ELEKTRIČNI AVTOMOBILI, ki prihajajo v letu 2021

Preverite vse najnovejše električne avtomobile prihajajočega leta.

ELEKTRIČNI AVTOMOBILI, ki prihajajo v letu 2021

Imate vprašanja?

Z veseljem vam svetujemo.

Električni avtomobili 2021 - vse novosti na enem mestu

Električni avtomobili so bili v letu 2020 izjemno pomembnega pomena, izkazali so se kot primerni za množično in vsakodnevno uporabo. Novi električni avtomobili postajajo tudi vse bolj praktični in cenejši. V tem članku vam predstavljamo električne avtomobile, ki so v salone Porsche Inter Auto zapeljali v letu 2020 in tiste električne avtomobilie, ki prihajajo v novem letu 2021. V ponudbi imamo tudi električne polnilnice, katere odlikujejo najbolj dovršena tehnologija za hitro polnjenje.

Vas zanima polnjenje električnega avtomobila?

Električni avtomobili 2020 - preverite novosti

Električni avtomobili 2020, ki so že v naših salonih:

V kolikor želite več informacij, nas prosimo pokličite na 051 288 567. Z veseljem vam bomo pomagali!

Škoda Enyaq iV
Škoda Enyaq iV

Električni avtomobili 2021 - veliko novosti

Električni avtomobili 2021, za vas smo zbrali seznam vseh novosti:

VW ID.4 - v Sloveniji že spomladi 2021

VW ID.4, povsem novi električni športni terenec je predstavljen! VW ID.4: znamka Volkswagen po novemu ID.3 nadaljuje s predstavitivjo nove dobe električnih vozil. V Sloveniji bo tako predvidoma že spomladi leta 2021. Volkswagen ID.4 so predstavili v najbolj priljubljenem segmentu srednje velikih športnih terencev, njegova največja aduta pa sta zmogljiv elektromotor z močjo 150 kilovatov oziroma 204 konjskih moči, medtem ko baterija velikosti 77 kWh omogoča doseg do 520 kilometrov (WLTP). Prav tako se lahko pohvali s svežim in dinamičnim zunanjim videzom ter prostorno notranjostjo.

Prva vozila bodo v Sloveniji pri Porsche Inter Auto že spomladi 2021, o vseh novostih vas bomo obveščali! 

VW ID.4 - vse o novem modelu:

VW ID.4: novi električni avto znamke Volkswagen
VW ID.4: novi električni avto znamke Volkswagen Avtor: Volkswagen

Škoda Enyaq iV - v Sloveniji že spomladi 2021

Škoda Enyaq iV - spoznajte ga na prvih uradnih fotografijah! Prvega septembra je znamka Škoda predstavila svoj prvi povsem električni SUV in s tem naredila še en korak naprej v električno dobo avtomobilov z modelom Škoda Enyaq iV. To je prvi električni športni terenec SUV znamke Škoda - podznamke iV. Škoda Enyaq iV bo tako v ponudbi skupaj z električnim mestnim avtomobilom Citigo in priključnimi hibridnimi različicami Octavia in Superb

Na voljo bodo naslednje različice - preverite ceno!*

  • Škoda Enyaq iV 50 - že od 34.652 €
  • Škoda Enyaq iV 60 - že od 38.599 €
  • Škoda Enyaq iV 80 - že od 45.058 €
  • Škoda Enyaq iV 80X    
  • Škoda Enyaq iV R

 
Prva serija vozil bo zelo omejena, zato vam svetujemo, da kontaktirate naše prodajne svetovalce, ki vam bodo z veseljem svetovali in si zabeležili vaše podatke! Škoda Enyaq vizualizator - sestavite si svojega!

OPOZORILO: Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vse cene so informativne in ne vsebujejo subvencije Eko sklada (6.000€) in ostalih morebitnih popustov in ugodnosti.

Škoda Enyaq: novi električni avto znamke Škoda
Škoda Enyaq: novi električni avto znamke Škoda Avtor: Škoda

Audi Q4 e-tron

Ponudba električnih avtomobilov Audi se povečuje - tukaj je Audi Q4 e-tron. Le-ta v kupejevski silhueti nadaljuje modelsko serijo e-tron. Audi e‑tron je dinamičen električni športni terenec z močjo električnega motorja do 300 kilovatov. 

Pomembne novosti vključujejo tudi zadnje luči, mišičaste zadnje blatnike in nevdpadljiv zadnji odbijač. Audi Q4 e-tron je serijsko opremljen s karoserijskimi dodatki v antrancitni barvi, vendar se lahko kupci odločijo tudi za druge barve.

Audi Q4 Sportback e-tron: napoved novega električnega avta znamke Audi
Audi Q4 Sportback e-tron: napoved novega električnega avta znamke Audi Avtor: Audi

Električni avto SEAT/CUPRA: el-Born

Pri španski znamki SEAT oziroma CUPRA bodo imeli do leta 2021 v ponudbi kar 6 električnih modelov. V letošnjem letu 2020 je že bil na voljo povsem električni mestni malček SEAT Mii. Veselimo se pa že povsem novega električnega modela, ki se bo imenoval el-Born, ki si bo tehniko delil z novim ID.3. 

SEAT el-Born: novi električni avto znamke SEAT
SEAT el-Born: novi električni avto znamke SEAT Avtor: SEAT

ID. Hub - center mobilne prihodnosti Volkswagen (Aleja Šiška, Ljubljana)

ID. Hub - v popolnoma novem nakupovalnem središču Aleja Šiška je Volkswagen Slovenija predstavil popolnoma nov Center mobilnosti prihodnosti Volkswagen, imenovanega ID. Hub. Gre za center, ki bo predstavljal izkušnjo, napredek, nove tehnologije, dosegljivost in praktičnost novih vozil Volkswagen. V prvi vrsti je namenjen tistim, ki se z novo električno tehnologijo šele spoznavajo, iščejo nove informacije in razmišljajo o nakupu novih vozil Volkswagen. Dobrodošli so torej prav vsi!

Trenutno je razstavljen tudi popolnoma novi VW ID.3, Passat GTE, Volkswagen e-up!, Golf 8, tem pa se bodo v prihodnosti pridružili seveda tudi vsi ostali modeli družine ID.

Volkswagen ID. Hub
Volkswagen ID. Hub Avtor: Volkswagen

Hišne polnilne postaje

Hišne polnilne postaje so obvezni del za zanesljivo in hitro polnjenje. Ker polnjenje preko gospodinjskih vtičnic zahteva kar nekaj časa, vam predstavljamo našo ponudbo hitrih električnih polnilnic, ki bodo poskrbele za vrhunsko izkušnjo elektromobilnosti. 

Preverite hišne električne polnilnice:

Boniteta za električna vozila 2020 le 0,3%!

Boniteta za električna vozila 2020: razlog več za službeni električni avtomobil v vašem podjetju! V primeru da vozite službeni avtomobil tudi zasebno, je ta ugodnost, ki vam jo omogoča delodajalec, obdavčena. Dobra novica pa je, da boste že v letu 2020 v prednosti tisti, ki uporabljate električni avto. V primeru, da službenega avta še ne uporabljate, pa bo ravno ta ugodnost poskrbela, da se boste odločili za električni službeni avto namesto avta na bencinski ali dizelski pogon. (5

Z letom 2020 je začela veljati novela Zakona o dohodnini, ki je med drugim občutno znižala boniteto za zasebno uporabo službenih vozil z električnim pogonom, in sicer z 1,5 odstotka nabavne vrednosti vozila mesečno (tolikšna je bila prej, ko je bila enaka kot za klasična vozila) na 0,3 odstotka.

Bistvena novost - nižja stopnja bonitete za električna vozila!

  • Električni avtomobili boniteta le 0,3 % (za primerjavo: bencinska in dizelska vozila kar 1,5 %)
Električni avtomobili boniteta
Električni avtomobili boniteta Avtor: Porsche Slovenija

Električni avtomobili - pogosta vprašanja

Električni avtomobili 2021 - kateri prihajajo?

Povsem novi električni avtomobili za leto 2021 bodo predvidoma: Audi Q4 e-tron, Škoda Enyaq iV, Volkswagen ID.4, Audi e-tron GT, SEAT el-Born, Volkswagen I.D. Buzz, Volkswagen I.D. Space Vizzion.

Električni avtomobili 2020 - katere so letošnje novosti?

Električni avtomobili 2020, ki so že v naših salonih: Volkswagen ID.3, Volkswagen e-Up!, Audi e-tron, Porsche Taycan.

VW ID.4 - kdaj bo predstavljen?

VW ID.4 bo v Sloveniji predvidoma že spomladi leta 2021! O vseh novostih vas bomo obveščali na naši spletni strani. 

Električne polnilnice - hišne polnilne postaje

Električne polnilnice za električna vozila: zagotavljamo vam napredne rešitve za polnjenje vašega novega električega vozila! V ponudbi imamo različne hišne polnilne postaje, ki so zelo preproste za uporabo, in javne polnilne postaje za podjetja, vsem pa je skupno, da izbrane polnilne postaje nudijo tudi hitro polnjenje.

ID. Hub - center mobilnosti prihodnosti

V popolnoma novem nakupovalnem središču Aleja Šiška je Volkswagen Slovenija predstavil popolnoma nov Center mobilnosti prihodnosti Volkswagen, imenovanega ID. Hub. Gre za center, ki bo predstavljal izkušnjo, napredek, nove tehnologije, dosegljivost in praktičnost novih vozil Volkswagen. Lepo ste vabljeni tudi vi! 

Imate vprašanja o električnih avtomobilih?

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana