Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Škoda Kamiq – že pri Porsche Inter Auto!

Škoda Kamiq – že pri Porsche Inter Auto!

 

 

Nobena skrivnost ni, da je Škoda zadnje mesece zavzeto pripravljala nov model športnega terenca z imenom Škoda Kamiq. Model Škoda Kamiq se bo v ponudbi znamke Škoda pridružil največjemu športnemu terencu Škoda Kodiaq, ter srednje velikemu športnemu terencu Škoda Karoq.  To pomeni, da je Škoda v Evropi tako dopolnila svojo ponudbo športnih terencev. Ime Kamiq izvira iz jezika Inuitov, kot že pri modelu Škoda Kodiaq in Škoda Karoq. Prav tako se tudi imeni večjih modelov Škoda Karoq in Škoda Kodiaq začneta s črko K in končata s črko Q. Po besedah direktorja prodaje in marketinga Alaina Faveyja: ''Kamiq pomeni utelešenje tistega, v katerem se počutite udobno v vsaki situaciji. To pa tudi popolnoma ustreza avtomobilu.''

Nova Škoda bo kupce prepričevala z robustnim in modernim zunanjim oblikovanjem, višjo oddaljenostjo od tal in s tem olajšanim vstopom v samo vozilo, najsodobnejšimi asistenčnimi in multimedijskimi sistemi, veliko mero praktičnosti in varnosti ter številnimi Simply Clever rešitvami. Ne manjka niti učinkovitih in sodobnih pogonskih sklopov.

 

 

 

ŠKODA KAMIQ ŽE V PRODAJI - pokličite za rezervacijo modela!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana


 

Škoda Kamiq nadaljuje tradicijo modela Škoda Kodiaq in Škoda Karoq
 

Kamiq je brez dvoma zapeljiv športni terenec SUV s kar nekaterimi značilnimi potezami. Povzema izjemno uspešne oblikovalske poteze SUV športnih terencev modela Kodiaq in Karoq. Takoj opazimo ločena sprednja žarometa ter dinamične smernike tako spredaj kot zadaj. Opazimo tudi izklesane poteze na karoseriji, terenske dodatke na celotni karoseriji in celo difuzor na zadnjem delu.

Na voljo bodo 16, 17 ali 18- palčna aluminijasta platišča dinamičnega videza. Urbani SUV Škoda Kamiq temelji na prečni modularni platformi imenovani MQB A0. Le-to si deli s SEAT Arono in Volkswagen T-Cross modelom in bo na voljo le s pogonom na sprednji kolesni par.  Dimenzije novega modela Škoda Kamiq so naslednje: v dolžino meri 4141 milimetrov, širok je 1793 milimetrov, visok pa 1531 milimetrov. Medosna razdalja meri kar 2651 milimetrov, to pa pomeni, da je v notranjosti potnikom na voljo več prostora. Za prtljago je na voljo 400 litrski prtljažnik, v katerega boste zagotovo naložili vso vašo prtljago. V primeru podrte druge vrste pa vam je na voljo 1395 litrski prtljažnik.

 

 

skoda kamiq

 

skoda kamiq

 

skoda kamiq
 

Škoda Kamiq predstavlja praktične rešitve
 

V notranjosti modela Škoda Kamiq  kraljuje izjemno napreden multimedijski sistem, ki je na voljo v večih dimenzijah. Škoda Kamiq v notranjosti predstavlja tudi digitalne merilnike velikosti 10,25-palcev.  Veliko delov v notranjosti je kakovostno izdelanih. Kar nekaj elementov v notranjosti je zelo podobnih nedavno predstavljenemu modelu Škoda Scala.
 

Veliko praktičnosti v notranjosti
 

Oblikovalci so v notranjosti modela Škoda Kamiq prezračevalne šobe potisnili povsem na konec armaturne plošče ter tako povečali občutek prostornosti potniške kabine. Ambientalna zunanjost je na voljo v treh barvah - beli, rdeči in bakreni. Kupci bodo lahko določili kontrastne šive na sedežnih prevlekah, ki so lahko oblazinjeni v večih možnostih. Ogrevani volanski obroč, ogrevani prednji in zadnji sedeži ter ogrevano vetrobransko steklo so nekatere od možnosti udobja, ki jih ponuja Škoda Kamiq.

skoda kamiq

Bencinski TSI in dizelski TDI motorji
 

V ponudbi modela Škoda Kamiq bo veliko različnih motorjev, a prav vsi bodo učinkoviti, moderni, zmogljivi in prepričljivi. Izbirali boste lahko med bencinskimi TSI motorji in dizelskimi TDI motorji. Na voljo bo tako ročni šest-stopenjski menjalnik in sedem-stopenjski avtomatski dvo-sklopčni DSG menjalnik. Z dodatnim deset milimetrov nižjim športnim vzmetenjem pa želi vzljubiti tudi bolj dinamične voznike. Nova Škoda Kamiq bo prvič na voljo za ogled javnosti na prihajajočem avtomobilskem salonu v Ženevi. O vseh novostih vas bomo obveščali sproti, sicer pa naj bi Kamiq na naše ceste zapeljal proti koncu letošnjega leta. Škoda Kamiq cena zaenkrat še ni znana. 

 

skoda kamiq skoda kamiq


 

 


Pri Porsche Inter Auto vas želimo navdušiti na nove modele znamke Škoda. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Znamka Škoda je prepričala že mnoge naše stranke! Prepričani smo, da bodo tudi vas!

 

Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

5
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja