Akcija letne pnevmatike 2019 - shop.porscheinterauto.net!

Akcija letne pnevmatike 2019 - shop.porscheinterauto.net!

Poskrbite za svojo varnost in na vaš avtomobil namestite vrhunske letne pnevmatike

Letne gume 2019 v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net, letne pnevmatike akcija
 

V spletni trgovini shop.porscheinterauto.net vam je vedno na voljo pestra izbira letnih gum, ki vam zagotavljajo brezskrbno vožnjo v poletnih mesecih. Zelo pomembno je, da je izbira novih letnih pnevmatik podprta s pravimi informacijami in znanjem. Pri Porsche Inter Auto gre za iskren odnos, saj vam bomo na podlagi številnih izkušenj prav zagotovo dobro svetovali pri nakupu pnevmatik, ki vam najbolj ustrezajo. Naši izkušeni strokovnjaki pri svetovanju najprej upoštevajo vse pomembne dejavnike, ne samo tip avtomobila, pač pa tudi način vožnje, po kakšnih cestah se avtomobil največ vozi in koliko kilometrov sploh opravi.  Za vas smo pripravili spodnje pnevmatike različnega cenovnega razreda.
 

NE SPREGLEJ: V akciji letne pnevmatike 2019 Continental, Semperit in Barum
 

V ponudbi naše spletne trgovine imamo za vas odlično ponudbo letnih gum po UGODNIH CENAH:

CONTINENTAL 195/65R15 91V ECOCONTACT 6 za le 54,10 € na kos
 

Izjemno dobra letna pnevmatika uravnotežena v vseh voznih razmerah po ugodni ceni.

ecocontact 6

 

CONTINENTAL 205/55R16 91V PREMIUMCONTACT 6 za le 66,69 € na kos


Visokokakovostna letna pnevmatika Continental PremiumContact 6 je namenjena vsem vrstam osebnih vozil.

premiumcontact

CONTINENTAL 225/45R17 91Y FR PREMIUMCONTACT 6 za le 82,09 € na kos


Maksimalen izkoristek goriva po zaslugi izboljšane geometrije komponent in učinkovite porazdelitve silike.

premiumcontactImate dodatna vprašanje ob nakupu?
 

Imate dodatna vprašanja o nakupu vaših pnevmatik? Pokličite nas ali nam pošljite sporočilo in takoj vam bomo odgovorili. 

menjava gum

Ob nakupu Continental pnevmatik vključeno dvoletno jamstvo! Letne pnevmatike Continental

Continental dvoletno jamstvo velja v primeru, da kupite več kot le dve pnevmatiki. V primeru poškodbe, preluknjanja, udarca ob oviro ali vandalizma pa vam zahvaljujoč kritju, ki ga zagotavlja 2-letno brezplačno dopolnilno jamstvo Continental to ne bo predstavljalo težave. Dopolnilno jamstvo Continental vam lahko prihrani tudi kakšen glavobol, saj ponuja kritje pri poškodbah zaradi:

  • robnikov,
  • vandalizma ali
  • ostrih predmetov, ki se zapičijo v pnevmatiko.


Zimske gume poleti, letne pnevmatike profil
 

Dejstvo, ki ga morate vedeti: zimske pnevmatike so namenjene izključno zimskim oziroma hladnejšim razmeram. Guma iz katere so izdelane zimske pnevmatike je precej bolj prožna in tudi mehkejša. Slednje zimskim pnevmatikam omogoča, da se zimske gume pri zelo nizkih temperaturah bolj čvrsto oprimejo različnih površin na katerih se znajdemo pozimi, recimo snegu in ledu. Tudi profila je nekoliko več, da nam lahko zimske pnevmtike v zimskih razmerah nudijo čimveč oprijema. Ampak, kdaj je čas za letne gume? Priporočamo, da letne gume na vaš avtomobil namestite takoj, ko se temperatura ozračja dvigne nad 7 stopinj Celzija. Letna pnevmatika je pa namenjena veliko višjim temperaturam. Samo pomislite na izrazito vroč asfalt v letnem času in kaj vse mora pnevmatika zdržati – za večjo varnost v letnem času je letna pnevmatika edini pravi način za udobno in varno vožnjo. Vožnje z zimskimi gumami poleti vsekakor ne priporočamo. Prav tako odsvetujemo stare zimske gume in stare letne gume. Preverite ponudbo letnih pnevmatik pri Shop Porsche Inter Auto. 

VIDEO: AMZS test letnih pnevmatik 2019 - letne pnevmatike test

Zakaj so zimske gume namenjene samo zimskim razmeram?

 

Zimske pnevmatike se pri toplih temperaturah veliko hitreje obrabijo

Zimske pnevmatike so torej odlične za vožnjo v zimskih razmerah – snegu in ledu. Ko pa nastopi toplejše vreme, se bo zimska pnevmatika obrabila veliko hitreje kot letne pnevmatike. Večina zimskih pnevmatik je razvita tako, da pri normalni vožnji zdrži določeno število sezon oziroma kilometrov. V kolikor boste zimske gume uporabljali tudi med letno sezono, se bo življenjska doba pnevmatik precej skrajšala.

Za vas imamo bogato zalogo letnih pnevmatik Continental, Barum in Semperit!
 

Letne gume v akciji

Za več informacij kliknite tukaj.


Zimske pnevmatike ne nudijo dovolj oprijema - z letnimi se boste ustavili hitreje!

Predstavljajte si, da se vozite po cesti in pred sabo nenadoma opazite oviro. V kolikor imate na vozilu nameščene zimske pnevmatike, bo vaše krmiljenje precej bolj oteženo kot bi bilo v primeru nameščenih letnih gum, zato se boste le stežka izognili oviri ali ustavili pravi čas. Torej obstaja veliko večja verjetnost, da bi z zimskimi pnevmatikami zadeli oviro, medtem ko vam izogib v primeru letnih gum ne bi predstavljal tako velikih težav. Še slabše pa bi se zimske pnevmatike odrezale v primeru dežja. Na suhem se boste z letnimi pnevmatikami v primerjavi z zimskimi ustavili približno 13 odstotkov hitreje. Na mokri podlagi pa se ta razlika poveča na kar 26 odstotkov! To vsekakor ni zanemarljiv podatek. Pri tem je pomembna tudi globina profila. Velika večina novih pnevmatik ima 8 milimetrov profila in v primeru rabljene pnevmatike z le 4 milimetri globine profila 

Z menjavo pnevmatik boste prihranili denar

V primeru, da bi se z zimskimi pnevmatikami vozili celo leto, bi se le-te obrabile veliko prej. Z menjavo si tako zagotovite varno vožnjo v vseh razmerah in obenem prihranite dolgoročno.

Vaš avtomobil bo porabil manj goriva

Letne pnevmatike so izdelane po strukturi iz trše zmesi gume, kar pomeni, da motor za njihovo vrtenje porabi manj napora. Zimske pnevmatike so pa ravno nasprotno veliko mehkejše, kar pomeni, da bo vaš avtomobil porabil več goriva, saj imajo več kotalnega upora. Razliko boste kmalu opazili na bencinski črpalki, saj boste morali tankati pogosteje. Seveda v primeru, da delate manjše število kilometrov razlika ne bo tako opazna, ampak vseeno. Zakaj bi za gorivo zapravili več, če ni potrebno?

Vožnja je prijetnejša z ustreznimi pnevmatikami
 

V kolikor svoj avtomobil opremite z letnimi pnevmatikami, boste to tudi čutili. Vaš avtomobil bo v zavojih precej bolj odziven, vi pa boste deležni tega užitka v vožnji. Ne pozabite tudi na to, da bo vožnja precej bolj udobna, počutje v notranjosti vašega avtomobila pa bo neprimerljivo bolj sproščeno, saj so letne pnevmatike v primerjavi z zimskimi precej bolj udobne!

Sedaj, ko smo vam predstavili lastnosti zimske gume, upamo, da boste pravočasno zimske gume zamenjali za letne in poskrbeli za vašo varnost. Pri Porsche Inter imamo za vas vedno na voljo bogato izbiro letnih pnevmatik. 


Za vas imamo bogato izbiro letnih pnevmatik. Pokličite nas za vse dodatne informacije, veselimo se vašega klica!

 

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Podobni članki

Menjava olja - Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche

Menjava olja - Kaj se zgodi, če menjave ne opravljamo redno? Menjava olja: motorno olje je življenjska tekočina vsakega motorja in je del, ki se obrablja. Premalo olja, prestaro olja ...

Volkswagen ID.4 - predstavljen bo že konec leta!

VW ID.4 - takšen bo novi električni kompaktni športni terenec SUV Znamka Volkswagen po modelu VW ID.3 nadaljuje s predstavitivjo najrazličnejših električnih vozil podznamke ...

Financiranje Škoda 1 % - nova Škoda Octavia Combi 2020

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - odpeljite jo za 1 % cene! Škoda financiranje 1% vam omogoča nakup vozila ŠKODA za 1% njegove maloprodajne cene na mesec - velja tudi pri novem modelu Škoda ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.