenco. Škoda Scala je prvi model znamke Škoda, ki temelji na Volkswagen platformi MQB-A0, kar pomeni, da bo nova Škoda Scala prepričala tudi z visoko mero udobja in tehnologije.

Zunanjost popolnoma novega modela Škoda Scala 2020 zvesto sledi ostalim modelom znamke, svoje pa dodajo tudi sprednji žarometi in zadnje luči v celoti tehnologije LED, dinamični zadnji smerniki, stilsko oblikovani odbijači in razni dodatki na karoseriji ter tudi aluminijasta platišča velikosti do 18 palcev.

Ker je Škoda Scala najnovejši član družine, je jasno, da ponuja najsodobnejši multimedijski sistem med trojico. Osrednji zaslon na vrhu armaturne plošče meri do 23,4 centimetra (9,2 palca), osnova pa je 6,5-palčni (16,5-centimetrski) barvni zaslon na dotik.

 

Nova Škoda Scala
Nova Škoda Scala Avtor: Andraž Lazič

Imate vprašanja o novi Škoda Scala? Pokličite nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Velika izbira Škodinih modelov - kateri je pravi zame?

Verjamemo, da je ob podanih informacijah izbira pravega modela znamke Škoda za marsikoga še nekoliko težja kot prej, zato toplo priporočamo, da za strokovno svetovanje obiščete eno izmed naših petih podružnic v Ljubljani, Kopru in Mariboru (Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Maribor). Tam boste iz prve roke izvedeli vse o modelih znamke Škoda, poleg novih boste lahko izbirali tudi iz bogate ponudbe rabljenih vozil z jamstvom in garancijo.

Vozniki vozil Škoda so zelo zadovoljni! Prepričajte se tudi vi.

Število ocen: 137
5
         
5. november 2019
Mediha C. , stranka Porsche Koper
Škoda Octavia Ambition 1.6 TDI
         
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
22. junij 2019
Barbara P. , stranka Porsche Maribor
Škoda Octavia Combi Ambition 1.6 TDI
         
Odlicno opravljeno popravilo prask na vozilu.
12. junij 2019
Janez P. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Octavia Combi Ambition 2.0 TDI
         
Vse je bilo OK. Hitro izveden servis.
20. maj 2019
Sebastjan Š. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Octavia Combi Ambition 1.6 TDI
         
Spoštovani! Vso od nakupa do danes nisem imel nikoli nobenih težav. Želim si, da bo tako tudi v prihodnje.
12. maj 2019
Franc B. , stranka Porsche Maribor
Škoda Octavia Combi RS 2.0 TDI CR DPF
         
z vašim servisom sem bil zelo zadovoljen in ga ocenjujem z 5.

Podobni članki

Menjava olja - Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche

Menjava olja - Kaj se zgodi, če menjave ne opravljamo redno? Menjava olja: motorno olje je življenjska tekočina vsakega motorja in je del, ki se obrablja. Premalo olja, prestaro olja ...

Financiranje Škoda 1 % - nova Škoda Octavia Combi 2020

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - odpeljite jo za 1 % cene! Škoda financiranje 1% vam omogoča nakup vozila ŠKODA za 1% njegove maloprodajne cene na mesec - velja tudi pri novem modelu Škoda ...

Nova ŠKODA OCTAVIA 2020 - novi paketi opreme Active, Ambition, Style

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - kateri paket je primeren zame? Active, Ambition, Style Z veseljem vam sporočamo, da smo pri Porsche Inter Auto že začeli s sprejemanjem naročil za ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-16.ure

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.